Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893359 Ίσως η καλύτερή σου φωτογραφία. Έπρεπε να πάρεις ΚΙΑ για να συμβεί. Με BMW τα είδες τα αποτελέσματα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Giuseppe Busso έγραψε:Ίσως η καλύτερή σου φωτογραφία. Έπρεπε να πάρεις ΚΙΑ για να συμβεί. Με BMW τα είδες τα αποτελέσματα. :iconcool:

:lol: :lol: :lol:
Έχω φτάσει και με τη BMW εκεί :lol:
Γίνεται, απλά χάνεις χρόνια ζωής.

Το ΚΙΑ δε του το χα, είναι οδοστρωτήρας σε πατημένα χωμάτινα :lipsealed: :superman:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#893366 Εμενα παλι δε μου αρεσει πολυ. Τα χρωματα που χρησιμοποιεις ειναι τελεια για χειμωνα και τσιμεντα, για τα βουνα και τα κρυα, οποτε δε μου κολλαει με το θεμα ελληνικο καλοκαιρι. Ειναι, και φερνει κι εμενα, σε συγχυση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893369 Μάλλον έχεις χάσει την αίσθηση των χρωμάτων εκεί στα ξένα :shifty:
Μια χαρά είναι :iconcool:

Βουρ για βουτιάαα :superman:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#893370 Chris Το ακούω!! Έχω και εγώ την τάση να θέλω να δίνω ένα πιο film τόνο, που δεν αρέσει σε όλους. :lol: Λίγο πιο έντονα κίτρινα, λίγο πιο επιθετικά μπλέ

Αλλά η συγκεκριμένη παραλία, έχει πολύ έντονα χρώματα, το ίδιο το Jpg της φωτογραφίας χωρίς καθόλου πείραγμα είναι κατ' 90% σε ίδιους τόνους.

Σκάει έτσι το φώς, που η αριστερή - πάνω μεριά , στα πιο βαθιά νερά της θάλλασας έχει έντονο σκούρο μπλε χρώμα από τα βουνά γύρω γύρω, ενώ μπροστά στα ρηχά όταν πέφτει διαγώνια ο ήλιος, δίνει αυτό το έντονο κρυστάλλινο πράσινο
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#896185 Από χθες το πρωί ξύπνησα με μια φλασια να πάω να πάρω φωτογραφική μηχανή…επαφή δεν έχω με τις φωτογραφίες ,πέρα από αυτές που τραβάει το κινητό στο αυτόματο και άντε να πειράξω τίποτα μετά στο Lightroom.τρωγομαι να πάρω την πρώτη μου dslr και να είναι έτσι πολύ budget friendly (εγώ το χω στο μυαλό μου για κάπου στα 400-450€).υπάρχει τίποτα αξιόλογο για αρχάριους ή τζάμπα θα πετάξω τα λεφτά ;

Υγ δεν θέλω μεταχειρισμένη αλλά καινουρια από μαγαζι..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#896198 Η κουβεντα μεταφερθηκε στο σωστο τοπικο[Admin]

viewtopic.php?f=9&t=212&start=2070
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#896200 Εικόνα

Ελα μπας και το σώσω λίγο κι εγώ…τραβηγμένη με κινητό .η περίεργη κάθετη γραμμή στο βάθος είναι του ουρανού
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896343 Κάτι τέτοιες στιγμές (με την ολική έκλειψη Σελήνης) λησμονώ την 5D. Δεν έχει νόημα να βάλω πιξελιασμενη φωτό από το κινητό
Άβαταρ μέλους
By drdino
#903665 Εικόνα

Not bad για κινητό :lol:

Εεπ, αυτό πώς το λένε στα ελληνικά; Hoverfly στα αγγλικα, δεν είναι ούτε μέλισσα ούτε σφίγγα.