Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#896484 Τελικά άλλους λυπήθηκε ο θεός του μπάσκετ, γιατί αν μπαινανε και τα τρίποντα θα χανανε με +25 και βάλε.

Εθνική όνειρο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#896535 Asking for a friend: Αν κάποιος είναι θιασώτης της φιλοσοφίας Τζάκ Σπάροου, Κάπτεν Μόργκαν κλπ, πώς μπορεί να παρακολουθήσει από IP εξωτερικού τα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά; :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Zorz έγραψε:Asking for a friend: Αν κάποιος είναι θιασώτης της φιλοσοφίας Τζάκ Σπάροου, Κάπτεν Μόργκαν κλπ, πώς μπορεί να παρακολουθήσει από IP εξωτερικού τα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά; :ninja:

ελευθεραρυάκια-ζωντανά σου
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Zorz έγραψε:Asking for a friend: Αν κάποιος είναι θιασώτης της φιλοσοφίας Τζάκ Σπάροου, Κάπτεν Μόργκαν κλπ, πώς μπορεί να παρακολουθήσει από IP εξωτερικού τα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά; :ninja:

Κώδικας: Επιλογή όλωνhttps://tellystudio.com/home/

IPTV με όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα (ελεύθερα και συνδρομητικά).
Από φίλο το ξέρω και εγώ.
Μπορείς να κάνεις και συνδρομή για μικρό διάστημα, δεν χρειάζεται να πληρώσεις για όλο το χρόνο. Έχουν και demo μιας ημέρας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#896623 Να λέμε ευχαριστώ που φτάσαμε ως εδώ και ας παλέψουμε για την 3η θέση που πολύ μας είναι για τα δεδομένα της "ομάδας"
.
Το ματσάκι δεν το είδα αλλά έγινε αυτό που φοβόμουν και περίμενα. Ομάδα Vs μη ομάδας.
Πάλι καλά που φτάσαμε ως εδώ , πάλι καλά. Να λέμε ευχαριστώ στους θεούς του μπάσκετ . που δεν είχαμε τραυματισμούς και μας έτυχαν αυτοί οι αντίπαλοι .και που καταφέραμε να παίξουν σε αυτό το επίπεδο με αδούλευτο σύνολο .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#896697 Αυτοί ήταν πιο τρακαρισμένο από εμάς στην αρχή. Τέλεια η 3η θέση. Κανείς δεν περίμενε κάτι περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#896698 Στάζει μιζέρια η κάθε λέξη :lol:

Μια χαρά ομαδάρα είχαμε και μπράβο τους που πήραν το μετάλλιο.
Κάναμε ένα πολύ κακό ματς απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα. Σε όλα τα άλλα παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#896718 Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον μουσάτο. Να ανάψουμε μία λαμπάδα ίσα με το μπόι του Νιγηριανού Ακενοτούμπο ή κάτι τέτοιο και να του πούμε ένα μεγάλο φχαριστάω που δεν μας έριξε την χλέπα που μας άξιζε και καταδέχθηκε να χαλαλήσει το καλοκαίρι του για πάρτυ μας.

Προφανώς και δεν είμαστε η 3η καλύτερη ομάδα του τουρνουά συγκριτικά με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες. Αλλά έτσι είναι αυτά τα τουρνουά με τις διασταυρώσεις και τα νοκ άουτς, επομένως καλοδεχούμενο το μετάλλιο.
Επειδή ακούω για συνέχειες και γέφυρες της παλιάς με τη νέα γενιά, αυτή την στιγμή στην εθνική υπάρχει μόνο ο Γιάννης και μετά το χάος (αν θέλουμε να ονειρευόμαστε μετάλλια). Για ποια συνέχεια και ποια Άμστελ μιλάμε;

Το ματς του τουρνουά για εμάς ήταν το παιχνίδι με την χειρότερη Ισπανία των τελευταίων ετών. Αν το είχαμε χάσει (κάλλιστα θα μπορούσαμε) και μπαίναμε σε άλλες διασταυρώσεις θα είχαμε χαιρετήσει προ πολλών ημερών.
Επίσης, 100 φορές να παίξουμε με αυτούς τους Τούρκους νίκη δεν βλέπουμε, που να χτυπιούνται και ο Γιάννης και ο Σπανούλης.

Ο τελικός ματσάρα. Ανάμεσα στις 2 καλύτερες ΟΜΑΔΕΣ του τουρνουά. Οι Τούρκοι έχασαν δικό τους παιχνίδι (και δικό τους κύπελλο) και δεν ξέρω πότε θα πετύχουν πάλι τουρνουά με την Σερβία και την Ισπανία εκτός ημιτελικών, γι' αυτό δεν μιλιόντουσαν. Νομίζω ο τρόπος που καβάλησαν την επίσημη αγαπημένη στον ημιτελικό περισσότερο κακό τους έκανε παρά καλό.
Άβαταρ μέλους
By skous
cabala10 έγραψε:και απο κηφισια και απο γερμανια σημερα

πρεπει να περνανε δυσκολα

Οι γερμανοί ειναι φίλοι σου... το λάδι ειναι ακριβό...