Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#88295 Ίσως το πρόβλημά της είναι ότι δεν της δίνει όσα της είχε υποσχεθεί..... γίνομαι κακός το ξέρω.... αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ....
Άβαταρ μέλους
By DAP
#88323 Ρε αστε τον να προσπαθει.....Ισως ειναι απλως αερολογιες....Ισως παλι η ιδεα και μονο οτι θα εχει και αποτελεσμα τον αναζωογονει .......Και αφου η αλλη λεει οτι συμφωνει ,εμας δεν μας κοφτει.......
Άβαταρ μέλους
By soch
nEK έγραψε:Η απατη με τα βλαστοκυτταρα ειναινοτι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει το ιδιο το ατομο που τα δινει κατι που δεν το ξεκαθαριζουν ευκολα και αφηνουν να εννοηθει οτι κανει για ολους.
Εμεις τα δωσαμε αμεσα και δωρεαν στη δημοσια τραπεζα βλαστοκυττσρων ...

Και μεις ακριβώς το ίδιο κάναμε
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
soch έγραψε:
nEK έγραψε:Η απατη με τα βλαστοκυτταρα ειναινοτι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει το ιδιο το ατομο που τα δινει κατι που δεν το ξεκαθαριζουν ευκολα και αφηνουν να εννοηθει οτι κανει για ολους.
Εμεις τα δωσαμε αμεσα και δωρεαν στη δημοσια τραπεζα βλαστοκυττσρων ...

Και μεις ακριβώς το ίδιο κάναμε

Το αυτό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#93489 Μετα μου λες για παιδια. Γυρναει σημερα ο μικρος απο το σχολειο και εχει κανει ολα τα μαθηματα του στο ολοημερο. Κοιταει η συζυγος κατι παλιογραμματα που εχει κανει στον "γραφουλη" και του λεει θα τα σβησει για να τα ξαναγραψει. Και ακουει την απαντηση. " Ειπε η δασκαλα οτι οποιος κανει κακα γραμματα δεν θα παρει Αριστα. Επιτηδες τα εκανα ετσι γιατι δεν ειναι καλο να παιρνω συνεχεια Αριστα"........................................... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Καγκελο η μαμα...........
Άβαταρ μέλους
By xenos
xenos έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.skroutz.gr/s/3747853/Microlife-NC-150.html
Μετά από ψάξιμο θα παραγγείλω αυτό.
Προσέξτε διάφορα στις τιμές ....

Από το Moto G

Αν το πάρεις, κάνε καμια δοκιμή και ενημέρωσε για την ακρίβεια του. :oops:

:protest: :oops:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:
xenos έγραψε:

Από το Moto G

Συγνωμη ξεχαστηκα :oops:
Μεχρι να το παραλαβω ο μικρος δεν ειχε πυρετο πλεον, ομως το δοκιμασα στα μελη της οικογενειας και εδειχνε μικροδιαφορες στην θερμοκρασια απο ατομο σε ατομο.
Στον μικρο εβαλα και θερμομετρο υδραργυρου και εδειξαν την ιδια θερμοκρασια και τα 2.
Μετα το δοκιμασα στην σαλατα που μολις ειχε κοπει και εδειξε 16,5 βαθμους, σε κουπα καφε 89 βαθμους και μετρησα την θεμοκρασια στο δωματιο στους 19,4 ενω ο ψηφιακος θερμαστατης εδειχνε 19,5 βαθμους.
Θελω να πιστευω οτι ειναι αρκετα ακριβες για την δουλεια που το πηρα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
Νίκος Παππάς έγραψε:

Στον μικρο εβαλα και θερμομετρο υδραργυρου και εδειξαν την ιδια θερμοκρασια και τα 2.

Μετα το δοκιμασα στην σαλατα που μολις ειχε κοπει και εδειξε 16,5 βαθμους,

σε κουπα καφε 89 βαθμους

και μετρησα την θεμοκρασια στο δωματιο στους 19,4
ενω ο ψηφιακος θερμαστατης εδειχνε 19,5 βαθμους.

Ποια απ'ολες; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
DAP έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Μετα το δοκιμασα στην σαλατα που μολις ειχε κοπει και εδειξε 16,5 βαθμους,

σε κουπα καφε 89 βαθμους

και μετρησα την θεμοκρασια στο δωματιο στους 19,4
ενω ο ψηφιακος θερμαστατης εδειχνε 19,5 βαθμους.

Ποια απ'ολες; :lol: :lol: :lol:

:lol: Το ιδιο το θερμομετρο εχει διακοπτη που τον ρυθμιζεις γιε μετωπο η για στερεα-υγρα, οποτε ειπα να παιξω λιγο την ημερα που το παρελαβα.
Αφου επαιξα μπηκε στο κουτι του και περιμενει την στιγμη που θα χρειαστει.
Ηθελα κατι που να θερμομετρει γρηγορα γιατι μεχρι το 38,5 ο μικρος χοροπηδαει σαν να ειναι καλα, ετσι εσπασε το ενα υδραργυρικο, πιο πανω καταπεφτει και θα χρησιμοποιω και το υδραργυρου σαν ακριβεστερο ολων.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:
xenos έγραψε:
xenos έγραψε:

Από το Moto G

Συγνωμη ξεχαστηκα :oops:
Μεχρι να το παραλαβω ο μικρος δεν ειχε πυρετο πλεον, ομως το δοκιμασα στα μελη της οικογενειας και εδειχνε μικροδιαφορες στην θερμοκρασια απο ατομο σε ατομο.
Μετα το δοκιμασα στην σαλατα που μολις ειχε κοπει και εδειξε 16,5 βαθμους, σε κουπα καφε 89 βαθμους και μετρησα την θεμοκρασια στο δωματιο στους 19,4 ενω ο ψηφιακος θερμαστατης εδειχνε 19,5 βαθμους.

Thanks!

< >
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#96677 Ανήμερα της εθνικής εορτής...ήρθε και ο δικός μου μπόμπιρας για να ομορφύνει την ζωή μου... :inlove: :inlove: :inlove:
Χαλάλι τα ξενύχτια που μας κάνει... χαλάλι το πρόγραμμα της ζωής μου που πλέον περιστρέφεται γύρω από εκείνον...
Κύριοι είμαι ένας ευτυχής μπαμπάς και αυτό που νιώθω δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο! :) :) :)
(Είναι παιδαράς τι να σας λέω τώρα... )
Άβαταρ μέλους
By edmond
spyros.s έγραψε:Ανήμερα της εθνικής εορτής...ήρθε και ο δικός μου μπόμπιρας για να ομορφύνει την ζωή μου... :inlove: :inlove: :inlove:
Χαλάλι τα ξενύχτια που μας κάνει... χαλάλι το πρόγραμμα της ζωής μου που πλέον περιστρέφεται γύρω από εκείνον...
Κύριοι είμαι ένας ευτυχής μπαμπάς και αυτό που νιώθω δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο! :) :) :)
(Είναι παιδαράς τι να σας λέω τώρα... )

να σου ζήσει, καλότυχο να είναι. :thumbsup:
και που να δεις όταν μεγαλώνει και θα αλλάζει, τι συναισθήματα θα νιώθεις επιπλέον. :s_thumbsup
κακα τα ψεματα. ερχεται στην ζωη σου πρακτικά μεσα σε μια στιγμη και δένεσαι μαζι του μερα με την μερα!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#96687 Να σου ζήσει! Ο πρώτος καιρος είναι τρέλα! Δε ξέρεις τι να κανείς. Καλό κουράγιο!

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#96714 Ακριβώς Ξένε...

Θυμάμαι όταν ήρθε η μεγάλη μας από το μαιευτήριο και έφυγαν παπούδες + γιαγιάδες (και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήμουν σχετικά cool) να σκέφτομαι πανικόβλητος κοιτώντας το μωρό: Και τώρα τι κάνουμε;;;;;;; :help: :omg:

Αλλά εντάξει... Δεν συγκρίνεται με τίποτα...

Να σας ζήσει spyros.s! :thumbsup: :thumbsup: