Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:Πως αλλιώς να το πω.

Αμφιβολίες είναι λογικό να έχεις, στο έχω γράψει ήδη 2 φορές.

Όμως η απόλυτη σιγουριά της διατύπωσης σου από που προκύπτει;

Μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου ;

Δε νομίζω να στην επιβάλλω σωστά ; :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
Yugo_para_siempre έγραψε:

https://www.topontiki.gr/2025/04/01/tempi-pira-kata-lakafosi-kokotsaki-apo-ton-dikigoro-tis-ikogenias-plakia-xeroun-oti-den-iparchi-paranomo-fortio-audio/

Αυτός ο άνθρωπος που παρουσιαζόταν ως μηχανολόγος, αεροναυπηγός μηχανικός, και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, δεν είναι γραμμένος ούτε στο ΤΕΕ δεν έχει δικαίωμα υπογραφής μηχανικού, δεν έχει σφραγίδα μηχανικού, δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα, δεν έχει κάνει έναρξη δηλαδή στην εφορία ως μηχανολόγος μηχανικός» είπε για τον Κώστα Λακαφώση, ενώ για τον Βασίλη Κοκοτσάκη είπε: «Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα δεν έχει καν πτυχίο, απλά ήταν εργαζόμενος στο ελληνικό Δημόσιο και έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο».

Δεν έχει μόνο ο Λακαφώσης Costa Pappi. Υπάρχει και ο papi των Τεμπών στην αέναη μάχη εναντίον της mummy των Τεμπών.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Nikos! έγραψε:

< >

Καλέ μου άνθρωπε. Εννοείται πως επιτρέπεται να έχεις την άποψή σου.

Πειράζει που ρωτάω από που προκύπτει η σιγουριά σου; Γιατί δεν διατύπωσες απλή αμφιβολία.

Για άλλη μια φορά δεν απάντησες.
Ίσως δεν θες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Καλέ μου άνθρωπε. Εννοείται πως επιτρέπεται να έχεις την άποψή σου.

Πειράζει που ρωτάω από που προκύπτει η σιγουριά σου; Γιατί δεν διατύπωσες απλή αμφιβολία.

Για άλλη μια φορά δεν απάντησες.
Ίσως δεν θες.

Η σιγουριά μου προκύπτει στο ότι του έχει ζητηθεί κάτι και ακόμα δε το έχει καταθέσει.

Εάν μετά από τόσο ντόρο μετά από τόσο χαμό για το όνομα του δεν έχει καταθέσει το τίτλο σπουδών του εμένα μου λέει ότι δεν έχει.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#890032 Ο Εισαγγελεας γιατι δεν ζηταει απο το πανεπιστημιο Πατρων το διπλωμα του Η βεβαιωση επι την ύπαρξης του??να μας φυγει η απορια. Πτοσωπικα πιστεθω οτι κατι τρεχει και δεν εχει πτυχιο. Παντως φοιτησε εκει.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#890036 Μπορεί να το έσκισε...κατά λάθος και το Πανεπιστήμιο να έχει διαγράψει το αρχείο...κατά λάθος. Έχει ξανασυμβεί. :shifty:

Γιατί όμως τόσο άγχος; Η προθεσμία για να το προσκομίσει στον ανακριτή είναι...2 χρόνια. Τι, όχι; :innocent:

Σε 2 χρόνια άλλωστε μπορεί να προσκομίσει μέχρι και τον αριθμό μητρώου του στο ΤΕΕ και να σταματήσουν οι φαρμακόγλωσσες. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#890040 Παντως εμενα στα @@ μου αν εχει πτυχιο ο Λακαφωσης ή οχι.

Εμενα με νοιαζει αν εχει ευθυνη η κυβερνηση για το ατυχημα κι αν μετα εγινε προσπαθεια συγκαλυψης. Και προφανως απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
George_Prix έγραψε:απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.

Αυτό το ΑΝ διακυβεύεται. Όλη η "ιστορία" για αυτό γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:
George_Prix έγραψε:απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.

Ετσι!

Γενικα παντως ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα... Εδω πιασανε τον Κουλη να παρακολουθει τη μιση Ελλαδα και δεν ανοιξε ρουθουνι. Εδω πιασανε τον Σπυραδωνη με τη γιδα στην πλατη και τελικα κατεληξαν οτι ειναι αδιευκρινιστης προελευσης η γιδα οποτε ολα ποπα (πιθανοτατα απο τη Νιγηρια σαν τη θεια του Γιαννου του Παπαντωνιου). Εδω βλεπουμε τους βιαστες να κυκλοφορουνε ελευθεροι αναμεσα σε μας και τα παιδια μας.

Οποτε η αποφαση της δικαιοσυνης δε λεει και πολλα πραγματα, εφοσον τις περισσοτερες φορες ειναι γτπ
Άβαταρ μέλους
By markvag
224v έγραψε:Ο Εισαγγελεας γιατι δεν ζηταει απο το πανεπιστημιο Πατρων το διπλωμα του Η βεβαιωση επι την ύπαρξης του??να μας φυγει η απορια.

Γιατί αν το έκανε αυτό δεν θα είχε ο Νίκος (και ο κάθε Νίκος) να γράφει άσχετες με το θέμα των Τεμπών μ@λακίες...

Και φυσικά επανερχόμαστε στο ότι είναι τόσα τα εγκλήματα, που πρακτικά καμία σημασία δεν έχει αν ο Λακαφώσης έχει ή δεν έχει πτυχίο. Για παράδειγμα, δεν ήταν ο Λακαφώσης αυτός που δεν επισκεύασε τη βλάβη στο σύστημα που θα απέτρεπε το δυστύχημα, δεν ήταν ο Λακαφώσης που προσέλαβε τους άσχετους για σταθμάρχες, δεν ήταν ο Λακαφώσης αυτός που διέταξε το μπάζωμα και την καταστροφή στοιχείων, ούτε αυτός που το εκτέλεσε. Και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν τώρα.

Και φυσικά δεν ήταν ο Λακαφώσης αυτός που 15 μέρες πριν το δυστύχημα βγήκε στη βουλή κουνώντας το δάχτυλο.

Εικόνα

Η μεγαλύτερη ντροπή όμως δεν είναι ο Καραμανλής και η υπόλοιπη συμμορία πολιτικών υπανθρώπων. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι κάποιος που αύριο θα βάλει τα παιδιά του στο όποιο τρένο (και όχι απαραίτητα σε τρένο) να σκίζεται για να στηρίξει αυτή τη συμμορία.

Αλλά εμπιστευομαστε την Ελ δικαιοσύνη που δέχτηκε πως μία θεία απο τη Νιγηρία έστειλε 2εκ στον Παπαντωνίου, που δεν ερεύνησε τα αδιευκρίνιστα του μπουμπούκου και του Αβραμόπουλου, που άφησε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ παιδεραστή να κυκλοφορεί ελεύθερος, αμέσως μετά από την καταδίκη του, κτλ... Μας έχει δώσει πολλούς λόγους να την εμπιστευόμαστε... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890076 Ωραίο γκιφ.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
George_Prix έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Ετσι!

Γενικα παντως ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα... Εδω πιασανε τον Κουλη να παρακολουθει τη μιση Ελλαδα και δεν ανοιξε ρουθουνι. Εδω πιασανε τον Σπυραδωνη με τη γιδα στην πλατη και τελικα κατεληξαν οτι ειναι αδιευκρινιστης προελευσης η γιδα οποτε ολα ποπα (πιθανοτατα απο τη Νιγηρια σαν τη θεια του Γιαννου του Παπαντωνιου). Εδω βλεπουμε τους βιαστες να κυκλοφορουνε ελευθεροι αναμεσα σε μας και τα παιδια μας.

Οποτε η αποφαση της δικαιοσυνης δε λεει και πολλα πραγματα, εφοσον τις περισσοτερες φορες ειναι γτπ

ΌτΑΝ η Ελλάδα κάνει σταθερά πρωταθλητισμό διαφθοράς στους σχετικούς πίνακες αξιολόγησης (η οποία διαφορά περιλαμβάνει και τους κόλπους της δικαιοσύνης), ποιο ΑΝ διακυβεύεται ρε παιδιά; :lol: :lol:
Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
George_Prix έγραψε:Παντως εμενα στα @@ μου αν εχει πτυχιο ο Λακαφωσης ή οχι.

Εμενα με νοιαζει αν εχει ευθυνη η κυβερνηση για το ατυχημα κι αν μετα εγινε προσπαθεια συγκαλυψης. Και προφανως απαιτω να τιμωρηθουν συμφωνα με το νομο ΑΝ αποδειχθουν οι ευθυνες τους.

Ο Λακαφώσης θα ήταν ασήμαντος αν δεν ήταν της πλευράς Καρυστιανού. Και επειδή η κ. Καρυστιανού είναι ο στόχος της κυβερνητικής προπαγάνδας, παίρνουν τα σκάγια και τον συμπαθή Λακαφώση.

Η όλη προσπάθεια είναι να πολεμηθούν όλοι οι υπόλοιποι και να μείνει μόνο το κυβερνητικό αφήγημα: έφταιγε ο σταθμάρχης, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες, ατυχήματα γίνονται παντού, βουλώστε το και πάμε παρακάτω και όποιος θέλει να κλάψει, να το κάνει βουβά γιατί ενοχλεί.

Και θα μείνουν τα τρένα στην Ελλάδα να είναι το πιο επικίνδυνο μέσο. Παγκόσμια πρωτιά για ακόμη μία φορά.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
Isambard έγραψε:
George_Prix έγραψε:Παντως εμενα στα @@ μου αν εχει πτυχιο ο Λακαφωσης ή οχι.

Ο Λακαφώσης θα ήταν ασήμαντος αν δεν ήταν της πλευράς Καρυστιανού. Και επειδή η κ. Καρυστιανού είναι ο στόχος της κυβερνητικής προπαγάνδας, παίρνουν τα σκάγια και τον συμπαθή Λακαφώση.

Επί της ουσίας (σε επίπεδο διαμόρφωσης πορείας δικαστικής διαδικασίας) ασήμαντος είναι κι αυτός.
Ελλείψει επίσημων αγώνων στα πόδια της (ελλείψει αντιπάλου=αξιωματικής αντιπολίτευσης) η κυβερνητική ομάδα οφείλει να δίνει ορισμένα φιλικά, προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα (πάντα επικοινωνιακή που είναι και το μοναδικό ζητούμενο πλέον).
Η Καρυστιανού αυτή την στιγμή είναι η μόνη που προσφέρεται άθελα της για να διατηρήσει την κυβέρνηση σε εγρήγορση.
Δηλαδή και να διαχειριστεί τον πόνο της πρέπει η έρμη και να προπονεί τους πολιτικούς προύχοντες.

Βαρέλι χωρίς πάτο η φάση.