Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Νομίζω αυτή η στροφή είναι η χαρακτηριστικότερη όλου του πρωταθλήματος! (Από κοντά -ιμο- η παραμπόλικα.)
Αν δεν την πάρεις flat out, απλά δεν είσαι...άντρας! :roll:

Δυστυχως εδω και καμποσα χρονια ειναι σχετικα ευκολη υποθεση το φλατ αουτ λογω του τρομερου κρατηματος που εχουν τα μονοθεσια, οποτε χασαμε αυτη την ωραια ζυγαρια ορχεων του παρελθοντος!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#894370 Ακριβώς. Μην αναπαράγουμε κλισέ άλλων εποχών που σαφέστατα δεν ισχύουν πλέον
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#894378 1999, BAR Supertec, Spa. Villeneuve-Zonta συμφωνούν/βάζουν στοίχημα/δενξέρωτιδιάολοσυνέβη, να πάρουν τέρμα γκάζι την Eau Rouge, με το ρδελομπου που είχαν

Το αποτέλεσμα γνωστό για όσους θυμούνται. Για τους άλλους υπάρχει και το γιουτούπ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Α ρε Λεκ. Κατάφερε το ακατόρθωτο P3 στο quali

< >

Κατοχή μπάλας 65% για 30 λεπτά στο Καμπ Νου... :shifty: :shifty: :shifty:

Έχετε καταντήσει τη Φεράρι βάζελο της F1.

Μπάγιερν τι χαμπάρια;;;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Α ρε Λεκ. Κατάφερε το ακατόρθωτο P3 στο quali

< >

Κατοχή μπάλας 65% για 30 λεπτά στο Καμπ Νου... :shifty: :shifty: :shifty:

Έχετε καταντήσει τη Φεράρι βάζελο της F1.

Μπάγιερν τι χαμπάρια;;;

Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, αλλά ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Ο αγαπημένος σου τρώει συνεχώς σφαλιάρες από τον Μονεγάσκο. Στο τέλος του έτους θα γίνει το ταμείο, αλλά για μένα ο Hamilton φαίνεται σαν να είναι πεταμένα λεφτά, με την μεταφορική έννοια. Έφερε λεφτά στην Ferrari με την δημοσιότητά του, αλλά δεν θα κάνει τίποτα από αγωνιστικής άποψης.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:

Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, αλλά ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Ο αγαπημένος σου τρώει συνεχώς σφαλιάρες από τον Μονεγάσκο. Στο τέλος του έτους θα γίνει το ταμείο, αλλά για μένα ο Hamilton φαίνεται σαν να είναι πεταμένα λεφτά, με την μεταφορική έννοια. Έφερε λεφτά στην Ferrari με την δημοσιότητά του, αλλά δεν θα κάνει τίποτα από αγωνιστικής άποψης.

Δία δεν θέλω να με εκτιμάς εδώ. Στα @@ μου δηλαδή. Εδώ λέμε αλήθειες. Πάτε να βγάλετε άχρηστο τον Χάμιλτον, τον ομολογουμένως καλύτερο πιλότο όλων των εποχών. Η παπαριά για την ηλικία ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Νίκη φέτος έχει φέρει μόνο ο Χάμιλτον.
Όσο για τον Λεκλέρκ, δεν είδα να πείτε κουβέντα που είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να βγει να κάνει γύρο, δεν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο το άχρηστο σαπάκι που οδηγεί.
Ο Χάμιλτον σας ανοίγει τα μάτια. Προχθές είπε ότι πέρασαν τόσοι και τόσοι πιλότοι και κατσαρόλι δεν ήρθε. Μάντεψε τι φταίει.

Είναι τέτοιου μεγέθους το έγκλημα που έχει επιτελεστεί στη Φεράρι, που κατάφεραν να φτιάξουν πρωταθληματική ομάδα οι πουθενάδες της Μακλάρεν με τον μπουχέσα λίγδα.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#894406 Προς το παρον αυτο που φαινεται οτι θελει να κανει ο Hamilton, ειναι να επηρεασει με το ονομα του και το βεληνεκες του καποιες σημαντικοτερες αποφασεις που αφορουν την ομαδα, τη λειτουργια της και ισως καποια ατομα μεσα σε αυτην.

Βεβαια, η δουλεια του ειναι να οδηγει. Κι αν συνεχισει να οδηγει ετσι, στο τελος ποιος θα τον ακουσει, ακομα κι αν εχει δικιο;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Δία δεν θέλω να με εκτιμάς εδώ. Στα @@ μου δηλαδή. Εδώ λέμε αλήθειες. Πάτε να βγάλετε άχρηστο τον Χάμιλτον, τον ομολογουμένως καλύτερο πιλότο όλων των εποχών. Η παπαριά για την ηλικία ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Νίκη φέτος έχει φέρει μόνο ο Χάμιλτον.
Όσο για τον Λεκλέρκ, δεν είδα να πείτε κουβέντα που είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να βγει να κάνει γύρο, δεν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο το άχρηστο σαπάκι που οδηγεί.
Ο Χάμιλτον σας ανοίγει τα μάτια. Προχθές είπε ότι πέρασαν τόσοι και τόσοι πιλότοι και κατσαρόλι δεν ήρθε. Μάντεψε τι φταίει.

Είναι τέτοιου μεγέθους το έγκλημα που έχει επιτελεστεί στη Φεράρι, που κατάφεραν να φτιάξουν πρωταθληματική ομάδα οι πουθενάδες της Μακλάρεν με τον μπουχέσα λίγδα.

Πρώτα από όλα ηρέμησε, θα πάθεις τίποτα. :lol: Εγώ πάντως εξακολουθώ να σε εκτιμώ, παρότι με γράφεις στα @@ σου, πάνω στα νεύρα σου. :roll:

Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ο Μονεγάσκος είναι πολύ πάνω από τον Sir. Νίκη επίσης σε Sprint δεν είναι κανονική νίκη, αλλά πάμε παρακάτω. Δες τα αποτελέσματα στα qualies. 9-4 έχει ο Leclerc τον Hamilton. :innocent:

Στην τελική δεν πήραμε τον Sir για να φτιάξει μονοθέσιο. Ιδέα δεν έχει από αυτά, οδηγός είναι απλά. Το πρόβλημα Γιάννη μου είναι ότι στην F1 υποστηρίζεις υπάλληλο, αντί για ομάδα. Στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γιατί εισαι Ολυμπιακός δηλαδή; Αν ήταν εγώ φίλε να αλλάζω ομάδα κάθε φορά που άλλαζε ο υπάλληλος που οδηγεί, δεν θα έκανα άλλη δουλειά. Παρακολουθώ F1 από εποχής Prost - για μένα είναι ο GOAT της σύγχρονης εποχής - και είχα χαρεί πάρα πολύ που είχε έρθει στην Ferrari το 1990! Αλλά η Ferrari πάνω από όλα!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#894410 Υπομονή Διάκο, όπου να ναι θα συμμετέχει η Φοράδα στο πρωτάθλημα αυτόνομης οδήγησης , θα βλέπεις τον καμηλολαβερ με το χειριστήριο στα Vip να φέρνει την Φεράρι στην κορυφή. :s_gamer Να ησυχάσουμε και εμείς να ησυχάσεις και εσύ. : :s_empathy

Φορζα Φερράρι Φορζα UCAR :yahoo:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Είπαμε. Αναμονή, αναμονή. :rtfm:

ΥΓ

Ο Διάκος πάει σε αγώνα μποξ με κασκόλ EVERLAST.

:s_rofl

ΔΙΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :s_shout
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Υπομονή Διάκο

Ρε Τζιάκο κάνω υπομονή από το 2008 που πήραμε τον τελευταίο Τίτλο. Σχετικά νέος ήμουν τότε, στα πρώτα άντα. Σήμερα παίρνω 3 χάπια την ημέρα για πίεση και ζάχαρο. Μη με βουρλίζεις κι εσύ, γιατί μετά το ΕΚΑΒ στον λαιμό σου... :rtfm: