BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:
< >
Επανάληψη![]()
Ξέρεις κανείς σε ποιο σημείο είμαστε?
Ευτυχώς που το έβαλες εσύ χαχαχα
Τώρα είμαστε στη κορυφή
< >
BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:
< >
Επανάληψη![]()
Ξέρεις κανείς σε ποιο σημείο είμαστε?
ripper έγραψε:Άλλος ένας υποσχόμενος αγώνας που καταστρέφουν τα άθλια ελαστικά της Pirelli, τα πρώτα στην ιστορία που δεν έχουν απότομη πτώση απόδοσης ποτέ. Απλά τα βάζεις και πας μέχρι το τέλος no matter what.
REALZEUS έγραψε:Typical F1 fans. Έπεφτε η απόδοση των Pirelli επειδή αυτό τους είχε ζητηθεί ---> Δεν ξέρουν να φτιάχνουν λάστιχα οι μακαρονάδες. Κρατάνε τον μισό αγώνα τα λάστιχα επειδή πάλι αυτό τους ζητήθηκε για φέτος ---> Άθλια τα λάστιχα των μακαρονάδων. Damned if you do, damned if you don't...![]()

ripper έγραψε:REALZEUS έγραψε:Typical F1 fans. Έπεφτε η απόδοση των Pirelli επειδή αυτό τους είχε ζητηθεί ---> Δεν ξέρουν να φτιάχνουν λάστιχα οι μακαρονάδες. Κρατάνε τον μισό αγώνα τα λάστιχα επειδή πάλι αυτό τους ζητήθηκε για φέτος ---> Άθλια τα λάστιχα των μακαρονάδων. Damned if you do, damned if you don't...![]()
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι F1 fans, εγώ και γενικά εμείς εδώ, συνέχεια λέμε για το υπερβολικό durability των ελαστικών.
Η εταιρία μου είναι αδιάφορη.

ripper έγραψε:Δεν γκρίνιαζω για την ομάδα μου. Για το θέαμα λέω.
Corto Maltese έγραψε:Ρε Άλεξ σταμάτα να βλέπεις αγώνες από το τέλετεξτ. Πλάκα μας κάνεις; Στην αρχή έβγαλε κάρτα ότι σε 95" γύρο η κόκκινη κέρδιζε 3/10 από την κίτρινη και 6 από την άσπρη. Η κόκκινη πήγαινε 8 γύρους, η άσπρη 40. Δηλαδή οι ομάδες να έβαζαν την κόκκινη για να κερδίσουν 4" στη διάρκεια ζωής της. Ούτε στη Φερράρι δε θα έκαναν τέτοια |λογοκρισία|. Η δουλειά της Χ Πιρέλι είναι να φέρει τέτοιες γόμες που να είναι οι εναλλακτικές στρατηγικές ισάξιες ή παρόμοιες και να επιλέγουν κάποιες ομάδες τη μία και κάποιες την άλλη, όχι γόμες που με κόκκινη σημαία στον 1ο γύρο όπως πέρσι στο Μονακό πάνε όλο τον αγώνα με μία γόμα

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]