Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By ambient
#886373 Σήμερα στα διόδια Σπαθοβουνίου, μπόλικα διαθέσιμα περάσματα μόνο με εισπράκτορα. Ούτε κάρτα, ούτε πομποδέκτη - WTF λέω, τι έγινε;

Απάντηση: "Το κάναμε για να σας ενημερώσουμε (προφορικά) ότι μετά τη Νεμέα έχει γίνει δυστύχημα, ώστε να προσέχετε όταν περάσετε."

Εγώ: :hmmm: :dizzy: Well, thank you very much! :s_smile Βέβαια να υπήρχε έστω μια ηλεκτρονική πινακίδα προειδοποιήσεων μέχρι την Τρίπολη...
btw όταν βάλετε πινακίδα, καλό θα είναι να φέρετε και καμιά τουαλέτα στα πάρκινγκ. Δεν ζούμε στα 00s :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#886379 Μια φορα μου ειχε πει "αληθεια δεν εχουμε κανενα ανοιχτο με πομποδεκτη; σας ευχαριστω θα ενημερωσουμε"

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνουμε διοδια στο Αιγιο η στο Ριο μας και εδω και ενα μηνα μεγαλο τμημα πριν το Αιγιο εχει μονοδρομηθει και μετα το Αιγιο το τουνελ της Παναγοπουλας ειναι κλειστο και παμε απο την παλια καινουρια εθνικη.
Άβαταρ μέλους
By ambient
bibendum έγραψε:Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνουμε διοδια στο Αιγιο η στο Ριο μας και εδω και ενα μηνα μεγαλο τμημα πριν το Αιγιο εχει μονοδρομηθει και μετα το Αιγιο το τουνελ της Παναγοπουλας ειναι κλειστο και παμε απο την παλια καινουρια εθνικη.

Για να μη καλομάθεις χωρίς αυτά :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνουμε διοδια στο Αιγιο η στο Ριο μας και εδω και ενα μηνα μεγαλο τμημα πριν το Αιγιο εχει μονοδρομηθει και μετα το Αιγιο το τουνελ της Παναγοπουλας ειναι κλειστο και παμε απο την παλια καινουρια εθνικη.

Θέλεις δηλαδή να χάσει λεφτά η εταιρεία που τα διαχειρίζεται;;; Και να έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς;; :x :x Αυτό θέλεις;; :x :x
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889481 Έχω παρατηρήσει πως πολλές από τις "λακούβες" οφείλονται σε βυθισμένα καπάκια αποχέτευσης (ή ό,τι είναι αυτά τα στρογγυλά).
Άβαταρ μέλους
By edmond
#891812 Εικόνα
Φεύγω αύριο για Καστοριά. Το μαπς μου δίνει τις άνωθι εναλλακτικές. Όποτε πήγαινα (τελευταία φορά πριν 8 χρόνια) από Βέροια ήταν η "μοναδική" εναλλακτική, μιας και το πόιντ είναι να είμαστε όσο γίνεται σε ΕΟ.
Από τότε βέβαια έχουν γίνει μπόλικα πραγματάκια στους δρόμους της επικράτειας και με...έκπληξη μου δίνει ακόμα και την Πάτρα->>Ιονία κλπ. Λολ.
Αν και η μαζοχίαση που με διακατέχει, με στέλνει από Πάτρα :roll: μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται :lol: . Επομένως μένουν οι άλλες 2 διαδρομές.
Αν μπω Λαμία, μέχρι την Καλαμπάκα είναι ΕΟ και μετά μέχρι την Εγνατία το βγάζει γύρω στην ώρα. Ναι μεν είναι η συντομότερη διαδρομή, θα με ενδιέφερε όμως να μου πείτε όποιος ξέρει τι σόι δρόμος είναι, δλδ είναι "ανοιχτές" στροφές ή σφικτή διαδρομή; Από Καλαμπάκα μέχρι Εγνατία εννοώ.
Αυτός ο Ε65 κόκκαλα έχει; :rant:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#891813 Ο Ε65 θα ειναι ετοιμος του χρόνου τετοια εποχή (συμφωνα με τις εξαγγελίες).

Απο Καλαμπάκα μεχρι Εγνατία (Μαλακάσι) ειναι περίπου 40 χιλιομετρα, τα 30 απο αυτα στροφές (η παλιά "κατάρα") :metalo:
Το οδοστρωμα ετσι κι ετσι (εχω βεβαια και εναμιση χρονο να το περασω), αλλα η διαδρομή υπέροχη.
Επίσης, απο τοτε που εγινε η Εγνατια μειωθηκαν παρα πολυ τα φορτηγα, οπότε αν δεν πετυχεις κανενα ξεχασμενο δεν εχεις κι καθυστερήσεις.

Θα τον περασω τον δρομο την άλλη εβδομαδα με τη μηχανή. Ελπίζω να μη βρεχει μόνο... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#891814 Είναι ωραία διαδρομή πάνω από όλα...

Ε65 η καλύτερη επιλογή, από Καλαμπάκα προς Γρεβενά εχει και σφιχτά και ανοιχτά κομμάτια αλλά χαίρεσαι οδήγηση.

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#891816 Ωχχχ λαθος.
Για Καστορια δεν πας απο Μαλακάσι, πας απο Γρεβενα.
Πολύ καλυτερος (ποιοτικά) και ευκολος δρόμος, εχει μονο λιγα σφιχτα κομμάτια προς τα Γρεβενα.
Παλια τον εκανα σχεδον καθε εβδομαδα τον χειμώνα (Βασιλίτσα :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#891817 Η πιο νότια διαδρομή, είναι αποκλειστικά από εθνικές οδού, σωστά; Ολυμπία Οδό, Ιόνια Οδό και Εγνατία Οδό, ή κάνω λάθος;
Λογικά είναι η πιο ξεκούραση διαδρομή από όλες, αν και μάλλον θα είναι και η ακριβότερη, 15,40 θέλει η γέφυρα βλέπω.
https://www.gefyra.gr/Deltia-Tupou/anno ... 1-01-2025/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#891819 Ναι Εντμοντ. Καλαμπακα - Γρεβενα να προτιμησεις. Σουρ. Για Πι Οου κιετς.

Και οοοοοοοοοοταν ( οχι "αν", "οταν") βρεθεις πίσω απο

Εικόνα

για 87 χλμ στροφομανι :eat:

τοτενες να δεις οδηγικια απολαφς. :s_yes

Αθηναι-Πατραι-Γρεβενα :shifty: - Καστοριαν.

Για τον αντρα :rtfm: που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
edmond έγραψε:Εικόνα
Φεύγω αύριο για Καστοριά. Το μαπς μου δίνει τις άνωθι εναλλακτικές. Όποτε πήγαινα (τελευταία φορά πριν 8 χρόνια) από Βέροια ήταν η "μοναδική" εναλλακτική, μιας και το πόιντ είναι να είμαστε όσο γίνεται σε ΕΟ.
Από τότε βέβαια έχουν γίνει μπόλικα πραγματάκια στους δρόμους της επικράτειας και με...έκπληξη μου δίνει ακόμα και την Πάτρα->>Ιονία κλπ. Λολ.
Αν και η μαζοχίαση που με διακατέχει, με στέλνει από Πάτρα :roll: μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται :lol: . Επομένως μένουν οι άλλες 2 διαδρομές.
Αν μπω Λαμία, μέχρι την Καλαμπάκα είναι ΕΟ και μετά μέχρι την Εγνατία το βγάζει γύρω στην ώρα. Ναι μεν είναι η συντομότερη διαδρομή, θα με ενδιέφερε όμως να μου πείτε όποιος ξέρει τι σόι δρόμος είναι, δλδ είναι "ανοιχτές" στροφές ή σφικτή διαδρομή; Από Καλαμπάκα μέχρι Εγνατία εννοώ.
Αυτός ο Ε65 κόκκαλα έχει; :rant:

Απο Καλαμπάκα θα πας.Πήγα περυσι .Μια χαρα.Μετα τη Καλαμπάκα εχει στροφες μεχρι να βγεις εγνατία αλλά είναι ωραία διαδρομή ,απο τις τελευταιες ευκαιρίες ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#892011 Έχει ανταπόκριση σε σφύριγμα αυτό;

Αλλιώς με κάποιο σεττερ, ποιντερ κλπ
Άβαταρ μέλους
By edmond
#892014 Φαντάζομαι το φέρνουν στο χώρο σου έπειτα από σχετική αίτηση ή πας στα διόδια της Ελευσίνας στην εξυπηρέτηση πελατών.
Σάββατο πουρνό πουρνό, φτάνω στα διόδια Αφιδνών, σκάω ένα 80άρι και ανηφορίζω. Μέχρι τη Λαμία όλα κομπλέ. Στα πρώτα διόδια του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου ο πομποδέκτης αρνείται να δουλέψει. Στην αρχή νόμιζα πως κάτι δεν κάνω καλά αλλά φευ. Στην εισπρακτόρησα παραδίπλα ρωτάω τι συμβαίνει και μου απαντά πως δείχνει πως δεν έχει χρήματα μέσα. Αφού βλέπει το βλέμμα μου, αρχίζει και γυρίζει το σενάριο, ότι να ξέρετε, μπορεί να μην έχουν φανεί τα λεφτά ακόμα κλπ. Τι σημαίνει ρε κοπελιά ότι δεν έχουν φανεί ακόμα;; Φέυγω, στο επόμενο(κάπου Αλμυρό;; ) τα ίδια. Μου λένε εκεί πως όντως κάνει μέχρι και 1-1.5 ώρα να φανούν τα λεφτά σε άλλη κοινοπραξία. Τι φάση;
Αργότερα στην Εγνατία όλα κομπλέ, εκεί φαίνεται είχαν φτάσει τα λεφτά και τα βλέπανε!!
Χθες στον γυρισμό εγέννετο θαύμα!! Στα πρώτα διόδια(Αιγίνιο) όλα πόπα, τα Μάλγαρα εννοείται ουδέν θέμα.