- 05 Οκτ 2025, 15:34
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Είδαν το αυτοκίνητο δύο. Σοβαρό ενδιαφέρον για 45 αλλά αποφάσισα να το κρατήσω.
Σοφή κίνηση, αν και δεν είμαι στην τσέπη σου γιατί κάποιος μπορεί να το έκανε για λόγους ανάγκης. Τέτοιο θέμα δεν έχεις, οπότε πάμε παρακάτω. Φτιάξε τώρα ένα σφυρήλατο μοτέρ να περάσεις σε άλλο επίπεδο.
Περί Ohlins: ποτέ δεν κατάλαβα τον ντόρο για την R&T σειρά της. Φαίνεται εξαργυρώνει το μεγάλο της όνομα. Αλλά ποιος είμαι εγώ να πω "κάτι μεμπτό" αφού δεν είχα ποτέ μια τέτοια σε δικό μου αμάξι. Μια χαρά ανάρτηση η R&T αλλά αν είχε 1000€ κάτω θα ήταν πιο αρμόζουσα η σχέση τιμής/απόδοσης.
Και σου ξαναλέω, χάρηκα που το κρατάς. 
Μοτέρ δε θα πειράξω. Δε χρειάζεται. Υπάρχει πολύ καλή ισορροπία τώρα.
Θα βάλω ένα ψυγείο στο SST και κάποια στιγμή θα φτιάξω το σαλόνι μέσα, δέρμα/αλκαντάρα.
Όλινς είναι πανάκριβη (3700), αν το κυνηγάς θέλει κάθε 10-20κ κμ σέρβις (ένα 1000άκο) και τελικά εκ του αποτελέσματος χειρότερη ή ας πούμε ίδια από μια σύγχρονη/καινούρια κοιλόβερ.
Δε το δίνω λέμε. Βγαίνεις Παρασκευή βόλτα και γυρνάς με ένα χαμόγελο.

@sknipper - το σετάπ στην ουσία είναι ίδιο. 2 μοίρες κάμπερ και ανοιχτό μπροστά / 1,8 πίσω και κλειστό. Ανοιχτό μπροστά και κλειστό πίσω (εννοώ toe in/out) βοηθάει το αυτοκίνητο να περιστρέφεται πιο εύκολα. Το έχω ψάξει πολύ. Πολλοί το κάνουν κλειστό μπροστά ( /—\ ) για ευθεία αλλά όταν πας να στρίψεις πχ δεξιά ο δεξιός τροχός (εσωτερικός ας πούμε) δε βοηθάει το rotation και βγάζει μούτρα. Δεν έχει καθόλου είσοδο έτσι.
Σκληρότητα 16/32 στην HKS και 12/32 στην όλινς. Ελατήρια έχουν ίδιο βάρος, οπότε μιλάμε για ολόιδιο σετάπ. Και η διαφορά ειδικά στα πατημένα είναι αισθητή με μηδέν body roll.
Και σκέψου ότι η HKS έχει άλλα 4 κλικ ακόμα να σφίξει.
< >