Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
otso έγραψε:Αν και τωρα που το σκεφτομαι ραντεβου με μια μοντελα στην ηλικια που ειναι θα το εκτιμουσε .

Πλαστικος χειρουργος ειναι ρε, δεν εχει αναγκη. Πως λες να πληρωνουν οι ινφλουενσερς τις αναβαθμισεις τους, με ευρω?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#885342 Tι κάνει ή τι έκανε παλιά αλλά δεν προκάμει ή τι θα ήθελε να κάνει;
BBQ, τηλεκατευθυνόμενο, ποδήλατο ή turbo trainer.
Αν όχι ταξίδι κάτι σε εμπειρία πχ να πάτε για skydiving ή για μαθήματα scuba. Ή οδήγηση σε πίστα κάποιων supercars (έχει πακετάκια σπέσιαλ στο Goodwood και σε άλλες πίστες στην Αγγλία).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#887133 Εκλεισα ξενοδοχείο για μια βραδιά και μόλις έμαθαν ότι θα δουλέψω στο αεροδρόμιο μου έδωσαν σουίτα αντι για απλό δωμάτιο. :twisted:
Έχω δύο μπάνια. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#887136 Dηλωνει πιλοτος σαν τον ντι καπριο στην ταινια , εχει αγορασει και στολη .
Μου θυμιζει καποιον στο χωριο μου που ηταν στον στρατο μουλαρας μετα τον πολεμο και ελεγε στα κοριτσια οτι ειναι κτηνιατρος .
Επισης αλλοι 2 ηταν στην αεροπορια μπατζηδες και ο μεν πρωτος ελεγε ευθαρσως οτι ειναι πιλοτος (του βγηκε το ονομα πιλοτινος) ο δε δευτερος , οταν περναγε αεροπλανο πανω απο το χωριο , φωναζε ο πατερας του παιδι μου νικο προσεχε τις λευκες .
Φαινεται οσοι πλησιαζουν αεροπλανα παθαινουν πιλοτιαση .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#887143 Έπαιξε ρόλο που το έκλεισα από το booking,com. Με παρακάλεσαν να τους δώσω καλή κριτική επειδή είναι αρχή της σεζόν και θα μετρήσει. Άρα έχει και τα θετικά του το booking, το φοβούνται
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#887370 too good to be true . την πάτησα με τη δουλειά στο αεροδρόμιο.
Βγαίνει ένα πρόγραμμα στο χαρτί σε ποιά θέση θα κατέβουν τα αεροπλάνα αλλά στην πορεία υπάρχουν πολλές αλλαγες και σου τις λένε στο γούόκι τόκι αλλά μιλάνε στην ίδια συχνότητα πολλοί μέσα και δεν ακούω-καταλαβαίνω τα μισά . Αν πας σε λάθος θέση άδειος τον ίπιες , αν πας κόσμο σε λάθος αεροπλάνο τον ίπιες , αν είναι από αγγλία και τους πας σε gate αποβίβασης χωρίς έλεγχο ΕΕ σένγκεν , πας αυτόφορο.
Αν δεν έχετε νέα μου, θα είμαι φυλάκα.
Πέρσι λέει ξεμήναν από οδηγούς και όσοι παλιοί έμειναν έτρεχαν και δεν έφταναν στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:too good to be true . την πάτησα με τη δουλειά στο αεροδρόμιο.
Βγαίνει ένα πρόγραμμα στο χαρτί σε ποιά θέση θα κατέβουν τα αεροπλάνα αλλά στην πορεία υπάρχουν πολλές αλλαγες και σου τις λένε στο γούόκι τόκι αλλά μιλάνε στην ίδια συχνότητα πολλοί μέσα και δεν ακούω-καταλαβαίνω τα μισά . Αν πας σε λάθος θέση άδειος τον ίπιες , αν πας κόσμο σε λάθος αεροπλάνο τον ίπιες , αν είναι από αγγλία και τους πας σε gate αποβίβασης χωρίς έλεγχο ΕΕ σένγκεν , πας αυτόφορο.
Πέρσι λέει ξεμήναν από οδηγούς και όσοι παλιοί έμειναν έτρεχαν και δεν έφταναν στο τέλος.

αυτο απο Αγγλια, δεν μπορεις να ρωτησεις τους επιβατες απο ποια πολη ερχοντε;

σε δουλειες που σε προσλαμβανουν ευκολα σημαινει οτι ο κοσμος δεν θελει να τις κανει προφανως γιατι εχουν τρεξιμο, οχι οπως στο δημοσιο που παρακαλας να μπεις γιατι εχει μηδεν ευθυνη. θα επρεπε να το εχεις καταλαβει μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:
mousatos έγραψε:too good to be true . την πάτησα με τη δουλειά στο αεροδρόμιο.

αυτο απο Αγγλια, δεν μπορεις να ρωτησεις τους επιβατες απο ποια πολη ερχοντε;

Δεν είναι ταξί.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#887399 Σκέφτομαι τώρα τη φάση, να έχεις έρθει Ελλάδα για διακοπές, να γυρνάς ξερωγω στο Μάντσεστερ και να σε βάζουν στο αεροπλάνο που πάει Τιφλίδα. :inlove: :inlove: :inlove: :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol: