Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882473 Εδώ και καιρό σκεφτόμουνα να την δω και μόλις τελείωσα τη σειρά Black doves στο Netflix με την Κιρα Νάιτλυ και αυτόν που παίζει τον Q στα JamesBond που επίσης μου αρέσει πολύ. Παίζαν καλά και μέτρησε, γενικά ωραία μίνι σειρά, ολοκληρωμένη, δηλαδή τελειώνει και μάλιστα με ευχάριστο τέλος και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα αλλά με σαφείς δυνατότητες για επόμενη σαιζόν.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#884954 A gentleman in Moscow: Προτείνεται (μέχρι το 5ο επεισόδιο που έχω δει)...

Παραφωνία κατά τη γνώμη μου το PC, αχρείαστο, εκτός τόπου και χρόνου...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
kubiak έγραψε:A gentleman in Moscow: Προτείνεται (μέχρι το 5ο επεισόδιο που έχω δει)...

Παραφωνία κατά τη γνώμη μου το PC, αχρείαστο, εκτός τόπου και χρόνου...

Έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι πολύ ωραιο. Που το βλέπεις;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#884975 Να σημειώσω ότι δεν είναι στη θεματολογία που επιλέγω για θέαση...

Δε μου κάνει εντύπωση που το βιβλίο είναι καλό (θα στοιχηματίζα ότι θα είναι ακόμα καλύτερο, ως συνήθως)...

Στην Cosmote TV το βλέπω (στην ενότητα Paramount+)...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#885498 Εάν ψάχνετε την επόμενη σειρά στο νέτφλιξ που θα σας κάνει να τη πάρετε 4 ώρες σερί, δείτε το adolescence και προετοιμαστείτε για το σκληρό ρεαλισμό ενός τέτοιου περιστατικού.

Η σειρά αφορά ένα 13χρονο που κατηγορείται για φόνο συμμαθήτριάς του και τα γεγονότα όπως εξελίσσονται είναι τουλάχιστον eye-opener! Ο δε Stephen Graham ως ο πατέρας, (κάποιοι τον θυμούνται από το Snatch του Guy Richie) έχει μια απίστευτη ερμηνεία.

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι το κάτι άλλο! Κάθε επεισόδιο είναι μονοκάμερο!! Μιλάμε δεν υπάρχει το αίσθημα που σου βγάζει!! Είναι λες και είσαι εκεί στη γωνία και το ζεις.

Στο τέλος θα πω το εξής. Γονείς, μην αφήνεται τα παιδιά σας στη τύχη τους. Μιλήστε τους, μείνετε δίπλα τους και προστατέψτε τα από τα μοντέρνα challenges της γενιάς τους.

Δε θα πω κάτι άλλο.

Δείτε το…

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Nikos! έγραψε:Εάν ψάχνετε την επόμενη σειρά στο νέτφλιξ που θα σας κάνει να τη πάρετε 4 ώρες σερί, δείτε το adolescence και προετοιμαστείτε για το σκληρό ρεαλισμό ενός τέτοιου περιστατικού.

Η σειρά αφορά ένα 13χρονο που κατηγορείται για φόνο συμμαθήτριάς του και τα γεγονότα όπως εξελίσσονται είναι τουλάχιστον eye-opener! Ο δε Stephen Graham ως ο πατέρας, (κάποιοι τον θυμούνται από το Snatch του Guy Richie) έχει μια απίστευτη ερμηνεία.

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι το κάτι άλλο! Κάθε επεισόδιο είναι μονοκάμερο!! Μιλάμε δεν υπάρχει το αίσθημα που σου βγάζει!! Είναι λες και είσαι εκεί στη γωνία και το ζεις.

Στο τέλος θα πω το εξής. Γονείς, μην αφήνεται τα παιδιά σας στη τύχη τους. Μιλήστε τους, μείνετε δίπλα τους και προστατέψτε τα από τα μοντέρνα challenges της γενιάς τους.

Δε θα πω κάτι άλλο.

Δείτε το…

< >

Την ξεκινησα χθες, Ολοι για αυτην την σειρα μιλανε!!! Πολυ δυνατη φανηκε και ιδιαιτερα γυρισμενη.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Έχω ξεκινήσει το Silo (apple tv) και με κρατάει μέχρι στιγμής. 5ο-6ο επεισόδιο είμαι.

Τελείωσα και τη 2η σεζόν. Λένε για mid 2026 για την 3η. Εκνευριστικές οι τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Nikos! έγραψε:δείτε το adolescence

Το είδα το ΣΚ. Ξεκινάει όντως δυνατά. Δεν δίνω άλλα σπόιλερ
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888364 Είδα το Υπόθεση Jacob (Apple TV)
https://tv.apple.com/gr/show/%CF%85%CF% ... lr?l=el-GR

Λίγο αργό αλλά οκ δεν κούρασε, το πήγαινε ίσα ίσα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888671 Ξεκίνησα το Διαχωρισμός (Apple TV) αλλά το άφησα στη μέση του 1ου επεισοδίου γιατί δεν με κράτησε καθόλου

Είπα να δώσω μια ευκαιρία στο Ted Lasso γιατί μου φαινόταν αδιάφορο αλλά τελικά μου αρεσε, είμαι ήδη στη 2η σεζόν
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
bibendum έγραψε:Μου άρεσε το the residence στο Netflix

Έξυπνη ιδέα που κάθε δευτερόλεπτο μετράει

Το είδαμε κι εμείς, not bad.