Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893141 Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, έριξα και σοβαρή ματιά στο επαγγελματικό van Pro Ace. Για 30Κ έπρεπε να κάνει περισσότερα. Θα ήθελα να δω και το VW Caddy αλλά ξανά και το Fiat Doblo.

3θεσιο μπροστά, μεγάλη καρότσα πίσω. Χειροκίνητο σασμάν.
1.5 μοτέρ με 100 άλογα. Αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Συμπαθητικό και όμορφο.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893142 Και πάμε τώρα στο Νο1, στο καλύτερο αμάξι της έκθεσης και ίσως στο καλύτερο Toyota για μένα. Στο status που λέγεται Hilux.
Τι αμαξάρα είναι αυτή γ@μπω το φελέκι μου. Τι αρχοντιά, τι κύρος, τι πληθωρικότητα, τι εμφάνιση και ομορφιά. Τι δεσίματα, τι άνεση. Το έπαιρνα και έφευγα όπως είναι. Κανένα αρνητικό. Ναι σε όλα. Είμαι που είμαι κούκλος, μέσα σε αυτό είμαι και ο πρώτος γκόμενος.

ΓΑΜΑΝΕΕΕ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΥΛΟΜΠΙΝΑ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Bonus

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#893144 Μήπως αυτά που δεν σου αρέσανε ήταν σε πιο φτωχές εκδόσεις και η κατάσταση υλικά κλπ είναι καλύτερη σε πιο ακριβές εκδόσεις;
Έχουν και κάποια βασικά και μεγάλα μείον τα διπλοκάμπινα (που είναι και λόγοι που πουλάνε καλά στην Αμερική), διαστάσεις, είναι τεράστια, ογκώδη και βαρειά με κακή αεροδυναμική και κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#893145 1. Ποιό yaris ρε συ, όλοι στο cross το έχουν γυρίσει.
2. Δεν υπάρχει corolla πχιά, δεν ασχολείται κανένας με δαύτη, ο λόγος--->
3. CH-R περισσότερο
4. Corolla cross λιγότερο
5. Hilux. Ναι, όταν θες εργαλείο, χωρίς να το λυπηθείς με λασπουριές, γρατζουνιές και γενικότερο ξεκώλι@σμα, σε αυτό θα πας. Όσοι θέλουν και λίγη λέζα, θα κοιτάξουν και κανά Ranger-Amaroc(το ίδιο αμάξι). Το πήρε -το άμαροκ- σχωριανός μου, ντρέπεσαι να μπεις μέσα, ποιά γιωταχί τώρα... :inlove:
42κ ακατέβατα βέβαια :ninja:

Πες μου τον προσωπικό λόγο που κοίταξες το pro ace :lol:
Για επαγγελματικό να το καταλάβω. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:
Πες μου τον προσωπικό λόγο που κοίταξες το pro ace :lol:
Για επαγγελματικό να το καταλάβω. :roll:

Το ίδιο και το αυτό είναι για μένα. Τυγχάνει να το χρησιμοποιώ και για προσωπική χρήση, οπότε ανέκαθεν κοιτάω τα βαν.

Isambard έγραψε:To Pro Ace η Stellantis το φτιάχνει πάντως, άρα δεν είναι πρακτικά Toyota.

Δεν το γνώριζα.

sknipper έγραψε:Μήπως αυτά που δεν σου αρέσανε ήταν σε πιο φτωχές εκδόσεις και η κατάσταση υλικά κλπ είναι καλύτερη σε πιο ακριβές εκδόσεις;
Έχουν και κάποια βασικά και μεγάλα μείον τα διπλοκάμπινα (που είναι και λόγοι που πουλάνε καλά στην Αμερική), διαστάσεις, είναι τεράστια, ογκώδη και βαρειά με κακή αεροδυναμική και κατανάλωση.

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες αλλά όταν μέσα σε χοντρικά ένα 2ωρο, κατάφερα να τα δω όλα όσα είχαν εκεί.

dimik έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Εικόνα

30++ χιλιάδες για να βλέπω αυτό :lipsealed: Τουλάχιστον να τα έβαζαν σε ευθεία.

Και το Corolla Cross ηταν απογοήτευση τοσο σε χώρους, όσο και σε καθίσματα, μεντεσέδες, γυμνές βίδες κλπ

Οι τιμές δε υπερ-premium, είδα Yiaris hybrid 27000 ευρώ, κάπου ώπα

Οι τιμές είναι ένα αρνητικό που κολλάει σε όλους τους κατασκευαστές πια.

Για το Corolla Cross θα σε εμπιστευθώ καθώς πρόσφατα είχα εμπειρία με το νέο RAV4 και μου έλεγε ο κάτοχός του ότι είδε και το Corolla Cross και τον έψησε να βάλει λίγο ακόμη βαθύτερα το χέρι στην τσέπη για να πάρει την αμαξάρα το RAV4.

Γενικά, αν μου έλεγες να πάρω ένα αμάξι και να φύγω, αφήνοντας έξω το Hilux ως ένα θηρίο, θα έβαζα τα λεφτά μου στο CH-R. Με κλειστά μάτια το αγόραζα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#893151 Να στο πω αλλιώς, γιατί να δώσω πάνω από 30 για το CHR και να μην πάρω ένα Captur ας πούμε με 29,900 τελική τιμή full extra hybrid.
Και δεν μιλάω για τις GR Sport κλπ εκδόσεις αλλά για μια C-LUB που έχει τουλάχιστον 3 χιλιάρικα πάνω από το Captur.

τα 40 και 45 για τις κορυφαίες εκδόσεις του CHR είναι απλά για γέλια.

Στα 30+ έχει αρκετά αυτοκίνητα και μεγαλύτερα και καλύτερα ποιοτικά τόσο απο C-HR όσο και απο Cross
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#893153 Eγώ ψιλομετάνιωσα που τσιγγουνεύτηκα τα λεφτά του CHR, είναι όντως ωραίο αυτοκίνητο, σχεδιαστικά μέσα έξω δείχνει πολύ σύγχρονο, δε το λες όμορφο, αλλά έχει επιβλητική παρουσία.
Επίσης χωρίς να μπορώ να το περιγράψω όταν κάθεσαι μέσα, νιώθεις πολύ αφ'υψηλού, έχει ένα πολύ ωραίο cockpit - απομονωμένο απ' το έξω.

Και εντάξει, αντικειμενικά το υβριδικό της Toyota δε συγκρίνεται, ταξιδεύεις παντού με καταναλώσεις <5lt. Βάλε και την εγγύηση 10ετίας, έχει πολλά υπέρ παρά την τιμή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:Να στο πω αλλιώς, γιατί να δώσω πάνω από 30 για το CHR και να μην πάρω ένα Captur ας πούμε με 29,900 τελική τιμή full extra hybrid.
Και δεν μιλάω για τις GR Sport κλπ εκδόσεις αλλά για μια C-LUB που έχει τουλάχιστον 3 χιλιάρικα πάνω από το Captur.

Για να τα συγκρινεις αυτα σημαινει οτι δεν σε απασχολει ο υβριδισμος ιδιαιτερα
Αυτο πουλαει η ΤΟΥΟΤΑ και κανει εκπτωσεις στα αλλα. Καπως πρεπει η τιμη να ειναι σχετικα ανταγωνιστικη.
Ακομα και το CHR πρωτης γενιας ειναι πιο καλοφτιαγμενο μεσα με καλυτερα υλικα απο το νεο.

Μετα η εγγυηση που φτανει δεκα χρονια και το οτι δεν εχει ακουστει τιποτα για το υβριδικο της ενω της Renault :innocent:

Ομως ειναι ερωτας το ατιμο μεσα εξω και εχει τρομερο πατημα στο δρομο και λογω πισω αναρτησης. Περσι που πηγα να το δω με την συζυγο της εδειξα το CC και γυριζει και μου λεει δειχνοντας τα εναλλαξ, "κουτι, αμαξαρα" :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#893155 Στα 30+ μπαίνεις σε χωράφια Tuscon, Sportage, Kuga κλπ Hybrid που είναι και μεγαλύτερα και πιο εξοπλισμένα και πιο καλοφτιαγμένα.
Tώρα αν δεν καίνε 5 λίτρα και καίνε 6 ή 7 όταν σκοπεύεις να ξοδέψεις τόσα χρήματα δεν νομίζω να έχει τόση σημασία, κι επιπλέον δεν έχουν CVT
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:Στα 30+ μπαίνεις σε χωράφια Tuscon, Sportage, Kuga κλπ Hybrid που είναι και μεγαλύτερα και πιο εξοπλισμένα και πιο καλοφτιαγμένα.
Tώρα αν δεν καίνε 5 λίτρα και καίνε 6 ή 7 όταν σκοπεύεις να ξοδέψεις τόσα χρήματα δεν νομίζω να έχει τόση σημασία, κι επιπλέον δεν έχουν CVT

Οχι απλα μεγαλα, τεραστια για τα δεδομενα της Αθηνας. Επισης η ανυπαρξια CVT , που δεν ειναι τετοιο ειναι με πλανητικα γραναζια κι οχι ιμαντα, ραουλα κλπ, ειναι μειονεκτιμα μιας και δεν σπαει δεν χαλαει. Επισης δεν καινε 1-2 παραπανω αλλα περισσοτερα και στηνν πολη δεν κατεβαινουν τοσο χαμηλα να πεις οτι εκει που μετραει πιο πολυ ειναι ισοδυναμα.

Διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο πλεον μονο DSG. Εικοσι χρονια τωρα εχουν μαθει να τα φτιαχνουν, αφου τα δοκιμασαν στην πλατη των πρωτων κατοχων, και να τα επισκευαζουν αν χαλασουν.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#893157 Γεια σου Γιάνναρε θεέ, του χρόνου al cantino με Hilux παρακαλώ και μετά Αιγαλέου για πάτημα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:Γεια σου Γιάνναρε θεέ, του χρόνου al cantino με Hilux παρακαλώ και μετά Αιγαλέου για πάτημα

ΕΥΚΟΛΑ :inlove:

40 δευτερόλεπτο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:Να στο πω αλλιώς, γιατί να δώσω πάνω από 30 για το CHR και να μην πάρω ένα Captur ας πούμε με 29,900 τελική τιμή full extra hybrid.

τα 40 και 45 για τις κορυφαίες εκδόσεις του CHR είναι απλά για γέλια.

Στα 30+ έχει αρκετά αυτοκίνητα και μεγαλύτερα και καλύτερα ποιοτικά τόσο απο C-HR όσο και απο Cross

Ναι Οκ υβριδικό renault σε σύγκριση με υβριδικό toyota? Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις είναι η φάση.
Επισης προσωπικά τα κορεάτικα δε μου κάθονται καθόλου αισθητικά ενώ δεν ακούγονται και τα καλύτερα για την αξιοπιστία και κυρίως για το service τους στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#893160 Καλά αν μπούμε στην λογική υβιδικό τογιοτα να ναι κι ότι να ναι τα 45000 για ένα μικρό σουβλάκι μπορεί να είναι κι ευκαιρία :lol: