Και στο Ελλαδιστάν ακόμα περιμένω να διαβάσω για την πρώτη κλήση σε όχημα που σταμάτησε πάνω στη διάβαση με κόκκινο σηματοδότη
BARHonda έγραψε:Έλα ρε παιδιά τώρα που ζείτε, αυτό το κάνουν έτσι και αλλιώς τώρα και προφανώς όπου υπάρχει διάβαση καταπατείται, απλά τώρα θα έχουν και το νόμο με το μέρος τους!
Και στο Ελλαδιστάν ακόμα περιμένω να διαβάσω για την πρώτη κλήση σε όχημα που σταμάτησε πάνω στη διάβαση με κόκκινο σηματοδότη
και θα περιμενεις πολυ καιρο ακομα.
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δεν νοιαζονται. Βλεπω ΔΙΑΣ στον δρομο να προσπερνουν δικυκλους ακρανωτους και δεν τρεχει καστανο, να περνουν διπλα τους ντιζελ φορτηγα - ταξι που πετανε ντουμανια αλλα αυτοι μαλλον δεν τα βλεπουν ή κανουν τον Αλεκο. Να βλεπουν τριπλοπαρκαρισμενα και αν κοιτανε απο την αλλη και φυσικα αυτος που παρκαρει τριπλη σειρα εχει και το θρασος να βριζει γιατι δεν σταματανε τα αμαξια να μπει / βγει
Ααααστο λεμε...
Fiat Panda 7,6l/100km
Τις προάλλες ανέβαινα την Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι και στο ύψος του Άλσους έχει 3-4 σημεία για διάβαση. Ήταν πεζοί που περίμεναν στη διάβαση να περάσουν (ήταν στο αντίθετο ρεύμα). Σταματάω εγώ στο ρεύμα μου, ήμουν μόνος, δεν ερχόταν κανείς από πίσω. Πέρασαν καμιά 10ρια αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα μέχρι να σταματήσει κάποιος να περάσουν...
Ακόμα και να γράφουν στα παπάρια τους τους πεζούς, δεν βλέπουν εκεί τον άλλον με το αυτοκίνητο μεσ στη μέση σταματημένο;
* στους δρόμους πιο ταχείας κυκλοφορίας πχ παραλιακή ή Θησέως είναι πιο επικίνδυνες οι αφύλακτες διαβάσεις και για τους οδηγούς και για τους πεζούς, καλύτερα να μπαίνουν πιο συχνά φανάρια.
My Flickr
https://www.protothema.gr/greece/articl ... iolorides/
Καλη η θεωρια. Την πραξη να δουμε.
Για τους μηχανόβιους συγκεκριμένα, θα προτιμούσα να αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα σε αυτούς που παίζουν chicken με τα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα επειδή δεν θέλουν να περιμένουν στην κίνηση.
Geo f1 έγραψε:Αλλάζει η διάταξη για τις σφήνες των μηχανών, έρχονται κάμερες και σε λεωφορεία για όσους παραβιάζουν λεωφορειολωρίδεςΛένε σφήνα αλλά εννοούν την κίνηση ανάμεσα σε άλλα οχήματα. Αυτά ειναι τελείως διαφορετικά πράματα, η σφήνα είναι ελιγμός και είναι κίνηση ξαφνική, απότομη, απρόβλεπτη και επιθετική που μπορεί και να απαιτεί κάποια ενέργεια για την αποφυγή συνεπειών (φρενάκι, στρίψιμο, συδυασμό αυτών). Η σφήνα πάντα ήταν επικίνδυνη και παράνομη τώρα έγινε παράνομη και η κυκλοφορία ανάμεσα σε αυτοκίνητα (εκτός αν είναι ακίνητα).
https://www.protothema.gr/greece/articl ... iolorides/
Καλη η θεωρια. Την πραξη να δουμε.
Νομίζω απλά αντιγράφονται οι νεότεροι κανόνες που άρχισαν να ισχύουν και σε άλλες χώρες. Μόνο που χώρες σαν την δική μας θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο (αν ισχύσει/επιβληθεί) λόγω και του μεγάλου αριθμού των μηχανών όσο και του τρόπου χρήσης αυτών.
Τα ενσύρματα απαγορεύονται.
Μητσοτακη δεν θελατε;
Φατε τον τωρα
Fiat Panda 7,6l/100km