https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Nikos! έγραψε:Τι θα πει επαγγελματίας, έχει σπουδάσει και ξέρει τη δουλειά. Δεν μπορείς να τον κρίνεις με βάση αν πληρώνει το τυπικό χαράτσι.Corto Maltese έγραψε:To TEE είναι ένα επιμελητήριο, τα πτυχία τα δίνουν τα ΑΕΙ. Όποιος συνδέει την επιστημονική επάρκεια με την εγγραφή στο οικείο επιμελητήριο είναι είτε ηλίθιος είτε άσχετος. Εγώ πχ δεν είμαι γραμμένος στο επιμελητήριό μου γιατί μου είναι ένα παντελώς περιττό έξοδο που δε μου παρέχει απολύτως τίποτα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον Χ Λακαφώση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα
Εάν κάποιος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ κάποιου επαγγελματία και κάποιου άσχετου που περνιέται για επαγγελματίας ο οποίος με ψέμματα χειραγωγεί τη κοινή γνώμη και τελικά απ ότι φαίνεται ως υπάλληλος του Ευαγγελάτου, μάλλον είναι ή άσχετος ή ηλίθιος.
Θα πήγαινες το παιδί σου σε γιατρό που δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος επειδή έβγαλε το πανεπιστήμιο;;
saxon_747 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα
Το παίζει είδηση το Πρώτο Θέμα και αυτό αρκεί.
Geo f1 έγραψε:saxon_747 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα
Το παίζει είδηση το Πρώτο Θέμα και αυτό αρκεί.
Ο κ Πλακιας ανέδειξε το θέμα. Και σαν άνθρωπος που έχασε κόρη και ανηψια σκύβουμε το κεφάλι στον πόνο του. Τι οχι?![]()
Μόνο ότι λέει η μάνα των Τεμπών πρέπει να παίρνουμε σαν Ευαγγέλιο?
Κύριε Δέδε,
Με αφορμή την επίμονη τοποθέτηση σας σε ότι αφορά την πυρόσφαιρα, αναρωτιέμαι ποιά είναι τα αληθινά σας κίνητρα.
Προφασίζεστε ότι η πυρόσφαιρα, δηλαδή το τεράστιο μανιτάρι που είδαμε όλοι στις οθόνες μας και κατέκαψε τα παιδιά μας, προκλήθηκε δήθεν από έλαια σιλικόνης. Επιμένετε μάλιστα ότι δεν υπήρχαν χημικά – αρωματικοί υδρογονάνθρακες πάνω στην μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στα εύλογα ερωτήματά μας και να σταματήσετε τη διασπορά ελλιπών και άρα ανακριβών ειδήσεων, οι οποίες οδηγούν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Εμείς αγαπάμε την αλήθεια και με ακρίβεια προσεγγίζουμε την έρευνα που μας οδηγεί σε αυτήν. Συγκεκριμένα λοιπόν, σας θέτουμε
τα παρακάτω, από τα οποία βέβαια αποδεικνύεται ανάγλυφα το έωλο των τοποθετήσεων σας:
1. Υπό ποιά ακριβώς ιδιότητα τοποθετήστε επί ζητημάτων, τα οποία υπάγονται στο γνωστικό αντικείμενο του Χημικού Μηχανικού και όχι Μηχανολόγου Μηχανικού, όπως είστε εσείς;
2. Πώς υιοθετείτε τις παρωχημένες και αναληθείς όπως αποδείχθηκε εμπεριστατωμένα, στα τέλη του 2024 - απόψεις των ορισθέντων από τον καταγγελθέντα Ανακριτή των Τεμπών, Σ. Μπακαίμη, Δικαστικών Πραγματογνωμόνων περί πρόκλησης της τεράστιας πυρόσφαιρας από έλαια σιλικόνης! Την ίδια στιγμή που πολύ καλά γνωρίζετε, διότι έτυχε μεγάλης δημοσιότητας το «Πείραμα Καρώνη». Το πείραμα αυτό διεξήγαγε στα τέλη του 2024, με την ομάδα του, ο Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, κ. Δημήτριος Καρώνης, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, και από αυτό έχουν συναχθεί σημαντικά συμπεράσματα, που ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ το ενδεχόμενο η μοιραία φωτιά που κόστισε τη ζωή των αγαπημένων μας να προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης!
3. Για ποιον λόγο αποσιωπάτε εν γνώσει σας αυτά τα ξεκάθαρα συμπεράσματα του πειράματος , τα οποία έδωσαν τέλος στο αφήγημα περί ελαίων σιλικόνης, το οποίο εσείς παρά ταύτα επαναφέρετε;
4. Για ποιον λόγο αποσιωπάτε τα όσα (έστω και ελλιπή) αναφέρει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στο πρόσφατο πόρισμά του
από που προκύπτει αυτό; Εγώ λέω ότι η έκθεση της ΕΔΑΠΟ (Επιτροπή Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών) υπάρχει στη δικογραφία από τον Αύγουστο του 2024. Δεν ισχυρίζομαι ότι υπάρχει παράνομο φορτίο, πού το βρήκατε αυτό; Εσείς το λέτε, εγώ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο».

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]