Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:Νομίζω υπάρχει κάποια μέθοδος που κάνει reset το σύστημα. Ψάξτο και δοκίμασέ το.
Αυτό που είπα το κοίταξες;
Αν κάνεις τα παρακάτω Google ψαξίματα βγαίνουν διάφορα, ρίξε μια ματιά.
BMW e46 windows reset
bmw e46 central locking reset
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#892261 Όχι. Είμαι Τσεχία εδώ και μια βδομάδα, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το αμάξι θα πάει πάλι στο μάστορα τη Δευτέρα

Από τότε που το κλείδωσε η μάνα μου χειροκίνητα, δεν το ξαναέκανε

Τέλη Ιούνη που θα είμαι Κω θα πειραματιστώ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895546 Επιτέλους 200.000χλμ έφτασε χθες στα 28 της χρόνια η BMW E39 520iA μου.
Εικόνα
Αν ξέρει και κάποιος να μου πει τι είναι το αναμμένο κόκκινο φρενολαμπάκι ακόμα καλύτερα. Θα το δούμε κάποια στιγμή όταν πάει συνεργείο. Δεν ανησυχούμε αφού δεν επηρεάζει λειτoυργία φρένων, χειρόφρενο, ABS, antispin. Τα υγρά είναι οκ. Ίσως να είναι δείκτες φθοράς αλλά δεν θα έπρεπε αφού τα τακάκια έχουν ακόμα ψωμί.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#895552 Για τακάκια μοιάζει .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#895865 Ωραίο, αλλά πολλά άλογα για πισωκίνητο σε ΕΛΛ δρόμους (για πίστα αλλάζει αλλά πόσους ξέρεις που τα παίρνουν για αποκλειστική χρήση πίστας;), έχει μπει στα χωράφια της Μ4, έχει ακριβύνει. Όμως είναι νάρα.
Πάντως η Μ240 xDrive με τον Β58, έχει κλέψει πωλήσεις γιατί είναι 4κίνητη και με κλειστό μοτέρ πάει 700-800 άλογα ρόδες!
Η BMW βγάζει ξανά μοτερούκλες. Τα 3λιτρα της πλέον είναι σοβαρότοι γ@μιάδες!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Giuseppe Busso έγραψε:πόσους ξέρεις που τα παίρνουν για αποκλειστική χρήση πίστας;

Ακομα λιγότεροι αυτοί που θα το πάνε τόσο τάπα για να καταλάβουν αν τους λείπει η τετρακίνηση.

Το αντίστοιχο Ζετεσσερο που ειχα οδηγήσει σε πίστα (οκ -100 αλογα) ήταν μπετόν αρμέ με μηδενικό άγχος.
Δεν νομίζω οτι Μ2 θα μοιάζει με ρχ7.

Γενικά Μπουσο άσπρο κωλο που χει η νύφη να χαμε και μεις οι γύφτοι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#895870 ρε γαμεί το αμάξι, αλλά αν βγεις σε δρόμο με άσφαλτο σκατά, πχ Διόνυσο προς Πανόραμα, θα εκτιμήσεις την 4κίνηση. Δεν μπορώ να οδηγήσω το δικό μου γιατί είναι υπερβολικά δυνατό. Με έκαναν βόλτα 2 φίλοι με Έβο8 και S3 8v όλο Powerflex (600bhp) και μου έφυγε το σκατό.
Δεν θέλω να ξέρω πως θα είναι με πισωκίνητο 500 άλογα εκεί.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
sknipper έγραψε:Αν ξέρει και κάποιος να μου πει τι είναι το αναμμένο κόκκινο φρενολαμπάκι ακόμα καλύτερα. Θα το δούμε κάποια στιγμή όταν πάει συνεργείο. Δεν ανησυχούμε αφού δεν επηρεάζει λειτoυργία φρένων, χειρόφρενο, ABS, antispin. Τα υγρά είναι οκ. Ίσως να είναι δείκτες φθοράς αλλά δεν θα έπρεπε αφού τα τακάκια έχουν ακόμα ψωμί.

Χαμηλη σταθμη υγρου φρενων ισως
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Giuseppe Busso έγραψε:ρε γαμεί το αμάξι, αλλά αν βγεις σε δρόμο με άσφαλτο σκατά, πχ Διόνυσο προς Πανόραμα, θα εκτιμήσεις την 4κίνηση. Δεν μπορώ να οδηγήσω το δικό μου γιατί είναι υπερβολικά δυνατό. Με έκαναν βόλτα 2 φίλοι με Έβο8 και S3 8v όλο Powerflex (600bhp) και μου έφυγε το σκατό.

Δεν θα είναι καλύτερο το πισωκίνητο από το μπροστοκίνητο σε τέτοια διαδρομή;
Ειδικά με τα μοντέρνα ηλεκτρονικά, δεν θα έχεις να φοβάσαι κάτι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#896026 Καλά στημένο και με καλό οδηγό όλα καλά πάνε. Αλλά οδηγούτναι διαφορετικά. Πάντως πισωκίνηση ή τετρακίνηση με πισωκίνητη έφεση σου δίνει αυτό το γλυκό γλύστρημα-κλείσιμο της στροφής με το γκάζι από νωρίς στη στροφή. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:ρε γαμεί το αμάξι, αλλά αν βγεις σε δρόμο με άσφαλτο σκατά, πχ Διόνυσο προς Πανόραμα, θα εκτιμήσεις την 4κίνηση. Δεν μπορώ να οδηγήσω το δικό μου γιατί είναι υπερβολικά δυνατό. Με έκαναν βόλτα 2 φίλοι με Έβο8 και S3 8v όλο Powerflex (600bhp) και μου έφυγε το σκατό.

Εγω παντως φιλε οταν παιζω το αγαπημενο μου παιχνιδι (εξευρεση αυτοκινητου που ΘΑ μπορουσα να παρω, ΑΝ καποτε πλουτισω) βαζω τα εξης φιλτρα στο καρ.γρ:
1) Βενζινα
Δεν ειναι μονο ο θορυβος που ανεφερα νωριτερα. Ειναι και ο τροπος λειτουργιας της βενζινας που σε προκαλει να οδηγησεις αγωνιστικα. Το καυσιμο μου, ετσι απλα.
2) SUV
Ξερω οτι δεν καθεται στο δρομο σαν τα χαμηλα αμαξια, αλλα εχω κολλησει με το σχημα και την ψαρωτικη εμφανιση αυτων των τανκς.
3) Αυτοματο
Εγω που κοροιδευα τα αυτοματα κι ελεγα οτι ειναι για τα γυναικοπαιδα, εγω που εχω αλλαξει εκατομυρια σχεσεις με paddles σε εξομοιωτες, κατεληξα οτι για το 90% των διαδρομων μου σαν το αυτοματο δεν εχει. Μπολιτισμος. Για το υπολοιπο 10% μπορω να χρησιμοποιω τα paddles για αυτο το αγωνιστικο κλικ που δινουν στην οδηγηση.
4) Τουλαχιστον 350 αλογα. Δε μορ, δε μπετερ!!!
Με ολα τα ηλεκτρονικα που εχουν τα νεα αμαξια και με το τρομερο τους στησιμο, θελεις πολλα αλογα για να αισθανθεις γκαζι και να τα οδηγησεις γληγορα.
5) Κινηση 4x4
Το αφησα για το τελος, ενω απο αυτο ξεκινησε η σκεψη μου για το συγκεκριμενο ποστακι. Εκτος του οτι εχω γκωσει μπροστοκουνες σε ολη μου τη ζωη και θελω μια αλλαγη, οπως σωστα ειπες κι εσυ, με τοσο πολλα αλογα δεν οδηγιεται η μπροστοκουνα. Και στη μικρη βολτιτσα που καναμε με το Λεον, το σχολιασαμε αυτο. Πας με καμια 100αρια και με το που χαιδευεις το γκαζι σε μια μικρη καμπη, μουτρωνει το αμαξι και παει ευθεια. Νταξ ακομα κι αυτο εχει τη φαση του και συνηθιζεται, αλλα δεν ειναι και η πιο ευχαριστη οδηγηση. Η πλεον ευχαριστη οδηγηση ειναι πολλα αλογα και πισοκουνα. Αλλα αυτο το σεταπ δεν ειναι για πυροβολημενους σαν εμενα ειδικα στην παρουσα φαση που βαζω μεσα την οικογενεια μου. Αφου δεν ημουν αξιος να το κανω στην ωρα του, πλεον το ξεχναω και καταληγω σε 4x4. Ο ευκολοτερος τροπος να τιθασευσεις με ασφαλεια τα πολλα τα αλογα. Σα να κλεβεις εκκλησια ειναι οταν πηγαινεις κοντρα με αλλους σε τιποτα στροφιλικια κι εχεις τετρακουνα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:5) Κινηση 4x4
Το αφησα για το τελος, ενω απο αυτο ξεκινησε η σκεψη μου για το συγκεκριμενο ποστακι. Εκτος του οτι εχω γκωσει μπροστοκουνες σε ολη μου τη ζωη και θελω μια αλλαγη, οπως σωστα ειπες κι εσυ, με τοσο πολλα αλογα δεν οδηγιεται η μπροστοκουνα. Και στη μικρη βολτιτσα που καναμε με το Λεον, το σχολιασαμε αυτο. Πας με καμια 100αρια και με το που χαιδευεις το γκαζι σε μια μικρη καμπη, μουτρωνει το αμαξι και παει ευθεια. Νταξ ακομα κι αυτο εχει τη φαση του και συνηθιζεται, αλλα δεν ειναι και η πιο ευχαριστη οδηγηση. Η πλεον ευχαριστη οδηγηση ειναι πολλα αλογα και πισοκουνα. Αλλα αυτο το σεταπ δεν ειναι για πυροβολημενους σαν εμενα ειδικα στην παρουσα φαση που βαζω μεσα την οικογενεια μου. Αφου δεν ημουν αξιος να το κανω στην ωρα του, πλεον το ξεχναω και καταληγω σε 4x4. Ο ευκολοτερος τροπος να τιθασευσεις με ασφαλεια τα πολλα τα αλογα. Σα να κλεβεις εκκλησια ειναι οταν πηγαινεις κοντρα με αλλους σε τιποτα στροφιλικια κι εχεις τετρακουνα.

Εντάξει, το αμάξι το έχω στήσει με ευθυγράμμιση και πιέσεις ελαστικών για ευθεία, και επίσης δεν είχαμε ζεστάνει ελαστικά. Τα ελαστικά δεν ζεσταίνονται ούτε με σπιν, ούτε με τιμονιές. Πιάνεις μια 150άρα+ για 1-2 λεπτά και έπειτα έχεις ζεστάνει λάστιχο. Και τότε θα δεις άλλο κράτημα. Επίσης ο δρόμος που πήγαμε έχει αστεία άσφαλτο, έχει σκόνη και περνούν φορτηγά που έχουν αλλοιώσει την ίδια την άσφαλτο. Δεν πάω να βγάλω καλύτερο ένα fwd από ένα 4κίνητο. Ξέρω τι έχω στα χέρια μου. Παρά ταύτα σου έδειξα ότι πόσο προσοχή θέλει ένα αμάξι 55 κιλά ροπή, άσχετα από τη μετάδοσή του. Γενικά αν ήθελα στρίψιμο, δεν θα είχε φτιάξει τόσο δυνατό το αμάξι, γιατί δεν χρειάζεται.