3θεσιο μπροστά, μεγάλη καρότσα πίσω. Χειροκίνητο σασμάν.
1.5 μοτέρ με 100 άλογα. Αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Συμπαθητικό και όμορφο.

edmond έγραψε:
Πες μου τον προσωπικό λόγο που κοίταξες το pro ace![]()
Για επαγγελματικό να το καταλάβω.
Isambard έγραψε:To Pro Ace η Stellantis το φτιάχνει πάντως, άρα δεν είναι πρακτικά Toyota.
sknipper έγραψε:Μήπως αυτά που δεν σου αρέσανε ήταν σε πιο φτωχές εκδόσεις και η κατάσταση υλικά κλπ είναι καλύτερη σε πιο ακριβές εκδόσεις;
Έχουν και κάποια βασικά και μεγάλα μείον τα διπλοκάμπινα (που είναι και λόγοι που πουλάνε καλά στην Αμερική), διαστάσεις, είναι τεράστια, ογκώδη και βαρειά με κακή αεροδυναμική και κατανάλωση.
dimik έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
30++ χιλιάδες για να βλέπω αυτόΤουλάχιστον να τα έβαζαν σε ευθεία.
Και το Corolla Cross ηταν απογοήτευση τοσο σε χώρους, όσο και σε καθίσματα, μεντεσέδες, γυμνές βίδες κλπ
Οι τιμές δε υπερ-premium, είδα Yiaris hybrid 27000 ευρώ, κάπου ώπα
dimik έγραψε:Να στο πω αλλιώς, γιατί να δώσω πάνω από 30 για το CHR και να μην πάρω ένα Captur ας πούμε με 29,900 τελική τιμή full extra hybrid.
Και δεν μιλάω για τις GR Sport κλπ εκδόσεις αλλά για μια C-LUB που έχει τουλάχιστον 3 χιλιάρικα πάνω από το Captur.
dimik έγραψε:Στα 30+ μπαίνεις σε χωράφια Tuscon, Sportage, Kuga κλπ Hybrid που είναι και μεγαλύτερα και πιο εξοπλισμένα και πιο καλοφτιαγμένα.
Tώρα αν δεν καίνε 5 λίτρα και καίνε 6 ή 7 όταν σκοπεύεις να ξοδέψεις τόσα χρήματα δεν νομίζω να έχει τόση σημασία, κι επιπλέον δεν έχουν CVT
BARHonda έγραψε:Γεια σου Γιάνναρε θεέ, του χρόνου al cantino με Hilux παρακαλώ και μετά Αιγαλέου για πάτημα

dimik έγραψε:Να στο πω αλλιώς, γιατί να δώσω πάνω από 30 για το CHR και να μην πάρω ένα Captur ας πούμε με 29,900 τελική τιμή full extra hybrid.
Και δεν μιλάω για τις GR Sport κλπ εκδόσεις αλλά για μια C-LUB που έχει τουλάχιστον 3 χιλιάρικα πάνω από το Captur.
τα 40 και 45 για τις κορυφαίες εκδόσεις του CHR είναι απλά για γέλια.
Στα 30+ έχει αρκετά αυτοκίνητα και μεγαλύτερα και καλύτερα ποιοτικά τόσο απο C-HR όσο και απο Cross
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]