Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
10%
1
10%
2
20%
3
30%
1
10%
2
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:
Nikos! έγραψε:Εικόνα

< >

Επανάληψη :lol:

Ξέρεις κανείς σε ποιο σημείο είμαστε? :lol:

Ευτυχώς που το έβαλες εσύ χαχαχα

Τώρα είμαστε στη κορυφή :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:Άλλος ένας υποσχόμενος αγώνας που καταστρέφουν τα άθλια ελαστικά της Pirelli, τα πρώτα στην ιστορία που δεν έχουν απότομη πτώση απόδοσης ποτέ. Απλά τα βάζεις και πας μέχρι το τέλος no matter what.

Typical F1 fans. Έπεφτε η απόδοση των Pirelli επειδή αυτό τους είχε ζητηθεί ---> Δεν ξέρουν να φτιάχνουν λάστιχα οι μακαρονάδες. Κρατάνε τον μισό αγώνα τα λάστιχα επειδή πάλι αυτό τους ζητήθηκε για φέτος ---> Άθλια τα λάστιχα των μακαρονάδων. Damned if you do, damned if you don't... :s_dunno :s_whiteflag
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 23 Μαρ 2025, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#886358 Απο τη στιγμη που η ομαδα παραδεχεται με ανακοινωση τα χοντρα λαθη της,case closed,η αποδοση των οδηγων περναει σε δευτερη μοιρα,αφου εγιναν και disqualify,ο Hamilton στο sprint να το πηγαινει ταπα και στον αγωνα να μην μπορει να βρει ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
REALZEUS έγραψε:Typical F1 fans. Έπεφτε η απόδοση των Pirelli επειδή αυτό τους είχε ζητηθεί ---> Δεν ξέρουν να φτιάχνουν λάστιχα οι μακαρονάδες. Κρατάνε τον μισό αγώνα τα λάστιχα επειδή πάλι αυτό τους ζητήθηκε για φέτος ---> Άθλια τα λάστιχα των μακαρονάδων. Damned if you do, damned if you don't... :s_dunno :s_whiteflag

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι F1 fans, εγώ και γενικά εμείς εδώ, συνέχεια λέμε για το υπερβολικό durability των ελαστικών.
Η εταιρία μου είναι αδιάφορη.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#886374 Μπορεί να είναι ανθεκτικά, αλλά υπερθερμαίνονται εύκολα όταν θες να πιέσεις στον αγώνα, μετά αρχίζουν τα γλυστρήματα κοκ

Αλλά αν τα νταντεύεις, βγάζεις και 2/3 αγώνα (ή και όλπ τον αγώνα, βλέπε Μονακό)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#886393 Σπριντ
Λουης απο τα παλια.
Απλα επρεπε να στριψει πρωτος. Εσπασε και το drs και δεν τον ειδαμε.
Νορρις λαθος και μετα κολλησε 17 γυρους πισω απο τον Στρολ. Μα πως?
Γενικα το σπριντ μπερδεψε πολυ τα πραγματα.

Στα κανονικα δοκιμαστικα παλι ο Λαντο εκανε τις στραβοτιμονιες του. Πιαστρι ΠΙΟΥΡ ΣΠΙΝΤ και οι 2 του γυροι στο q3 και την κλειδωσε την pole.
Πολλοι κοντα ολοι στην 1η 5αδα-6αδα αλλα μετα αρχισε ο αγωνας παρωδια και μαχης των ελαστικων.
Ο Λαντο ελεγε δε θελω να παω κοντα στον πιαστρι μη μου χαλασει το λαστιχο και πειτε του να πιεσει και εκεινος.Μιλαμε για παρωδια.
Ο Μαξ πουθενα στους 40 γυρους. Το μονοθεσιο ειναι 3ο-4ο!!!Λιγο πανω λιγο κατω.
Μακλαρεν ξεκαθαρα μπροστα και το μονο παρηγορο ειναι οτι εχουν 2 οδηγους εκει πανω. Και αυτο θα δωσει ενα ενδιαφερον. Μεχρι να κλειδωσει ο οδηγος που θα το σηκωσει και θα μπουν τα παπαρια ρουλς.
Ρασσελ Λεκλερ Λουης και Μαξ θα φαγωθουν για την 3η θεση στο πρωταθλημα. Που και αυτο θα εχει το ενδιαφερον του.

Ο Ντουχαν αξια ποινη. Το πηγαινα βαρκα γυαλο για να μην τον περασει ο Χατζαρ.
Χαας απο το πουθενα στους βαθμους. Γενικα περιεργα πραγματα.
Λοσον δε θα βγαλει αλλο αγωνα μαλλον απο τι ακουγεται...

Τσεκο καπου κυλιεται κατω απο τα γελια στο Μεχικο.....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Typical F1 fans. Έπεφτε η απόδοση των Pirelli επειδή αυτό τους είχε ζητηθεί ---> Δεν ξέρουν να φτιάχνουν λάστιχα οι μακαρονάδες. Κρατάνε τον μισό αγώνα τα λάστιχα επειδή πάλι αυτό τους ζητήθηκε για φέτος ---> Άθλια τα λάστιχα των μακαρονάδων. Damned if you do, damned if you don't... :s_dunno :s_whiteflag

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι F1 fans, εγώ και γενικά εμείς εδώ, συνέχεια λέμε για το υπερβολικό durability των ελαστικών.
Η εταιρία μου είναι αδιάφορη.

Τελικά δεν έχω καταλάβει τι επιζητούν οι connoisseurs. Ελαστικά που αντέχουν στην πίεση, ή όχι; Γιατί πέρσι ακούγαμε για τις «τσίχλες» που διαλύονταν. Κι αν θέλουμε τσίχλες, ποιος ο λόγος να έχουμε μια Pirelli/Michelin/Bridgestone να ρίχνει εκατοντάδες εκατομμύρια σε εξέλιξη καλών και γρήγορων ελαστικών που αντέχουν 30 γύρους; Θεωρείς δηλαδή ότι δεν μπορεί να φέρει η Pirelli στον επόμενο αγώνα λάστιχα που διαλύονται σε 10 γύρους; Τι θα λέμε μετά; Σκατολάστιχα που δεν αντέχουν την πίεση, αυτό θα λέμε!!!

Το να κάνεις το 1-2 και να γκρινίαζεις, δεν το κατανοώ...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#886400 Το 1-2 τι σχέση έχει;
Δεν γκρίνιαζω για την ομάδα μου. Για το θέαμα λέω.
Τα σκληρά εδώ και 2 σχεδόν χρόνια καταστρέφουν τους αγώνες.
Ο Stroll με 30+ γύρους από την αρχή του αγώνα, είχε μηδενική πτώση απόδοσης.
Οι αγώνες είναι καλύτεροι όταν έχουν 2+ pit stop. Οπότε φέρε τσίχλες.
Αν σου αρέσει να μπαίνει κάποιος πρακτικά οπότε γουστάρει, να βάζει σκληρά και να φτάνει στο τέλος του αγώνα με άνεση, καλή διασκέδαση.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#886401 Ρε Άλεξ σταμάτα να βλέπεις αγώνες από το τέλετεξτ. Πλάκα μας κάνεις; Στην αρχή έβγαλε κάρτα ότι σε 95" γύρο η κόκκινη κέρδιζε 3/10 από την κίτρινη και 6 από την άσπρη. Η κόκκινη πήγαινε 8 γύρους, η άσπρη 40. Δηλαδή οι ομάδες να έβαζαν την κόκκινη για να κερδίσουν 4" στη διάρκεια ζωής της. Ούτε στη Φερράρι δε θα έκαναν τέτοια |λογοκρισία|. Η δουλειά της Χ Πιρέλι είναι να φέρει τέτοιες γόμες που να είναι οι εναλλακτικές στρατηγικές ισάξιες ή παρόμοιες και να επιλέγουν κάποιες ομάδες τη μία και κάποιες την άλλη, όχι γόμες που με κόκκινη σημαία στον 1ο γύρο όπως πέρσι στο Μονακό πάνε όλο τον αγώνα με μία γόμα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:Δεν γκρίνιαζω για την ομάδα μου. Για το θέαμα λέω.

H Pirelli έφτιαξε τα λάστιχα που της ζήτησαν οι Ομάδες και η FOM. Λάστιχα δηλαδή που να αντέχουν υπό πίεση για πολλούς γύρους*. Το πρόβλημα ποιο είναι; Θα πρέπει να διαλύονται για να βλέπουμε τεχνητό «θέαμα»; Η F1 είναι τεχνικός ανταγωνισμός μεταξύ κατασκευαστών, όχι ψεύτικο θέαμα στυλ american wresting.

*"“What we did was quite a deep analysis on driver comments. When they comment overheating, we have a look at specific corners, specific situations where they comment overheating. so we have the possibility to investigate the different parameters, surface temperature, carcass temperature, level of pressure, the wear, the profile. We have the possibility to check different parameters, but not always you have a perfect correlation between one parameter and the comment.''
''So that's why, first of all, we have to define the overheating, and second, to design a tyre that is going to reduce this effect that we know drivers don't like."
https://www.gpblog.com/en/news/323028/p ... eason.html

Corto Maltese έγραψε:Ρε Άλεξ σταμάτα να βλέπεις αγώνες από το τέλετεξτ. Πλάκα μας κάνεις; Στην αρχή έβγαλε κάρτα ότι σε 95" γύρο η κόκκινη κέρδιζε 3/10 από την κίτρινη και 6 από την άσπρη. Η κόκκινη πήγαινε 8 γύρους, η άσπρη 40. Δηλαδή οι ομάδες να έβαζαν την κόκκινη για να κερδίσουν 4" στη διάρκεια ζωής της. Ούτε στη Φερράρι δε θα έκαναν τέτοια |λογοκρισία|. Η δουλειά της Χ Πιρέλι είναι να φέρει τέτοιες γόμες που να είναι οι εναλλακτικές στρατηγικές ισάξιες ή παρόμοιες και να επιλέγουν κάποιες ομάδες τη μία και κάποιες την άλλη, όχι γόμες που με κόκκινη σημαία στον 1ο γύρο όπως πέρσι στο Μονακό πάνε όλο τον αγώνα με μία γόμα

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου Σταύρο μου. Δουλειά των ομάδων είναι να ερμηνεύουν πως δουλεύει στην πράξη η κάθε γόμα. Και πολύ το ζαλίσαμε δηλαδή. Μη σου πω ότι ένα σετ πρέπει να βγάζει όλον τον αγώνα και να δίδεται το δικαίωμα στην κάθε ομάδα να το προσπαθεί αυτό, όπως παλιά. Αν θέλει μια άλλη ομάδα να δοκιμάσει με δύο σετ, επειδή έτσι θα έχει πιο φρέσκα-γρήγορα λάστιχα (με την χασούρα χρόνου στα pits), δικαίωμά της. Έχουμε καταντήσει να υποχρεώνουμε φέτος τις ομάδες να χρησιμοποιούν 3 διαφορετικά σετ στο Μονακό για να επιφέρουμε τεχνητά και με το ζόρι σασπένς και θέαμα. Γελοιότητες! «Αυτά είναι τα λάστιχα κύριοι, έχετε 5 σετ με 3 διαφορετικές γόμες ο καθένας, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.» Αυτή θα έπρεπε να ήταν η λογική!!! :rtfm:

ΥΓ: Όχι να έχουμε λάστιχα που να διαλύονται, να έχουμε λάστιχα που να ανατινάζονται, να βάλουμε και νάρκες στην πίστα... :slap:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#886404 Αυτό που λέει ο κόρτο και συμφωνώ είναι ότι αν μια γόμα έχει τέτοια αντοχή οι ομάδες τη πετάνε πάνω από το 1/3 του αγώνα και πάνε χαλαρά τον υπόλοιπο με λιφτενκόουστ, οπότε δε βλέπουμε ούτε θέαμα, ούτε προσπεράσεις, ούτε στρατηγικές.

< >