Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#892414 Με το καλεντάρι να γυρνάει αδιάκοπα καθώς το τελευταίο δίμηνο πέρασε εν ριπή οφθαλμού συνοδεία μιας τεράστιας κοκκινίλας (λέγε με φάπες της ζωής) στον τροφαντό σβέρκο μου, ανοίγω το επετειακό τοπίκιον. Αν και βλέπω ότι έχουν ταξινομηθεί με σχετικά τακτικό τρόπο τα σχετικά τοπικά, μάλλον είναι χρήσιμο και το επετειακό, ώστε να έχουμε τα σχέδια, τα διαδικαστικά και τους απολογισμούς συγκεντρωμένα. Όσοι πιcτοί προσέλθετε, αν δεν έχει απήχηση, φευ.

Δίνω εναρκτήριο λάκτισμα με πλήρη γνώση ότι σας έχω κουράσει εδώ και 8777 χρόνια με ένα τροποποιημένο κλασικό τουρ σε καταυλάκι +εξοχικό κάποιου φίλου, ήτοι Άστρος -> Αίγιο -> Κεφαλονιά. Τροποποίηση αποτελεί το κόψιμο της σφήνας Λεβιδίου στο Άστρος -> Αίγιο. Όλα αυτά θα γίνουν, ΑΝ γίνουν (είπαμε, μπλε μαρέν ο σβέρκος), στο δεύτερο μισό του Αυγούστου. Η φετινή απαραίτητη κέντα είναι ένα Σέστο Καλέντε αρχές Σεπτέμβρη, που αν βγει (λέέέμε κανά χωρατό να γιομίζει ο τηλεοπτικός χρόνος), ενδέχεται να συνδυαστεί και με το κρανπρί, αν και χωρίς εισιτήριο χλωμοαναιμικό.
Άβαταρ μέλους
By glf
#892424 Εγώ πάλι έχω ήδη ρίξει δύο βουτιές φέτος..
Αυτό το ημερήσιο μου αρέσει για σύστημα.

Η γυναίκα θέλει πάλι να πάει Παξούς και φέτος, οπότε πάλι για Ιόνια μας βλέπω.
Θα παίξει και Κέρκυρα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#892425 Μποχαλόνησο για 8777η συνεχόμενη χρονιά. Δουλειά remote και καμιά βουτιά εάν υπάρχει διάθεση
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892437 Πήγα το Σάββατο Λαγονήσι και η θάλασσα ήταν κυριολεκτικά ΜΠΟύΖΙ. Λες και έμπαινα σε ποτάμι. Οι καταρράκτες στο Πάπιγκο ήταν πιο ζεστοί θυμάμαι. 2 εβδομάδες τουλάχιστον έχει 35ρια. Πόσο πΧια θέλει να ζεστάνει;
Άβαταρ μέλους
By otso
#892441 Εχει ακομα πολλους λαγους εκει ;
Η λυση ειναι μια σερφορουχα ειδικα το μπλουζακι τελειο , ειχε και το λιντλ πριν λιγο καιρο
Άβαταρ μέλους
By otso
#892443 diplomat χαλαρωσε νομιζω σπιτι και δουλεια εχεις υπαρχουν και χειροτερα , θα σου ελεγα μουσικουλα και παγωμενο ντακιουρι αλλα θυμήθηκα τι μουσικη ακους
Άβαταρ μέλους
By Isambard
otso έγραψε:Εχει ακομα πολλους λαγους εκει ;
Η λυση ειναι μια σερφορουχα ειδικα το μπλουζακι τελειο , ειχε και το λιντλ πριν λιγο καιρο

Ούτε λαγούς, ούτε νησιά έχει δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#892446 Φετος θα κανω ο,τι και περσι. Καλαματα ρουλζ :metalo: Ελπιζω να καταφερω να ξεκουραστω λιγο αλλα εδω που τα λεμε χλωμο το βλεπω. Κανα δωματιο θα θελει βαψιμο, ασπρισμα η αυλη , κανα δεντρο στον κηπο κοψιμο.

Σε συνδυασμο με κατι βαψιματα που θελω να κανω σε πορτες - ντουλαπες στο σπιτι, αυτο το καλοκαιρι θα βγει με χρωμα, τριψιμο κι ιδρωτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#892447 Ενταξει φτιαξτο ρε συ τοσα χρηματα σου αφηνει απο το αιρ bnb εκτος τις 10 μερες που πας κατω , η βαλε μαστορα προτου πας , δεν γινεται να περναν ολα απ τα χερια σου επειδη εισαι τελειομανης .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:Ενταξει φτιαξτο ρε συ τοσα χρηματα σου αφηνει απο το αιρ bnb εκτος τις 10 μερες που πας κατω , η βαλε μαστορα προτου πας , δεν γινεται να περναν ολα απ τα χερια σου επειδη εισαι τελειομανης .

Δεν ειμαι τελειομανης otso μου, φτωχος ειμαι :s_sad

Airbnb? Τι ειναι αυτο; :lol:

Δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω σε μερος που νοικιαζω και μπαινει μεσα ο καθενας. Σχαινομαι
Άβαταρ μέλους
By diplomat
PaNick67 έγραψε:Δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω σε μερος που νοικιαζω και μπαινει μεσα ο καθενας. Σχαινομαι

Εάν υπάρχουν τα τετραγωνικά ή/και διαμορφωθεί σωστά ο διαθέσιμος χώρος, αυτό μπορεί να μη χρειαστεί να γίνει. Με τριβελίζει υποθετική αντίστοιχη εκμετάλλευση στου χουργιό (αν και 1.5km από τη θάλασσα), καθώς πέρυσι κατέβαινα στο Παράλιο και με ρώταγαν τί θα πάρω στα Aγγλικά. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By otso
PaNick67 έγραψε:
otso έγραψε:Ενταξει φτιαξτο ρε συ τοσα χρηματα σου αφηνει απο το αιρ bnb εκτος τις 10 μερες που πας κατω , η βαλε μαστορα προτου πας , δεν γινεται να περναν ολα απ τα χερια σου επειδη εισαι τελειομανης .

Δεν ειμαι τελειομανης otso μου, φτωχος ειμαι :s_sad

Airbnb? Τι ειναι αυτο; :lol:

Δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω σε μερος που νοικιαζω και μπαινει μεσα ο καθενας. Σχαινομαι

Και φτωχος και σιχασαρης ειναι εννοιες αντιθετες , εκτος αν περιμενεις κληρονομια και εχεις μπει απο τωρα στο μουντ του ευκαταστατου αστου
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892485 Εμείς θα πάμε στας Ευρώπας. Όποιος έχει άποψη ή εμπειρία από Βαλτικές χώρες ευπρόσδεκτα. Και ο ότσος αν θέλει να πει πως περνάμε 6 ώρες στο Ελσίνκι αν περάσω με το φέρι από το Ταλίν, παρομοίως :)
Άβαταρ μέλους
By otso
#892492 Προσωπικα δεν θα κατεβαινα απ το πλοιο . Αν παρ ολα αυτα με κατεβαζαν με το ζορι θα περπαταγα μεχρι εκει διπλα στο λιμανι με τα μαγαζακια για να φαω τιποτα απο τις ντοπιες αηδιες κανα καφε κανα αναψυκτικο η καμμια μπυρα εχουν καλες και τα αναψυκτικα επισης και τα παγωτα , παραδιπλα ειναι οι εκκλησιες η ορθοδοξη και η δικη τους , δεν φανταζομαι ομως να θες να προσευχηθεις , το καλο με την ασπρη ειναι τα σκαλοπατια που μπορεις να κατσεις αμα εχεις κουραστει . Στο μονο που θα ηθελα να παω ειναι η καινουργια βιβλιοθηκη https://oodihelsinki.fi/en/
Ευχομαι να μην εχει ζεστη γιατι με την υγρασια ειναι κολαση .
Ακομα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τι στο διαολο πατε να κανετε εκει πανω . Στον βορα μονο μια χωρα αξιζει , η Νορβηγια (οχι οι νορβηγοι ) Θαθελα να κατεβω με το αεροπλανο στο οσλο να με περιμενει ενα αυτοκινουμενο και να ξεκιναγα να φτασω στον αρκτικο βορα μεχρι τα συνορα με την Ρωσια χωρις προθεσμιες ξενοδοχεια κτλ με το πασο μου , οπου μου αρεσε αραγμα για περισσσοτερο , βασικα μισω το προγραμμα .
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892525 Το έχω κάνει αυτό. Βασικά πάμε σε χώρες που δεν έχουμε πάει. Και το Ελσίνκι δεν είναι στο πρόγραμμα, θα πάμε ένα πήγαινε έλα με το καράβι από το Ταλίν για να του φύγει η γκάβλα του μικρού