Isambard έγραψε:Ο αγώνας ήταν πάντως εν τέλει συμπαθητικός, αν και έχουμε δει και καλύτερους. Η δική μου γνώμη για τη Ferrari είναι πως δεν έκανε και κάποιο άλμα, είναι νομίζω μαζί με Red Bull ενώ πιο πίσω φαίνεται να είναι η Mercedes που είναι μάλλον και δύσκολο μονοθέσιο, γιατί οι εμφανίσεις του Antoneli είναι μάλλον κακές.
Χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω, δε βλέπω κάποιο τεράστιο ταλέντο επιπέδου Μαξ, σαφώς πιο εντυπωσιακός ο Bearman με χειρότερο μονοθέσιο φέτος όπως επίσης και ο Bortoleto, συνολικά έχουν δείξει σαφώς καλύτερα στοιχεία από τον Antoneli.
Ολοσωστος!
Εντυπωσιακοι οι Μπεαρμαν και Μπορτολετο. Μεχρι τωρα δε με εχει πεισει ο Αντονελι. Σιγουρα εχει χερι το παλικαρι αλλα δε δειχνει να εχει τοσο οσο διαβαζαμε στο νετ.
Βεβαια ρολο παιζει κι ο ομοσταβλος. Αλλο να κοντραρεσαι με τους Οκον/Χουλκ (αμφοτεροι πολυ καλοι αλλα οχι κορυφαιοι) κι αλλο με το Ρασσελ που βγαζει ματια ΚΑΙ φετος.
Σε καθε περιπτωση παντα δικαιουνται 2-3 χρονια οι ρουκυς ωστε να δειξουν αυτα που μπορουν, οποτε ας κανουμε λιγη υπομονη!