Καλορίζικο και καλοστριφτο.
Το λευκό χρώμα ανοίγει νέους οριζοντες για το πρότζεκτ Φωτο-Κωστας που θα ακολουθήσει.
Αυτοματο;
Χιμπριντ;
)
socratesn έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Καλορίζικο. Την καλύτερη επιλογή έκανες.
Platinum ή ανέβηκες σε GT-Line?
Τίποτα από τα δύο.
Premium
Στην Platinum τα μόνα δύο έξτρα που άξιζαν ήταν τα φλας στους καθρέφτες που ήταν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι (το δικό μου τα έχει στο φτερό, δε το είχα προσέξει, μου κάνει λίγο τσιπιά αλλά θα το ξεπεράσω) και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
Ο πίνακας οργάνων έχω διαβάσει στο ελληνικό group κατόχων ότι τα παίζει πολύ συχνά με θερμοκρασίες, οπότε είπα να τον αποφύγω, δεδομένου πως στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν έχει κάποια σοβαρή επιπλέον λειτουργικότητα πέραν του οπτικού θέματος.
Η Gt-Line είχε εξοπλισμό που ήθελα (keyless, ασύρματη φόρτιση, ηλεκτρικά καθίσματα), αλλά ξέφευγε οικονομικά και νομίζω το χαλάει λίγο και οπτικά, δε μου αρέσουν καθόλου οι ζάντες της ούτε τα πίσω κυψελοειδή LED της.
Γενικά συμβιβάστηκα με το να πάρω κάτι πολύ χρηστικό και λειτουργικό, χωρίς τρομερές θυσίες σε θέματα εξοπλισμού.
Το Premium που πήρα έχει τις φωτάρες μπρος - πισω full led, 18αρες ζάντες, τη μεγάλη οθόνη μέσα, όλες τις "smart" λειτουργίες μέσω kia connect, διζωνικό clima, carplay, camera, αισθητήρες πίσω κλπ.
Σίγουρα στον ανταγωνισμό υπηρχαν πλουσιότερα, υπήρχαν και φτωχότερα, γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο με τους εξοπλισμούς, από τα 30Κ και πάνω αρχίζεις να βρίσκεις πραγματικά πλήρη οχήματα
)
:socratesn έγραψε:Έστω ότι υπάρχουν μερικές αμυδρές σκέψεις για ένα δεύτερο αυτοκινητάκι, μόνο για χομπυ/σκ/διασκέδαση.
Δε μας νοιάζει καθόλου η πρακτικότητα, αν μπορούσα να περιγράψω συνοπτικά τον γρίφο θα το ονόμαζα "Future Classic με κάτω από 8.000€", εννοείται με ένα ταβάνι τα 2.000 κυβικά το πολύ.
Για να δώσω ένα στίγμα εχω ψάχτει αρκετά στα σενάρια Mx5 - bmw z4, αλλά έχω και κάτι σκέψεις για κάποιο Forester Xt π.χ. Το καθένα έχει τη δική του γοητεία και το δικό του Fun. Ρίξτε καμιά ιδέα, ή έστω συνετίστε με.

Μέχρι τότε, αν μπορούσα να πάρω δεύτερο αμάξι, θα κοιτούσα προς miata μεριά...

Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]