- 27 Ιούλ 2025, 11:26
Giuseppe Busso έγραψε:REALZEUS έγραψε:
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, αλλά ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Ο αγαπημένος σου τρώει συνεχώς σφαλιάρες από τον Μονεγάσκο. Στο τέλος του έτους θα γίνει το ταμείο, αλλά για μένα ο Hamilton φαίνεται σαν να είναι πεταμένα λεφτά, με την μεταφορική έννοια. Έφερε λεφτά στην Ferrari με την δημοσιότητά του, αλλά δεν θα κάνει τίποτα από αγωνιστικής άποψης.
Δία δεν θέλω να με εκτιμάς εδώ. Στα @@ μου δηλαδή. Εδώ λέμε αλήθειες. Πάτε να βγάλετε άχρηστο τον Χάμιλτον, τον ομολογουμένως καλύτερο πιλότο όλων των εποχών. Η παπαριά για την ηλικία ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Νίκη φέτος έχει φέρει μόνο ο Χάμιλτον.
Όσο για τον Λεκλέρκ, δεν είδα να πείτε κουβέντα που είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να βγει να κάνει γύρο, δεν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο το άχρηστο σαπάκι που οδηγεί.
Ο Χάμιλτον σας ανοίγει τα μάτια. Προχθές είπε ότι πέρασαν τόσοι και τόσοι πιλότοι και κατσαρόλι δεν ήρθε. Μάντεψε τι φταίει.
Είναι τέτοιου μεγέθους το έγκλημα που έχει επιτελεστεί στη Φεράρι, που κατάφεραν να φτιάξουν πρωταθληματική ομάδα οι πουθενάδες της Μακλάρεν με τον μπουχέσα λίγδα.
Πρώτα από όλα ηρέμησε, θα πάθεις τίποτα.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να σε εκτιμώ, παρότι με γράφεις στα @@ σου, πάνω στα νεύρα σου.
Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ο Μονεγάσκος είναι πολύ πάνω από τον Sir. Νίκη επίσης σε Sprint δεν είναι κανονική νίκη, αλλά πάμε παρακάτω. Δες τα αποτελέσματα στα qualies. 9-4 έχει ο Leclerc τον Hamilton.
Στην τελική δεν πήραμε τον Sir για να φτιάξει μονοθέσιο. Ιδέα δεν έχει από αυτά, οδηγός είναι απλά. Το πρόβλημα Γιάννη μου είναι ότι στην F1 υποστηρίζεις υπάλληλο, αντί για ομάδα. Στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γιατί εισαι Ολυμπιακός δηλαδή; Αν ήταν εγώ φίλε να αλλάζω ομάδα κάθε φορά που άλλαζε ο υπάλληλος που οδηγεί, δεν θα έκανα άλλη δουλειά. Παρακολουθώ F1 από εποχής Prost - για μένα είναι ο GOAT της σύγχρονης εποχής - και είχα χαρεί πάρα πολύ που είχε έρθει στην Ferrari το 1990! Αλλά η Ferrari πάνω από όλα!!!