Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Isambard έγραψε:Ο αγώνας ήταν πάντως εν τέλει συμπαθητικός, αν και έχουμε δει και καλύτερους. Η δική μου γνώμη για τη Ferrari είναι πως δεν έκανε και κάποιο άλμα, είναι νομίζω μαζί με Red Bull ενώ πιο πίσω φαίνεται να είναι η Mercedes που είναι μάλλον και δύσκολο μονοθέσιο, γιατί οι εμφανίσεις του Antoneli είναι μάλλον κακές.
Χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω, δε βλέπω κάποιο τεράστιο ταλέντο επιπέδου Μαξ, σαφώς πιο εντυπωσιακός ο Bearman με χειρότερο μονοθέσιο φέτος όπως επίσης και ο Bortoleto, συνολικά έχουν δείξει σαφώς καλύτερα στοιχεία από τον Antoneli.

Ολοσωστος!

Εντυπωσιακοι οι Μπεαρμαν και Μπορτολετο. Μεχρι τωρα δε με εχει πεισει ο Αντονελι. Σιγουρα εχει χερι το παλικαρι αλλα δε δειχνει να εχει τοσο οσο διαβαζαμε στο νετ.

Βεβαια ρολο παιζει κι ο ομοσταβλος. Αλλο να κοντραρεσαι με τους Οκον/Χουλκ (αμφοτεροι πολυ καλοι αλλα οχι κορυφαιοι) κι αλλο με το Ρασσελ που βγαζει ματια ΚΑΙ φετος.

Σε καθε περιπτωση παντα δικαιουνται 2-3 χρονια οι ρουκυς ωστε να δειξουν αυτα που μπορουν, οποτε ας κανουμε λιγη υπομονη!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#894483 Η διαχείριση που έκανε η Μερκ στον Αντονέλι ήταν επιεικώς τραγική. Του έκαναν σκιπ την Φ3 σε ηλικία 16, πήγε στη Φ2 και εκεί σε μία κακή Πρέμα έκανε πολύ μέτρια χρονιά. Παρόλα αυτά ήταν φαβορί να ανέβει στη Φ1 από τη μέση της περσινής σεζόν στη θέση του Σάρτζαντ. ΟΚ καλά τα projections και οι αναλύσεις των ειδικών αλλά η Φ1 δεν είναι simulator και η εμπειρία σε κανονικά αμάξια και κανονικούς αγώνες δεν αναπληρώνεται τόσο εύκολα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη βιασύνη να πάνε όλοι Φ1 από τα 15. Ο Κίμι έχει χέρια όμως αρκεί να μην καεί με τη φετινή διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894500 Λεγανε στην Αγγλικη μεταδοση οτι αρχισε να αμφιβαλει τελευταια για τον εαυτο του ο Κιμι. Αυτο το μικροβιο με το που θα γεννηθει στο μυαλο ενος οδηγου, ισως ειναι αυτο το "κρακ" που λεγαμε παλιοτερα και τον κανει λιγο αργοτερο απο οτι πραγματικα ειναι :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#894501 Φυσικά Γιώργο. Αντί να του δώσουν μια σεζόν στην Φ3 να κάνει 10 νίκες περίπατο, άλλη μια σεζόν (φέτος) στη Φ2 να πρωταγωνιστεί και να χτίσει αυτοπεποίθηση και hype, του έδωσαν μια σεζόν με τρία βάθρα στη Φ2 και φέτος μόνο την pole στο Μαϊάμι. Αυτά είναι λάθη. Καλή είναι η Φ1 αλλά μέχρι στιγμής μόνο ένας πιλότος πήγε σε κορυφαία ομάδα ρούκι και έβγαλε μάτια με το καλημέρα. Δε σου λέω ποιος είναι να μη σε πικράνω
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894503 Δε με πικραινεις καθολου φιλε. Εγω ο ιδιος εχω πει οτι ο Λουης ειναι καλυτερος ρουκυ εβερ!

Κι ενω προφανως εχει κανει πολυ καλες χρονιες, για μενα αυτη η πρωτη του χρονια παραμενει η καλυτερη του μεχρι τωρα.

Συμφωνω με τα λαθη των ομαδων που ανεφερες. Απο την πολυ βιασυνη καινε οδηγους. Επισης ειμαι της αποψης οτι ο καθε οδηγος εχει διαφορετικη καμπυλη εκμαθησης. Αλλος μπορει να ειναι ετοιμος σε 1 χρονο κι αλλος σε 3 οποτε γενικα καλα ειναι να περιμενουμε λιγακι πριν πιασουμε τα φτυαρια ή πριν αρχισουμε να φτιαχνουμε αγαλματα!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#894512 Σε τέτοιους αγώνες με ασταθείς καιρικές συνθήκες άλλοι έχουν πιο βρόχινες και άλλοι πιο στεγνές ρυθμίσεις. Αν είσαι με στεγνές στη βροχή γλυστράς αν είσαι με βρεγμένες στο στεγνό δεν έχεις τελική (και πολλές άλλες μικροδιαφορές τις οποίες ας μην τις πιάσουμε). Οπότε να γιατί κάποιοι δεν μπορούσαν να περάσουν άλλους αλλά και γιατί κάποιοι μπορούσαν να περάσουν άλλους. Αυτό εξηγεί και το γιατί ο Λούης δεν πέρασε τον Άλμπον και γιατί ο Μαξ δεν πέρασε τον Λεκλέρκ. Και γενικά άλλο το να φτάσεις κάποιον και άλλο να τον περάσεις. Οπότε σε τέτοιες καταστάσεις δεν βγαίνουν αξι'οπιστα συμπεράσματα ούτε για τα αυτοκίνητα ούτε για τους οδηγούς.

Υπάρχει χώρος για χρήση βρόχινων, σε πίστα χωρίς πολύ σπρέυ, έχει να κάνει με το οδόστρωμα, ταχύτητες κλπ. Αλλά συμφωνώ ότι τα ενδιάμεσα είναι τόσο καλά και τόσο πολυδύναμα που τα βρόχινα τείνουν στην αχρηστία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:Δε με πικραινεις καθολου φιλε. Εγω ο ιδιος εχω πει οτι ο Λουης ειναι καλυτερος ρουκυ εβερ!

Κι ενω προφανως εχει κανει πολυ καλες χρονιες, για μενα αυτη η πρωτη του χρονια παραμενει η καλυτερη του μεχρι τωρα.

Συμφωνω με τα λαθη των ομαδων που ανεφερες. Απο την πολυ βιασυνη καινε οδηγους. Επισης ειμαι της αποψης οτι ο καθε οδηγος εχει διαφορετικη καμπυλη εκμαθησης. Αλλος μπορει να ειναι ετοιμος σε 1 χρονο κι αλλος σε 3 οποτε γενικα καλα ειναι να περιμενουμε λιγακι πριν πιασουμε τα φτυαρια ή πριν αρχισουμε να φτιαχνουμε αγαλματα!
Νομίζω εννοεί τον Μαξ

< >