edmond έγραψε:Άααααλλο και αυτό με τα ερφράιερζ.Για κατεψυγμένο δεν ξέρω δεν έχω βάλει ...αλλά πατ τηγ μπουτακι κοτ πανσετες σφολιατοειδη τυροπιτάκια κλπ μια χαρά βγαίνουν
Πείτε όσοι κατέχετε. Οτιδήποτε κατεψυγμένο, το βάζεις μέσα και σε 10' ξέρωγω βγαίνει τζίτζι ή έτσι κι έτσι. Τονίζω το κατεψυγμένο.
< >
otso έγραψε:Αυτην την μαγεια με τα σλοου κουκερ τι εγινε ; πηγε παταρι ;
Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι πρέπει να στο κάνω δώρο το φόρουμ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
otso έγραψε:Αυτην την μαγεια με τα σλοου κουκερ τι εγινε ; πηγε παταρι ;
Και το pulled pork που είχαμε στο χωριό πως νομίζεις ότι το κάνουμε;
edmond έγραψε:Άααααλλο και αυτό με τα ερφράιερζ.
Πείτε όσοι κατέχετε. Οτιδήποτε κατεψυγμένο, το βάζεις μέσα και σε 10' ξέρωγω βγαίνει τζίτζι ή έτσι κι έτσι. Τονίζω το κατεψυγμένο.
Εξαρτάται το τι κατεψυγμένο, αν βάλεις στήθος κοτόπουλο ολόκληρο δεν θα βγει καλό, θα ψηθεί δηλαδή αλλά θα είναι για σαλάτες κλπ όχι να το σερβίρεις σαν κύριο, αν βάλεις σνιτσελ κοτόπουλο θα βγει τέλειο.
Επίσης ανάλογα και τα προγράμματα που έχει, μερικά έχουν ξεπάγωμα, ψήσιμο αλα φούρνο, φούσκωμα ζύμης κλπ κλπ.
Όλες οι συσκευές θέλουν και μια γνώση περί θερμοκρασιών και χρόνων ψησίματος, το παγωμένο πχ πρέπει να το βάλεις σε χαμηλή θερμοκρασία στην αρχή να ξεπαγώσει και μετά να ανεβάσεις να ψηθεί.
Αν πετάξεις ενα στήθος κοτόπουλο πχ στους 200 και περιμένεις σε 10 λεπτά να γίνει θαύμα δεν θα το πετύχεις ότι και να χρησιμοποιήσεις.
George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Λες και η ουσια με το ψησιμο ειναι να μην ασχολεισαι καθολου, οχι να εισαι απο πανω , τσιμπολογημα, τσικνα, αλκοολ, κουβεντολοημα.
Συν απειρο. Αυτο το μουχαμπετι με φιλαρακια και το συνεχες σκαλισμα της φιλης μου της φωτιας, ειναι ακομα καλυτερο απο το "τελικο" ξεκοιλιασμα στο ιδιο τραπεζι με 20 γυναικοπαιδα που περιμενουν να φανε στα γρηγορα και να συνεχισουν τη ζωη τους
Λεπτομέρεια: Κάθε λεπτό που περνάει απ΄το βγάλσιμο απ΄τη φωτιά, μέχρι να φτάσει στο τραπέζι το κρεατικό σερβιρισμένο ->
Αλλά, ας όψονται ... οι καλοί μας τρόποι!!!
Ασε που σε μπαλκόνι η πρακτικότητα του κάρβουνου τίνει στο 0
< >
Αν έχεις πράμα να ψήσεις μπορείς να κάτσεις δίπλα με τις ώρες
< >
Το καθάρισμα βαριέμαι με τις υγραεριού...
kostis20 έγραψε:Ειχε μια μεγάλη με πλαινο ματι το leroy προσφορα στα 290.Δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθω ή οι επωνυμες είναι μονοδρομός?Η αντιστοιχη Napoleon κανει περίπου 850 euro..
Το καθάρισμα βαριέμαι με τις υγραεριού...
αυτη πηρα εγω.... προχτες την εστησα 2 φορες εψησα αλλα φαινεται καλη.... θα επανλθω με εντυπωσεις αν δεν βιαζεσαι
https://www.isompes.gr/product/blackbul ... -blcg51-2/
Dodger έγραψε:Για κάποιους το ψήσιμο είναι "Βάλτα, ψησ'τα να κάτσουμε να φάμε" ενώ άλλοι "ανάβω κάρβουνα, φέρε μπύρες και το ραδιόφωνο και έλα να αραξουμε μέχρι να φτιάξουν τα υπόλοιπα". Δεκτό και σεβαστο το πρώτο αλλά ολίγον τι ξενέρωτοΜ αρέσει το κάρβουνο εψηνα και στην θητεία μου οπότε τα ζήσαμε αυτά που λες. Τώρα προτιμούμε την άνεση
My Flickr

).