@drdinoQ πως και yamaha και οχι bosch?

bill33 έγραψε:Τα γουρουνάκια δεν είδα.

drdino έγραψε:bill33 έγραψε:Τα γουρουνάκια δεν είδα.
Έχω καιρό να τα δω έξω, δεν ξέρω αν λόγω ζέστης τα έχουν αλλού.

drdino έγραψε:Έλα Βασίλη, εκεί ήταν σήμερα
Geralt έγραψε:Αυτο που συζητουσαμε μερικες σελιδες πριν οτι το ηλεκτρικο σε "αναγκαζει" να γραφεις χιλιομετραΚαι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα, ότι εκεί που δεν θα τολμούσες (πολύ μακριά, έχει ανηφόρες κλπ) τώρα τολμάς. Και παρά την υποβοήθηση ασκείσαι. Και ασκείς κάποια δύναμη και κάνεις κάποια άσκηση που δεν θα έκανες. Και βοηθάει και στην ψυχολογία το να βγαίνεις και να κάνεις βόλτες. Οπότε μπορεί να μην είναι κανονικά επειδή είναι με υποβοήθηση αλλά κάνεις πεντάλι, δεν είναι μηχανάκι με γκάζι. Αν θέλεις βάζεις κι ένα βατόμετρο στο πεντάλι ή στο βραχίονα και ξέρεις ακριβώς πόσα βατ βγάζεις πόση ενέργεια καταναλώνεις κλπ. Έτσι μπορείς να δεις και τη βελτίωσή σου.
... Φυσικα δεν ειναι κανονικα, αφου αρκετα απο αυτα ειναι με υποβοηθηση, αλλα το ουσιαστικο ειναι οτι ασκουμαι με συνεπεια και ανεβαινω τις ανηφορες της Πεντελης με σχετικη ανεση πλεον...
Geralt έγραψε:Το εχω εδω και ενα 4μηνο περιπου και εφτασα ηδη τα πρωτα 1000 χλμ!Σημασία έχει να βγαίνουμε και να πενταλάρουμε και να το ευχαριστιόμαστε. Αν βελτιωνόμαστε κιόλας ακόμα καλύτερα. Και εκεί είναι η χαρά σου που ανακοινώνεις με καμάρι το επίτευγμά σου!![]()
Geralt έγραψε:Η μακρυτερη διαδρομη μου ειναι νομιζω Πεντελη-Νιαρχος.
edmond έγραψε:Geralt έγραψε:Η μακρυτερη διαδρομη μου ειναι νομιζω Πεντελη-Νιαρχος.
Το Νιάρχος στο Φάληρο;
sknipper έγραψε:Geralt έγραψε:Το εχω εδω και ενα 4μηνο περιπου και εφτασα ηδη τα πρωτα 1000 χλμ!Σημασία έχει να βγαίνουμε και να πενταλάρουμε και να το ευχαριστιόμαστε. Αν βελτιωνόμαστε κιόλας ακόμα καλύτερα. Και εκεί είναι η χαρά σου που ανακοινώνεις με καμάρι το επίτευγμά σου!![]()
Τα χλμ που γράφει κανείς είναι πολύ σχετικά. Πχ για σένα τα 1000/4=250 το μήνα είναι πολλά αλλά για μένα είναι λίγα που έχω μέσο όρο 400 το μήνα. Αλλά ένας στη δουλειά κάνει τα διπλά, δεν τον φτάνω με τίποτα. Και άλλοι κάνουν τα διπλά από αυτόν....
Στο άλλο άκρο, η γυναίκα μου ξαναξεκίνησε (κυρίως πάμε μαζί, κάπως εκνευριστικά αργά για τα γούστα μου) 10-12 χλμ τη φορά. Κι ένας άλλος που μόλις ξεκίνησε με ποδήλατο είναι περήφανος που βγαίνει έξω και κάνει ποδήλατο, 3 χλμ τη φορά! Όλα είναι σχετικά...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]