BARHonda έγραψε:Γιώργη μέσα σε όλη αυτήν την πλάκα που κάνεις για τον τρόπο οδήγησής σου, το μόνο που εύχομαι είναι να μην πάρεις κανένα στο λαιμό σου σε περίπτωση στραβής. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η μαγκιά που τόσο περήφανα περιγράφεις σφήνες 100+ χλμ/ώρα σε κίνηση. Εσύ ρίχνεις καντήλια σε αυτόν με την Μ5 και όλοι οι υπόλοιποι καντηλιάζουν εσένα
Φιλε πιστεψε με, δεν το ελεγχω αυτο που κανω. Εχω παρει απειρους ορκους "θα παω αργα" (εστω και για το λαθος λογο, την οικονομια) κι οταν πιανω το γμνο το τιμονι στα χερια μου σβηνουν ολα απο το μυαλο μου και κανω αυτο που με διαταζει το παλιοτερο/πρωτο διαβολι που μπηκε μεσα μου οταν ημουν παιδακι, το διαβολι του ξεζουμισματος.
Απο την αλλη μερια οφειλω να υπερασπιστω τον (προβληματικο) εαυτο μου, οποτε θα (ξανα)πω μερικα πραγματακια... Ακομα και οι σφηνες χωριζονται σε σωστες και λανθασμενες. Οι λανθασμενες ειναι αυτες που ο αλλος οδηγος αναγκαζεται να αφησει γκαζι ή να στριψει το τιμονι για να αποφυγει το τρακαρισμα. Και "σωστη" σφηνα ειναι αυτη που μπαινει σαν υποθετο και ο αλλος δεν καταλαβαινει τιποτα ουτε καν προλαβαινει να αγχωθει. Το πολυ να ξενερωσει λιγο που του εφαγες τη θεση, αλλα χωρις την παραμικρη υπονοια τρακαρισματος.
Επισης εχω ξαναπει οτι κοντραρομαι μονο με οδηγους που εχουν το ιδιο σκεπτικο και τους βλεπω οτι "το εχουν". Αν δω κανενα μαλακιζμενο να κανει χοντραδες αφηνω με τη μια το ποδι απο το γκαζι, για να μην παρω στο λαιμο μου αυτον και μερικους αλλους.
Και κατι ακομα... Προφανως κι εχω χασει καμποσες κοντρες. Αν ο αλλος εχει πολυ χερι κι επισης εχει αμαξι τουμπανο, ξερω οτι δε μπορει να τον κερδισει με τη γρια, ουτε ο Μαξ. Οι ιστοριες που εχω πει εδω μεσα ειναι αυτες που κερδισα εναν ΚΑΛΟ αντιπαλο. Σα λυκος παλαιας κοπης που ειμαι, θα ηταν αστειο να αναφερω καθε μερα ποσα προβατακια εφαγα. Αλλα οταν τσιμπουκωνω κανενα Μ5 σα προχθες καλη ωρα ή κανενα R8 στην Υλικη, ειναι σα να εκανα ζαφτι 3-4 λυκους που μου την επεσαν παρεα. Αξιζει να γραφτει στα πρακτικα και να μεινει στα ιντερνετια γαμω την τρελα μου

). Εχει 7 λωριδες για παραδειγμα με πρασινο φαναρι και η κατανομη τους ειναι η εξης:

), τοτε που το μυαλο μου ηταν μικροτερο απο ενα κουκουτσι (καρπουζιου).