sknipper έγραψε:Νομίζω υπάρχει κάποια μέθοδος που κάνει reset το σύστημα. Ψάξτο και δοκίμασέ το.Αυτό που είπα το κοίταξες;
Αν κάνεις τα παρακάτω Google ψαξίματα βγαίνουν διάφορα, ρίξε μια ματιά.
BMW e46 windows reset
bmw e46 central locking reset
sknipper έγραψε:Νομίζω υπάρχει κάποια μέθοδος που κάνει reset το σύστημα. Ψάξτο και δοκίμασέ το.Αυτό που είπα το κοίταξες;

Giuseppe Busso έγραψε:πόσους ξέρεις που τα παίρνουν για αποκλειστική χρήση πίστας;
sknipper έγραψε:Αν ξέρει και κάποιος να μου πει τι είναι το αναμμένο κόκκινο φρενολαμπάκι ακόμα καλύτερα. Θα το δούμε κάποια στιγμή όταν πάει συνεργείο. Δεν ανησυχούμε αφού δεν επηρεάζει λειτoυργία φρένων, χειρόφρενο, ABS, antispin. Τα υγρά είναι οκ. Ίσως να είναι δείκτες φθοράς αλλά δεν θα έπρεπε αφού τα τακάκια έχουν ακόμα ψωμί.
Giuseppe Busso έγραψε:ρε γαμεί το αμάξι, αλλά αν βγεις σε δρόμο με άσφαλτο σκατά, πχ Διόνυσο προς Πανόραμα, θα εκτιμήσεις την 4κίνηση. Δεν μπορώ να οδηγήσω το δικό μου γιατί είναι υπερβολικά δυνατό. Με έκαναν βόλτα 2 φίλοι με Έβο8 και S3 8v όλο Powerflex (600bhp) και μου έφυγε το σκατό.
Δεν θέλω να ξέρω πως θα είναι με πισωκίνητο 500 άλογα εκεί.
Giuseppe Busso έγραψε:ρε γαμεί το αμάξι, αλλά αν βγεις σε δρόμο με άσφαλτο σκατά, πχ Διόνυσο προς Πανόραμα, θα εκτιμήσεις την 4κίνηση. Δεν μπορώ να οδηγήσω το δικό μου γιατί είναι υπερβολικά δυνατό. Με έκαναν βόλτα 2 φίλοι με Έβο8 και S3 8v όλο Powerflex (600bhp) και μου έφυγε το σκατό.
Δεν θέλω να ξέρω πως θα είναι με πισωκίνητο 500 άλογα εκεί.
George_Prix έγραψε:5) Κινηση 4x4
Το αφησα για το τελος, ενω απο αυτο ξεκινησε η σκεψη μου για το συγκεκριμενο ποστακι. Εκτος του οτι εχω γκωσει μπροστοκουνες σε ολη μου τη ζωη και θελω μια αλλαγη, οπως σωστα ειπες κι εσυ, με τοσο πολλα αλογα δεν οδηγιεται η μπροστοκουνα. Και στη μικρη βολτιτσα που καναμε με το Λεον, το σχολιασαμε αυτο. Πας με καμια 100αρια και με το που χαιδευεις το γκαζι σε μια μικρη καμπη, μουτρωνει το αμαξι και παει ευθεια. Νταξ ακομα κι αυτο εχει τη φαση του και συνηθιζεται, αλλα δεν ειναι και η πιο ευχαριστη οδηγηση. Η πλεον ευχαριστη οδηγηση ειναι πολλα αλογα και πισοκουνα. Αλλα αυτο το σεταπ δεν ειναι για πυροβολημενους σαν εμενα ειδικα στην παρουσα φαση που βαζω μεσα την οικογενεια μου. Αφου δεν ημουν αξιος να το κανω στην ωρα του, πλεον το ξεχναω και καταληγω σε 4x4. Ο ευκολοτερος τροπος να τιθασευσεις με ασφαλεια τα πολλα τα αλογα. Σα να κλεβεις εκκλησια ειναι οταν πηγαινεις κοντρα με αλλους σε τιποτα στροφιλικια κι εχεις τετρακουνα.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]