Forum για τους Ελληνικους Αγώνες
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=KanECfObkUg

Δεν έχω παρακολουθήσει άπειρα και φανατικά βίντεο στις Σέρρες αλλά είναι από τα καλύτερα περάσματα που έχω δει, αν όχι το καλύτερο στον πιο καλό του γύρο. Εντύπωση μου κάνει ότι παρόλο που είναι τόσο δυνατό το αμάξι, όπου μπορεί κόβει μέτρα στην πίστα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#887869 Fun fact, για την Κ1 φρενάρει ελαφρώς πριν την πινακίδα των 100, και κάποια στιγμή στα τελευταία μου τρακντέι με το Ρ6 είχα καταφέρει να φτάσω να φρενάρω στα 115-110 μέτρα, αλλά λογικά θα ερχόμουν με λιγότερα χιλιόμετρα

Ο καλύτερος γύρος μοτοσυκλέτας εκεί μέσα είναι 1.15.χ από έναν Αυστριακό με ένα BMW S1000RR
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Fun fact, για την Κ1 φρενάρει ελαφρώς πριν την πινακίδα των 100, και κάποια στιγμή στα τελευταία μου τρακντέι με το Ρ6 είχα καταφέρει να φτάσω να φρενάρω στα 115-110 μέτρα, αλλά λογικά θα ερχόμουν με λιγότερα χιλιόμετρα

Ο καλύτερος γύρος μοτοσυκλέτας εκεί μέσα είναι 1.15.χ από έναν Αυστριακό με ένα BMW S1000RR

Έχει και 250 βέβαια

Με το εβο φρενάρω στα 80μ περίπου από τα 210

Το εντυπωσιακό είναι πόση ταχύτητα κουβαλάει από 2 μέχρι 5 και μετά πίσω στη 13.

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
Nikos! έγραψε:
glf έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που λες για έξοδο με τα 4 σε αγώνα αντοχής, έστω και βρεγμένο.

Ναι έτσι βγαίνει για να μη χάσει φόρα.

Είναι τεράστιο σεμινάριο το μιατα.

Που να δεις ο άλλος φίλος με το άλλο μιατα πως το πήγαινε που τερμάτισε 5ος γενικής!

Τελικά εδώ:

https://s-timing.com/wp-content/uploads ... -02-25.pdf

Εικόνα

< >

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που πέρασαν καλά :s_gamer
Μπράβο και στους διοργανωτές που έβγαλαν σε πέρας επιτυχώς και με ασφάλεια έναν δύσκολο (βροχή κτλ.) αγώνα :s_howdy
Ελπίζω τουλάχιστον να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ότι δεν ήταν αγώνας αλλά trackday :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:
Nikos! έγραψε:
glf έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που λες για έξοδο με τα 4 σε αγώνα αντοχής, έστω και βρεγμένο.

Ναι έτσι βγαίνει για να μη χάσει φόρα.

Είναι τεράστιο σεμινάριο το μιατα.

Που να δεις ο άλλος φίλος με το άλλο μιατα πως το πήγαινε που τερμάτισε 5ος γενικής!

Τελικά εδώ:

https://s-timing.com/wp-content/uploads ... -02-25.pdf

Εικόνα

< >

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που πέρασαν καλά :s_gamer
Μπράβο και στους διοργανωτές που έβγαλαν σε πέρας επιτυχώς και με ασφάλεια έναν δύσκολο (βροχή κτλ.) αγώνα :s_howdy
Ελπίζω τουλάχιστον να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ότι δεν ήταν αγώνας αλλά trackday :s_roses

nass τα είχαμε πει, μη τα ξαναλέμε πλιζ :)

Τον αγώνα τον χαρακτηρίζει:
1. Σχάρα εκκίνησης
2. Εκκίνηση με φώτα
3. Πόντιουμ
4. Έπαθλο στο νικητή

Αν έχω ξεχάσει κάτι διόρθωσε με.

Στο 6hrs of Serres τίποτα από αυτά δε συνέβη.

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
#887921 Είσαι σε όλα λάθος. Εχω γράψει σχετικά σε προηγούμενες σελίδες μάλλον θα τα ξέχασες :whistlink:
Μέχρι και τα αποτελέσματα λένε "Race started at 10:33:07" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Είσαι σε όλα λάθος. Εχω γράψει σχετικά σε προηγούμενες σελίδες μάλλον θα τα ξέχασες :whistlink:
Μέχρι και τα αποτελέσματα λένε "Race started at 10:33:07" :lol:

Σε όλα τα τρακντει το ίδιο γράφει. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αγώνας επειδή το γράφει το timing screen.

Εκκίνηση δεν έγινε, σχάρα δεν υπήρχε, φώτα δεν υπήρχαν, ούτε πόντιουμ, ούτε έπαθλο.

Γιατί είναι αγώνας ;

< >