otso έγραψε:Αν και τωρα που το σκεφτομαι ραντεβου με μια μοντελα στην ηλικια που ειναι θα το εκτιμουσε .
Πλαστικος χειρουργος ειναι ρε, δεν εχει αναγκη. Πως λες να πληρωνουν οι ινφλουενσερς τις αναβαθμισεις τους, με ευρω?
otso έγραψε:Αν και τωρα που το σκεφτομαι ραντεβου με μια μοντελα στην ηλικια που ειναι θα το εκτιμουσε .

mousatos έγραψε:too good to be true . την πάτησα με τη δουλειά στο αεροδρόμιο.
Βγαίνει ένα πρόγραμμα στο χαρτί σε ποιά θέση θα κατέβουν τα αεροπλάνα αλλά στην πορεία υπάρχουν πολλές αλλαγες και σου τις λένε στο γούόκι τόκι αλλά μιλάνε στην ίδια συχνότητα πολλοί μέσα και δεν ακούω-καταλαβαίνω τα μισά . Αν πας σε λάθος θέση άδειος τον ίπιες , αν πας κόσμο σε λάθος αεροπλάνο τον ίπιες , αν είναι από αγγλία και τους πας σε gate αποβίβασης χωρίς έλεγχο ΕΕ σένγκεν , πας αυτόφορο.
Αν δεν έχετε νέα μου, θα είμαι φυλάκα.
Πέρσι λέει ξεμήναν από οδηγούς και όσοι παλιοί έμειναν έτρεχαν και δεν έφταναν στο τέλος.
GTS έγραψε:Δεν είναι ταξί.mousatos έγραψε:too good to be true . την πάτησα με τη δουλειά στο αεροδρόμιο.
Βγαίνει ένα πρόγραμμα στο χαρτί σε ποιά θέση θα κατέβουν τα αεροπλάνα αλλά στην πορεία υπάρχουν πολλές αλλαγες και σου τις λένε στο γούόκι τόκι αλλά μιλάνε στην ίδια συχνότητα πολλοί μέσα και δεν ακούω-καταλαβαίνω τα μισά . Αν πας σε λάθος θέση άδειος τον ίπιες , αν πας κόσμο σε λάθος αεροπλάνο τον ίπιες , αν είναι από αγγλία και τους πας σε gate αποβίβασης χωρίς έλεγχο ΕΕ σένγκεν , πας αυτόφορο.
Αν δεν έχετε νέα μου, θα είμαι φυλάκα.
Πέρσι λέει ξεμήναν από οδηγούς και όσοι παλιοί έμειναν έτρεχαν και δεν έφταναν στο τέλος.
αυτο απο Αγγλια, δεν μπορεις να ρωτησεις τους επιβατες απο ποια πολη ερχοντε;

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]