Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:
Isambard έγραψε:Ο Βρούτσης.

Εικόνα

ε βεβαια για αυτο μας παιζει 90-10 η διαιτησια :lol: ΤΙ ? ΟΧΙ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#891723 Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά από μήνυση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου
Αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελέα.
https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/ ... nakopoulou

Αυτος συνεληφθει :svivhaha: , δεν ειναι αγνωστου διαμονης οπως οι μεγαλομετοχοι οσφπ και παο :s_rofl

Ειμαστε, μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#891728 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#892023 Μιας και το ελληνικο τελειωσε το τοπικο ανοιγει για το ΝΒΑ. Τυχον σχολιασμοι παρακαλω σεμνααααα! [Admin] :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#892688 Κόρτο τί γίνεται με την πώληση των λιμνάνθρωπων; Θα δούμε κανένα σκουντέτο σύντομα, ή καμιά δυναστεία, ή μια από τα ίδια κολοκυθάκια, θραψαλάκι και ουζάκι;

Βλέπω ενθουσιασμό από κάποιους άναλυστς όμως εμπιστεύομαι μόνο γνώση Κόρτο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892719 Δεν ξέρω τι να περιμένω. Κακά τα ψέματα η οικογένεια Buss ήταν συνώνυμη με το brand Lakers. Τώρα έχει μια πολύ καλή βάση για δημιουργία ομάδας με τον Λούκα αλλά δεν έχει πολλά λοιπά assets. Έχει όμως το όνομα, τη θέση και αν κάνει opt out o LeBron έχει και cap space.

Αλλά διάθεση να χτιστεί ομάδα για δυναστεία δε βλέπω άρα σκορπιούς τίτλους περιμένω και ουζομεζέδες
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Ακούω
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#895702 Oi pistons τότε ήταν καλοί . και αγαπημένη μου ομάδα . Έτυχε να βλέπω αρκετά παιχνίδια τους εκείνη την εποχή , σε βιντεοκασέτες μάλλον , δε θυμάμαι , ήμουν μικρούλης . Από μπούλς λίγα πράγματα θυμάμαι .
Οι αγαπημένοι μου παίχτες ήταν οι τρεις περιφεριακοί των πίστονς. Αϊζάϊα τόμας , Τζόε Ντουμάρς και Βίνι? Τζόνσον . Ήταν σα την λερναία ύδρα , ασταμάτητοι , έβγαινε ο ένας και έμπαινε ο άλλος , ο ρυθμός καταιγιστικός και το τρέξιμο με το σκοράρισμα ασταμάτητο .
Άβαταρ μέλους
By bill33
#895703 Μπουλς

Μετά αγαπημένοι μου οι Seattle Supersonics .

0:24 και ο Eddie Johnson.