Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By kostis20
glf έγραψε:Πωπω έτσι και πάω εγώ δλδ δε θα χορτάσω να πληρώνω, αν είναι για +7 χλμ από το όριο να σε γράφει η κάμερα.

Αυστρία με εχουν γραψει για +5 .Στο Bad Isle.
Άβαταρ μέλους
By glf
#897990 Τελικά να ένας ακόμα τρόπος που τα ηλεκτρικά σου κάνουν οικονομία. Δε πρόκειται να σε γράψουν για υπέρβαση ταχύτητας αχαχα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#897991 Εγω οτι κλήση εχω πάρει στο εξωτερικό ειναι για πολυ μικρές ταχύητες κατω των 60 χαω και παρκάρισμα. Απο Εθνική /επαρχιακούς τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#904176 Πως παμε Φλωρεντια; Βλεπω εισητηρια μεσω Ρωμης και μετα τραινο; Πως βρισκουμε καλες τιμες για αεροπορικα; Εχω καιρο να κλεισω και εχω χασει τις εξελιξεις. Φλωρεντια λεει τιποτα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#904184 skyscanner και διαλέγεις. Ωραία είναι και μπορείς να τη συνδυάσεις με Πίζα ή αν κάνεις tour με τρένο και με άλλες πόλεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#904186 Εμεις το καλοκαίρι μέναμε 15min εξω απο Φλωρεντία Στη Lastra a Signa.Σε ενα αγροκτημα με αμπέλια κτλ. Τρεις πόλεις /χωρια ανα ημέρα .Ολη η περιοχή της Τοσκάνης ειναι απίστευτη.Σαν Τσιμινιανο,Μονταλτσίνο ,Μοντεπουλτσιανο,Βολτερα ,Πιενζα,Σιενα ,Πιζα.Δυο ολοκληρες μέρες τις αφιερωσαμε αποκλειστικά στη Φλωρεντία.
Αυτοκίνητο ειχα νοικιασει απο ΜΙλάνο οπου προσγειωθήκαμε και μειναμε και τρεις μερες στην επιστροφή λόγω συναυλίας.
Άβαταρ μέλους
By bebes
GTS έγραψε:Πως παμε Φλωρεντια; Βλεπω εισητηρια μεσω Ρωμης και μετα τραινο; Πως βρισκουμε καλες τιμες για αεροπορικα; Εχω καιρο να κλεισω και εχω χασει τις εξελιξεις. Φλωρεντια λεει τιποτα;

Αν δεν πετάξεις απευθειας για Φλωρεντία συμφέρει να πας οδικώς απο Μπολώνια. Μεγάλο αεροδρόμιο, εχει πολλές πτησεις και η Φλωρεντια απεχει περιπου μια ωρα με λεωφορείο ή (ακομα καλυτερα) τρένο