Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#369984 Oops, την ξέχασα. Πλην και της Colmar :oops: (και του Baden-Baden). Βασικά τα απορρίπτω επειδή τα έχουμε δει. Αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, θα τα δούμε ξανά εννοείται.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#370007 Και στη Mulhouse έχω πάει
Δεν την ανέφερα γιατί δε μου άρεσε καθόλου. Επιπλέον, είναι πολύ κοντά στην προηγούμενη στάση (Como) και αφήνει πολύ δρόμο για την επόμενη (Calais).

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#378067 Thnx guyz!
Δε νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνος για μουσεία. Περισσότερο θα εκτιμηθεί κάποια καλή φαγαδεrie ή κανένα αξιοθέατο να δούμε στα γρήγορα ή καμία ωραία διαδρομή, με αφετηρία το Como.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#897095 Έχουμε κλείσει για 21-28/12 πτήσεις για/από Στουτγάρδη. Το πλάνο λέει δύο διανυκτερευσεις εκεί και πέντε σε κομβικό σημείο στην Αλσατία για ημερήσιες εκδρομές σε Στρασβούργο/ Κολμάρ/ κτλ. Κάποια πρόταση πόλης ώστε τα σημεία ενδιαφέροντος να ειναι σε απόσταση Μαξ 1,5h οδήγηση και για τη διαμονή να μη μας πάει ο κούκος αηδόνι;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#897096 Άμα είναι να πηγαίνετε μονοήμερες τι σας νοιάζει να μένετε σε πόλη? Κλείστε κάπου εκτός ή σε κάνα χωριό αφού ψάχνετε οικονομική διαμονή. Έχει κι ένα national park εκεί πάνω από το Στρασβούργο, εγώ εκεί μέσα θα έκλεινα, να κόβω ξύλα για το τζάκι κάθε πρωι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897100 Σε χωριό για να αποκλειστούν; Εκεί Στουτγκάρδη ρίχνει καλά, έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι εκεί
Άβαταρ μέλους
By bebes
#897108 Οι ημερομηνίες είναι μεσα στις γιορτες των Χριστουγέννων.
Προσωπικά θα έψαχνα στο Στρασβούργο και μάλιστα σχετικα κεντρικά για να κινούμαι με τα ποδια το δραδυ στις αγορές.
Ας βγει και λιγο παραπανω, αξιζει.

Απλά, δεν ξερω αν θα βρειτε κατι ανοιχτο (για να φατε πχ) την ημερα των Χριστουγέννων
Παλια (πριν 20 χρονια :oops: ) έκλειναν τα παντα, ενω και προσφατα που πηγα Στρασβουργο και Κολμαρ (καλοκαιρι), τα περισσότερα μαγαζια εκλειναν νωρις το βραδυ πριν ελαχιστων.
Οπότε ρωτηστε οταν φτασετε για να κανετε τον προγραμματισμό σας

Dimitris_P έγραψε:Σε χωριό για να αποκλειστούν; Εκεί Στουτγκάρδη ρίχνει καλά, έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι εκεί

Η κοιλαδα απο Φράιμπουργκ μερχι Στρασβούργο εχει γενικα ηπιο χειμωνα (για Γερμανια).
Οι Ρωμαίοι το είχαν δει αυτο και γι'αυτο εφεραν εκει την καλλιεργεια του αμπελιου.