Geo f1 έγραψε:Στο Χ ολο και πιο πολλοι το γραφουν. Για μενα παραμενει λαθος ολο αυτο.
Μακαρι να τους βγει.
Φαντασου Λοσον-Χατζαρ 7-8 Μαξ 4ος και Γιουκι 18![]()
![]()
Γελάμε, γελάμε αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο απίθανο!
Πιο πολύ θα μου άρεσε το Μαξ 5ος, Γιούκι 4ος!
Geo f1 έγραψε:Στο Χ ολο και πιο πολλοι το γραφουν. Για μενα παραμενει λαθος ολο αυτο.
Μακαρι να τους βγει.
Φαντασου Λοσον-Χατζαρ 7-8 Μαξ 4ος και Γιουκι 18![]()
![]()
Αυτό θα σήμαινε ότι ο Μαξ θα έπαιρνε τον τίτλο με τα χέρια κάτω αν πήγαινε αυτός στους Racing Bulls. Βλακεία τους που δεν το σκέφτηκαν
Η RB λέει μιλάει με τον Russell. Παίζει να φύγει προς Mercedes ο Verstappen; Ή απλά κολπάκια των managers για να πιέσουν για υπογραφές;
Isambard έγραψε:Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.
Το οποίο είναι απολύτως βέβαιο. Ο μικρός θα γράψει ιστορία.
Κι ο Ράσελ είναι ένας Νόρις, όχι ένας Πιαστρι.
Fiat Panda 7,6l/100km
PaNick67 έγραψε:Isambard έγραψε:Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.
Τι ακριβως εχει κανει μεχρι τωρα ο ψευτο-Κιμι που δειχνει οτι θα γραψει ιστορια? Εγω βλεπω οτι μεχρι τωρα τον εχει παει αιμα σε κουαλι κι αγωνες ο Ρασελ
Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις)
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δε βιαζομαι να κρινω τον Κιμι μετα απο λιγους μονο αγωνες και πραγματι δειχνει πολυ καλο χερακι ο πιτσιρικας. Ουτε κανω ηρωα το Ρασσελ επειδη εκανε μερικες καλες σεζον. Απλα εχω την αισθηση οτι εσυ το πας στο εντελως αλλο ακρο το πραγμα με τα συγκεκριμενα σου σχολια
George_Prix έγραψε:PaNick67 έγραψε:Isambard έγραψε:Γιατί θεωρεί πως σύντομα η ομάδα θα στηρίζει τον Κιμι περισσότερο από αυτόν.
Τι ακριβως εχει κανει μεχρι τωρα ο ψευτο-Κιμι που δειχνει οτι θα γραψει ιστορια? Εγω βλεπω οτι μεχρι τωρα τον εχει παει αιμα σε κουαλι κι αγωνες ο Ρασελ![]()
Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις)![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δε βιαζομαι να κρινω τον Κιμι μετα απο λιγους μονο αγωνες και πραγματι δειχνει πολυ καλο χερακι ο πιτσιρικας. Ουτε κανω ηρωα το Ρασσελ επειδη εκανε μερικες καλες σεζον. Απλα εχω την αισθηση οτι εσυ το πας στο εντελως αλλο ακρο το πραγμα με τα συγκεκριμενα σου σχολια
Τιποτα δεν εχει κανει, καρτ, συμμετοχες στην F3 + F2, ρουκι εντελως στην F1 κι ομως παει πιπ κιουλ εναν οδηγο με 6 χρονια στον θεσμο που χαρακτηριστηκε φονεας
Μεχρι το τελος της χρονιας θα τερματιζει μπροστα του, στο λεω απο τωρα να το παιξεις στοιχημα, να γινεις πλουσιος και να παρεις το αμαξι των ονειρων σου
Fiat Panda 7,6l/100km
George_Prix έγραψε:Επισης απο που προκυπτει οτι ο Ρασελ ειναι ενας Νορις κι οχι ενας Πιαστρι? Μεχρι τωρα εκτος απο τη δεδομενη ταχυτητα, ο φονεας εχει δειξει κι απιστευτη σταθεροτητα (σε αντιθεση με το λουζερ το Νορις)![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ:
O Russell ονομάστηκε Mr Saturday για κάποιο λόγο. Τις Κυριακές είναι ακόμα αρκετά ασταθής
Corto Maltese έγραψε:O Russell ονομάστηκε Mr Saturday για κάποιο λόγο. Τις Κυριακές είναι ακόμα αρκετά ασταθής
Αυτο ξεκινησε οταν ηταν στη Γουιλιαμς που εβγαζε ματια στις κατατακτηριες τα Σαββατα και προφανως αυτο το θαυμα που βλεπαμε στον 1 γυρο δε γινοταν να συνεχιστει με το χρεπι σε ολοκληρο αγωνα.
Τα τελευταια χρονια δε δειχνει καμια ασταθεια τις Κυριακες και παει παντα οσο μπορει το παλικαρι (καπου εκει κοντα που ξεκιναει τον αγωνα τερματιζει κιολας) χωρις λαθη και κακους αγωνες. Και για αυτο δεν εχει ακουστει ποτε τα τελευταια χρονια το προσωνυμιο που ανεφερες!
PaNick67 έγραψε:Μεχρι το τελος της χρονιας θα τερματιζει μπροστα του, στο λεω απο τωρα να το παιξεις στοιχημα, να γινεις πλουσιος και να παρεις το αμαξι των ονειρων σου
ΑΝ στο τελος της χρονιας τερματιζει μπροστα απο το Ρασελ θα ειναι πραγματι εντυπωσιακος ο μικρος. Αν οχι, δε θα ειναι η πρωτη φορα που μπαινεις στον κουβα με τις προβλεψεις σου
Εγω παντως επειδη ειμαι δικαιος σαν ανθρωπος κι επισης επειδη δε βγαζω βιαστικα συμπερασματα σαν εσενα, θα δωσω 1-2 χρονια περισσοτερο χρονο στον ψευτο-Κιμι ωστε να αποδειξει οτι ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται οτι ειναι
Μαλλον στην θεση του Ρασσελ που οδευει προς Φερραρι, καθως ο Λεκλερκ επαψε να διασκεδαζει τον κοσμο πλεον.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Θελει η Μαξ να κρυφτει και τα site δεν την αφηνουν, σχεδον κλεισμενος -λενε- στην Μερκ απο το 2026.
Μαλλον στην θεση του Ρασσελ που οδευει προς Φερραρι, καθως ο Λεκλερκ επαψε να διασκεδαζει τον κοσμο πλεον.
Λινκ;