Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Chris
#896513 Γενικα θα ειναι χαζος ο πιαστρι να μεινει εκει που ειναι τωρα imho. Οι τυποι ειναι αστειοι. Ferrari ομως? Χειροτερα και απο ManU. Τελοσπαντων, ας το σηκωσει πρωτα, που με αυτες τις συνθηκες δεν ειμαι και τοσο σιγουρος, και ας κανει οτι τον φωτισει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Chris έγραψε:Γενικα θα ειναι χαζος ο πιαστρι να μεινει εκει που ειναι τωρα imho. Οι τυποι ειναι αστειοι. Ferrari ομως? Χειροτερα και απο ManU.
Γιατί το λες αυτό; Λόγω Λάντο στην ίδια ομάδα και μερικοί θεωρούν ότι τον προωθούν περισσότερο; Εγώ αυτό δεν το βλέπω.
Γιατί αλλιώς δε θα θέλεις να φύγεις από την ομάδα που φαίνεται να έχει τα γρηγορότερα μονοθέσια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#896516 Εγω το βλεπω, τι να σου πω. Δηλαδη, βασιζουν σε παπαγια ρουλζ κλπ τις αποφασεις που παιρνουν, αλλα δεν πιστευω πως θα επαιρναν τις ιδιες και απο την αναποδη. Μιλαω για φετος που κυνηγουν και οι 2 των οδηγων, μην βγει κανεις και πει ναι αλλα το '96 στην αδελαιδα εδωσε ο νορις την 10η θεση και πηρε βαθμο ο πιαστρι ξερωγω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Chris έγραψε:Εγω το βλεπω, τι να σου πω. Δηλαδη, βασιζουν σε παπαγια ρουλζ κλπ τις αποφασεις που παιρνουν, αλλα δεν πιστευω πως θα επαιρναν τις ιδιες και απο την αναποδη...
Μπορεί να είναι κι έτσι. Αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό. Αν προς το τέλος της σαιζόν και αφού η ομάδα έχει πάρει το πρωτάθλημα έχουν σφίξει οι κώλοι με μικρή διαφορά βαθμών τότε δεν ξέρω τι θα παίξει. Τότε πολύ πιθανό να μειωθεί και η συνεργασιμότητα και υπακοή σε team orders και των δύο... Τότε θέλω πραγματική κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές του γκαράζ. Κι αν δεν υπακούσουν τι θα τους κάνουν, θα τους διώξουν; Άλλωστε περιζήτητοι θα είναι και οι δύο, δε θα μείνουν χωρίς τιμόνι. Πότε λήγουν τα συμβόλαιά τους;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#896520 McLaren έχει το μείον του να μην έχει αποκλειστικό κατασκευαστή κινητήρα - δεν ξέρω του χρόνου πόσο θα τους επηρεάσει με νέα μονοθέσια.

Φεράροι αν δεν γίνουν ομάδα και το Σούμη να σηκώσουν από εκεί που είναι δεν θα καταφέρουν κάτι.
Αλλά από τον μπαρμπα Μιτούση-αμπάσαντορ χίλιες φορές το νιάτο που βράζει το αίμα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
EDDIE_147 έγραψε:...Φεράροι αν δεν γίνουν ομάδα και το Σούμη να σηκώσουν από εκεί που είναι δεν θα καταφέρουν κάτι...
Αισθάνομαι ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Βασέρ έφερε τον Λούι, επειδή εκτός από εμπειρία έχει και το πως να το πω, το clout, εικόνα-όγκο/μέγεθος-δυναμική παρουσία για να μη μασήσει και να μη φοβηθεί να τους τα πει στα ίσια ώστε να ξεσκαρτάρει και να στρώσει την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#896522 Στο twitter διαβάζω ότι 2 άτομα που είναι στο project του 2026 PU (ο ένας μάλιστα είναι ο επικεφαλής του project) φεύγουν από την ομάδα. Αστεία πράγματα για μία ομάδα που θέλει να πάρει τίτλο μετά από 17-18 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#896523 Ναι σκνίπερ το βλέπω πως ήρθε ο μπάρμπας - άραξε με τη νεολαία και τους έκανε ομάδα.

Αυτό θα το έκανε ο γιος του Γιος (οκ με ψυχοφάρμακα οι μισοί αλλά θα το έκανε).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
BARHonda έγραψε:Στο twitter διαβάζω ότι 2 άτομα που είναι στο project του 2026 PU (ο ένας μάλιστα είναι ο επικεφαλής του project) φεύγουν από την ομάδα. Αστεία πράγματα για μία ομάδα που θέλει να πάρει τίτλο μετά από 17-18 χρόνια
Αυτό, αν όντως είναι αλήθεια, από μόνο του δεν σημαίνει κάτι γιατί είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε. Αν και καταρχήν κάτι τέτοιο λέμε ότι προκαλεί αστάθεια στην ομάδα μπορεί να έφυγαν ακριβώς για να πάρει η ομάδα τίτλο. Θα βοηθούσε πολύ να ξέραμε απαντήσεις στα παρακάτω προτού βγάλουμε συμπεράσματα.
- έφυγαν από μόνοι τους και γιατί (πίεση, καλό πακέτο εθελουσίας εξόδου, brain drain από άλλη ομάδα)
- τους έδιωξαν (άχρηστοι ή τεμπέληδες ή αρνήθηκαν το 13άωρο, βρήκαν καλύτερους ή πιο αρεστούς, κλικαδόροι με τη λάθος κλίκα-ποιος τους έδιωξε, κάτι άσχετο πχ τα είχαν μεταξύ τους ή τα είχαν με λάθος άτομο ή η συμπεριφορά τους δημιουργούσε θέμα)
Μέχρι τότε ακούμε, αναφέρουμε και λέμε και τίποτα για να περάσει η ώρα.
Δεν είναι ότι με ενθουσιάζει ο Λούις αλλά θα ήθελα να πάρει τα πάνω η ομάδα και να πάει καλά.
Και θέλω ο Όσκαρ, με ηρεμία, πραότητα και υπομειδίαμα να τους πατήσει όλους κάτω. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#896528 Πάνε στην Audi (του Binotto).

Φεύγει ο επικεφαλής του project (και κανείς δεν θα ξέρει εάν το project θα είναι επιτυχημένο παρά μόνο όταν αρχίσουν οι δοκιμές και μερικοί αγώνες) και ήδη βλέπω τα άρθρα να λένε ότι ο επόμενος θα μιλάει για αλλαγή του βασικού design διότι το πρώτο δεν απέδωσε (καλή ώρα όπως η φετινή πίσω ανάρτηση)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#896529 Οκ, τώρα ξεκαθάρισε, τους άρπαξε αντίπαλη ομάδα. Ο Ιταλός Binotto βρέθηκε σε μέρος με μεγαλύτερη ελευθερία και φέρνει δικούς του (θέλω να ελπίζω καλούς). Μπορεί να τους πάρει αφού ολοκληρώσουν αλλά σίγουρα δημιουργεί μια ανασφάλεια και όπως το λέει αποσταθεροποίηση. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#896541 Πραγματικά είναι πολύ χαζός ο Piastri που κάθεται στην καλύτερη ομάδα των δύο τελευταίων χρόνων, ενώ είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Απορώ γιατί δεν έχει πάει ακόμα στην Haas.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εφέτο :help: