- 17 Μαρ 2025, 13:47
Isambard έγραψε:Καλό αγώνα έκανε και ο Stroll, που δεν είναι τόσο κακός όσο λένε κάποιοι, κορυφαίος όχι, αλλά κακός επίσης όχι.
Πρέπει να κάνεις εντατικά με τον Μοϊκανό νομίζω
Πολλά έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες μερικά σχόλια:
- Αν κάποιος είχε κάνει δύο προσπεράσεις στον Χάμιλτον με το ίδιο αμάξι θα είχε μπει αυτομάτως στους κορυφαίους, εδώ τον λέμε λίγο. ΟΚ δεν είναι τυχαίο ότι τα διαβάζουμε από γάβρους αυτά, έχουν μία συγκεκριμένη ασχετίλα οι άνθρωποι. Αλλά παρόλα αυτά ο Χάμιλτον ήταν εντυπωσιακός. Καλά έκανε και δεν πήγε στην πρώτη του επαφή με την ομάδα να φρενάρει στο βρεγμένο, αυτό τον άφησε κολημένο στον Άλμπον και τα δευτερόλεπτα πίσω από τον τημ μέητ που προφανώς δε δείχνουν τίποτα. Δεν ήταν pure pace διαφορά, απορώ γιατί τα αναφέρουμε. Από την άλλη αν ήμασταν αυστηροί θα λέγαμε ότι ζορίστηκε και εν τέλει δεν πέρασε έναν 3" αργότερο. Καλώς ή κακώς στα 40 σου, το βρεγμένο θέλει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης στο αμάξι σου που δεν το έχει ο Λούης.
- Ξαναλέω. Calm your tits με τον Αντονέλι. Το έχασε και πήγε τόσο έξω από την πίστα:

Η πίστα δε φαίνεται καν, απλά αντί να έχει εκεί μπαριέρα στα 10cm είχε το πάρκινγκ του γηπέδου μπάσκετ (ναι τώρα κάνω φιγούρα ότι έχω πάει στο Άλμπερτ Παρκ σε εποχή εκτός φόρμουλας

). Αλλά εγώ δεν θα τον κρίνω αρνητικά, αλλά δεν θα κρίνω αρνητικά και κανέναν άλλο που ακούμπησε σε μπαριέρα στα εκατοστά. Και μιλάω εγώ που όταν είδα στην πίστα τον Αντονέλι εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητά του, αλλά να το κρίνουμε με σωστά κριτήρια και όχι με την λοταρία που είχαμε χθες.
- ο Λεώνης εκτός από γόνος κυανόλευκης οικογένειας είναι από τους λίγους που παρακολουθούν επαγγελματικά τα feeder series. Μερικές φορές δυσκολεύεται να αλλάξει την εικόνα που έχει φτιάξει στις μικρές κατηγορίες και πολλές φορές η προφορά του στα ονόματα είναι ότι να'ναι. Αλλά για όποιον θέλει να παρακολουθεί στα ελληνικά τις μικρές κατηγορίες είναι πολυτέλεια. Ή μάλλον (αφού οι λίγοι που βλέπουμε τις άλλες κατηγορίες είμαστε λίγοι και έχουμε εικόνα και άποψη) είναι πολύ καλός για να δώσει εικόνα σε ρούκις και άλλους εκτός του κάδρου της Φ1.
- τέλος μια κουβέντα για το πουλέν μου τον Σάινθ. Έχει πολύ καλό PR αναμφισβήτητα. Δεν είναι κουλός, αλλά έχει και εξαιρετικό PR. Δεν είναι απλό να χάνεις σχεδόν πάντα και να το παρουσιάζεις σα να κέρδισες ολοκληρωτικά. Ένας αυτός και ένας ο Κίμι (ο παλιός)
- Ο Πιάστρι έχει δείξει ότι ενώ μοιάζει με ρομπότ, όταν μπλέκονται team radio και στρατηγικές κάνει λαθάκια, άρα τον επηρεάζει. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Σε μάχες με τους άλλους 18 δε φαίνεται να επηρεάζεται το ίδιο.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”