Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Άααααλλο και αυτό με τα ερφράιερζ.
Πείτε όσοι κατέχετε. Οτιδήποτε κατεψυγμένο, το βάζεις μέσα και σε 10' ξέρωγω βγαίνει τζίτζι ή έτσι κι έτσι. Τονίζω το κατεψυγμένο.
Για κατεψυγμένο δεν ξέρω δεν έχω βάλει ...αλλά πατ τηγ μπουτακι κοτ πανσετες σφολιατοειδη τυροπιτάκια κλπ μια χαρά βγαίνουν

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Αυτην την μαγεια με τα σλοου κουκερ τι εγινε ; πηγε παταρι ;

Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι πρέπει να στο κάνω δώρο το φόρουμ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik

Και το pulled pork που είχαμε στο χωριό πως νομίζεις ότι το κάνουμε; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:Άααααλλο και αυτό με τα ερφράιερζ.
Πείτε όσοι κατέχετε. Οτιδήποτε κατεψυγμένο, το βάζεις μέσα και σε 10' ξέρωγω βγαίνει τζίτζι ή έτσι κι έτσι. Τονίζω το κατεψυγμένο.

Εξαρτάται το τι κατεψυγμένο, αν βάλεις στήθος κοτόπουλο ολόκληρο δεν θα βγει καλό, θα ψηθεί δηλαδή αλλά θα είναι για σαλάτες κλπ όχι να το σερβίρεις σαν κύριο, αν βάλεις σνιτσελ κοτόπουλο θα βγει τέλειο.

Επίσης ανάλογα και τα προγράμματα που έχει, μερικά έχουν ξεπάγωμα, ψήσιμο αλα φούρνο, φούσκωμα ζύμης κλπ κλπ.

Όλες οι συσκευές θέλουν και μια γνώση περί θερμοκρασιών και χρόνων ψησίματος, το παγωμένο πχ πρέπει να το βάλεις σε χαμηλή θερμοκρασία στην αρχή να ξεπαγώσει και μετά να ανεβάσεις να ψηθεί.
Αν πετάξεις ενα στήθος κοτόπουλο πχ στους 200 και περιμένεις σε 10 λεπτά να γίνει θαύμα δεν θα το πετύχεις ότι και να χρησιμοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P

Στο βάθος στο ντουλάπι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
George_Prix έγραψε:
g8777 έγραψε:Λες και η ουσια με το ψησιμο ειναι να μην ασχολεισαι καθολου, οχι να εισαι απο πανω , τσιμπολογημα, τσικνα, αλκοολ, κουβεντολοημα.

Συν απειρο. Αυτο το μουχαμπετι με φιλαρακια και το συνεχες σκαλισμα της φιλης μου της φωτιας, ειναι ακομα καλυτερο απο το "τελικο" ξεκοιλιασμα στο ιδιο τραπεζι με 20 γυναικοπαιδα που περιμενουν να φανε στα γρηγορα και να συνεχισουν τη ζωη τους
:metalo:
Λεπτομέρεια: Κάθε λεπτό που περνάει απ΄το βγάλσιμο απ΄τη φωτιά, μέχρι να φτάσει στο τραπέζι το κρεατικό σερβιρισμένο -> :s_no
Αλλά, ας όψονται ... οι καλοί μας τρόποι!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895936 Σε 5 λεπτά είχε πιάσει θερμοκρασία, πέταξα 4 Tbone και σε λίγο τρώγαμε. (Τις 2, οι άλλες 2 αύριο :innocent: ).
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#895983 Για κάποιους το ψήσιμο είναι "Βάλτα, ψησ'τα να κάτσουμε να φάμε" ενώ άλλοι "ανάβω κάρβουνα, φέρε μπύρες και το ραδιόφωνο και έλα να αραξουμε μέχρι να φτιάξουν τα υπόλοιπα". Δεκτό και σεβαστο το πρώτο αλλά ολίγον τι ξενέρωτο :lol:
Άβαταρ μέλους
By skous
#895994 Όμως το «βαλτα να φάμε» μπορεί μα είναι για το καθημερινο φαγητό, οπότε αν δεν είσαι αργόσχολος να βαζεις καθημερινά κάρβουνα, τότε η φάση είναι win-win.

Ασε που σε μπαλκόνι η πρακτικότητα του κάρβουνου τίνει στο 0

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#895995 Επιπλέον η ίδια φάση γίνεται και με την υγραεριου, μπύρες, μουσικουλα, πρώτα τα μεζεδάκια για τους "ψήστες" κλπ κλπ.
Αν έχεις πράμα να ψήσεις μπορείς να κάτσεις δίπλα με τις ώρες

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#896000 Ειχε μια μεγάλη με πλαινο ματι το leroy προσφορα στα 290.Δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθω ή οι επωνυμες είναι μονοδρομός?Η αντιστοιχη Napoleon κανει περίπου 850 euro..
Το καθάρισμα βαριέμαι με τις υγραεριού...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
kostis20 έγραψε:Ειχε μια μεγάλη με πλαινο ματι το leroy προσφορα στα 290.Δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθω ή οι επωνυμες είναι μονοδρομός?Η αντιστοιχη Napoleon κανει περίπου 850 euro..
Το καθάρισμα βαριέμαι με τις υγραεριού...

αυτη πηρα εγω.... προχτες την εστησα 2 φορες εψησα αλλα φαινεται καλη.... θα επανλθω με εντυπωσεις αν δεν βιαζεσαι
https://www.isompes.gr/product/blackbul ... -blcg51-2/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dodger έγραψε:Για κάποιους το ψήσιμο είναι "Βάλτα, ψησ'τα να κάτσουμε να φάμε" ενώ άλλοι "ανάβω κάρβουνα, φέρε μπύρες και το ραδιόφωνο και έλα να αραξουμε μέχρι να φτιάξουν τα υπόλοιπα". Δεκτό και σεβαστο το πρώτο αλλά ολίγον τι ξενέρωτο
Μ αρέσει το κάρβουνο εψηνα και στην θητεία μου οπότε τα ζήσαμε αυτά που λες. Τώρα προτιμούμε την άνεση