Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#896436 Εμένα γιατί μ αρέσει πολύ; Πίσω φέρνει σε μια μίξη jaguar i pace με x2 και μπροστά η μούρη μου θυμίζει αρκετά jaguar i pace με Mazda 2..
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#896494 Δεν τρελάθηκα. Νομίζω πως δεν έχει καθόλου την ισορροπία των παλαιοτέρων εμφανισιακά. Λάθος στρατηγική νομίζω να το αλλάζεις τόσο πολύ σε σχέση με το πετυχημένο παρελθόν. Επίσης έχουν αντιγράψει πολύ το Peugeot 208.
https://www.topgear.com/car-news/first- ... ng-uk-2027
Δεν μου άρεσε ούτε το εμπρός:
Εικόνα
ούτε το πίσω, ειδικά τα φώτα:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
manoliossss έγραψε:https://youtu.be/vFEH2rlX4p4?si=XpXH2AQYHZSKG2ly

Νταξει ,καλά είμαι ,κι άλλος το βλέπει σαν jaguar ..
Ναι μοιάζει σαν μικρή Jag. Αλλά δεν είναι κακό αυτό. Απλά δεν έχει κάτι που να διατηρεί ένα χρώμα από Clio, ούτε καν Renault θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#896540 Η καλυτερη περιγραφη για το νεο Κλιο, ειναι η λεξη κουπε. Σε εμενα που αρεσουν τα κουπε, αρεσει και το συγκεκριμενο Ρεναουλτ :s_smile
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
BARHonda έγραψε:Κατά 99% απεβίωσε η αντλία υγρού τζαμιών. Όταν πιέζω το λεβιέ για τα τζάμια μπρος πίσω οι υαλοκαθαριστήρες γυρνάνε, υγρό δεν πέφτει. Τσέκαρα στάθμη υγρού, κομπλέ. Δεν ακούγεται καθόλου ήχος.

Τσέκαρα και ασφάλεια, καλή φαίνεται (δεν έχω τεστερ). Μίλησα με Automotivo, 22€, τζάμπα πράμα, οπότε ακόμα και να μην είναι η αντλία, μικρό το κακό. Το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει, ελπίζω να μην θέλει ξήλωμα προφυλακτήρα, αλλά να αρκεί ρόδα και θόλος

Να ναι καλά η αναβλητικότητα μου, σχεδόν 3 μήνες στο νησί, 10 μέρες πριν φύγω με έπιασε η όρεξη να ασχοληθώ και δεν μπορώ να βρω ραντεβού. Οπότε είπα να ασχοληθώ μόνος μου. Κανονικά θέλει σήκωμα εμπρός δεξιά, αφαίρεση ρόδας, ξεκούμπωμα θόλου και αποκτάς πρόσβαση στο παγουράκι. Καθότι το Megane δεν έχει γρύλο, έστριξα το τιμόνι τέρμα αριστερά, ξεκούμπωσα το θόλο όσο μπορούσα, στριφογύρισα το παγουράκι, έβγαλα παλιά, έβαλα καινούρια και μαγεία, έχω πιτσιλιστήρια πάλι
Άβαταρ μέλους
By tasospr
#897010 Καλημέρα στο forum , μετά από αλλαγή πλήρες σετ ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού στα 120k και 6,5 χρόνια στο captur facelift dci edc μου (ήταν όλα σε άψογη κατάσταση) μπήκε εκ παραδρομής αντιψυκτικο G12 αντί G11 type D. Η ερώτηση μου είναι η εξής ,να το αφήσω ως έχει ή πρέπει να αλλαχθεί οπουδήποτε με το σωστό αντιψυκτικό ;
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#897014 Τα G11 και G12 έχουν διαφορετική χημική σύσταση και γενικώς οι κατασκευαστές συστήνουν πάντα να χρησιμοποιούμε τον ενδεδειγμένο τύπο, γιατί διαφορετικά μπορεί να έχουμε οξειδώσεις, κάποια υλικά να μην είναι συμβατά κλπ.
Θεωρώ πως αν η Renault δεν συστήνει το G12 για το αυτοκίνητό σου, να το αλλάξεις, ώστε να είσαι σίγουρος πως δε θα κάνεις ζημιά. Προφανώς δεν θα γίνει η ζημιά άμεσα, δεν χρειάζεται δηλαδή να τρέξεις να το αλλάξεις, αλλά να φροντίσεις να το αδειάσουν όλο και ιδανικά να το ξεπλύνουν ώστε να φύγει όλο το παλιό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Chris
#900236 Ήρθαν τα πρώτα κλιο της γενιάς. Και γιατί κάνει σαν τρελός αυτός στο thumbnail?
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#900237 Ενδιαφέρον το design, απομακρύνεται αρκετά από τις προηγούμενες γενιές

Λογικά μία καλή έκδοση (με τα 160HP) θα είναι γύρω στα 27 - 30Κ (ειδικά η Alpine)
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Ήρθαν τα πρώτα κλιο της γενιάς. Και γιατί κάνει σαν τρελός αυτός στο thumbnail?

Toυ έχει μείνει κουσούρι απο τότε που δοκίμασε το χάος του Πανόπουλου. :lol: