Yugo_para_siempre έγραψε:Πως αλλιώς να το πω.
Αμφιβολίες είναι λογικό να έχεις, στο έχω γράψει ήδη 2 φορές.
Όμως η απόλυτη σιγουριά της διατύπωσης σου από που προκύπτει;
Μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου ;
Δε νομίζω να στην επιβάλλω σωστά ;
< >
Yugo_para_siempre έγραψε:Πως αλλιώς να το πω.
Yugo_para_siempre έγραψε:
Αυτός ο άνθρωπος που παρουσιαζόταν ως μηχανολόγος, αεροναυπηγός μηχανικός, και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, δεν είναι γραμμένος ούτε στο ΤΕΕ δεν έχει δικαίωμα υπογραφής μηχανικού, δεν έχει σφραγίδα μηχανικού, δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα, δεν έχει κάνει έναρξη δηλαδή στην εφορία ως μηχανολόγος μηχανικός» είπε για τον Κώστα Λακαφώση, ενώ για τον Βασίλη Κοκοτσάκη είπε: «Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα δεν έχει καν πτυχίο, απλά ήταν εργαζόμενος στο ελληνικό Δημόσιο και έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο».
Nikos! έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Πως αλλιώς να το πω.
Δε νομίζω να στην επιβάλλω σωστά ;![]()
< >
Yugo_para_siempre έγραψε:Nikos! έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Πως αλλιώς να το πω.
Δε νομίζω να στην επιβάλλω σωστά ;![]()
< >
Καλέ μου άνθρωπε. Εννοείται πως επιτρέπεται να έχεις την άποψή σου.
Πειράζει που ρωτάω από που προκύπτει η σιγουριά σου; Γιατί δεν διατύπωσες απλή αμφιβολία.
Για άλλη μια φορά δεν απάντησες.
Ίσως δεν θες.

George_Prix έγραψε:απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
saxon_747 έγραψε:George_Prix έγραψε:απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
Αυτό το ΑΝ διακυβεύεται. Όλη η "ιστορία" για αυτό γίνεται.
224v έγραψε:Ο Εισαγγελεας γιατι δεν ζηταει απο το πανεπιστημιο Πατρων το διπλωμα του Η βεβαιωση επι την ύπαρξης του??να μας φυγει η απορια.

George_Prix έγραψε:saxon_747 έγραψε:George_Prix έγραψε:απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
Αυτό το ΑΝ διακυβεύεται. Όλη η "ιστορία" για αυτό γίνεται.
Ετσι!
Γενικα παντως ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα... Εδω πιασανε τον Κουλη να παρακολουθει τη μιση Ελλαδα και δεν ανοιξε ρουθουνι. Εδω πιασανε τον Σπυραδωνη με τη γιδα στην πλατη και τελικα κατεληξαν οτι ειναι αδιευκρινιστης προελευσης η γιδα οποτε ολα ποπα (πιθανοτατα απο τη Νιγηρια σαν τη θεια του Γιαννου του Παπαντωνιου). Εδω βλεπουμε τους βιαστες να κυκλοφορουνε ελευθεροι αναμεσα σε μας και τα παιδια μας.
Οποτε η αποφαση της δικαιοσυνης δε λεει και πολλα πραγματα, εφοσον τις περισσοτερες φορες ειναι γτπ
George_Prix έγραψε:Παντως εμενα στα @@ μου αν εχει πτυχιο ο Λακαφωσης ή οχι.
Εμενα με νοιαζει αν εχει ευθυνη η κυβερνηση για το ατυχημα κι αν μετα εγινε προσπαθεια συγκαλυψης. Και προφανως απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
Isambard έγραψε:George_Prix έγραψε:Παντως εμενα στα @@ μου αν εχει πτυχιο ο Λακαφωσης ή οχι.
Εμενα με νοιαζει αν εχει ευθυνη η κυβερνηση για το ατυχημα κι αν μετα εγινε προσπαθεια συγκαλυψης. Και προφανως απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
Ο Λακαφώσης θα ήταν ασήμαντος αν δεν ήταν της πλευράς Καρυστιανού. Και επειδή η κ. Καρυστιανού είναι ο στόχος της κυβερνητικής προπαγάνδας, παίρνουν τα σκάγια και τον συμπαθή Λακαφώση.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]