Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
9%
0
N/A
2
18%
1
9%
3
27%
2
18%
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#885386 Κρατάω τη βελτίωση του Λουη, Σαρλ χωρίς φρέσκα λάστιχα στο τέλος, Μακλάρεν πολύ δυνατές και οι ρουκιζ θέλουν δουλίτσα ακόμα.

Αν βρέξει αύριο ο αγώνας είναι του Μαξ.

Θα έχουμε φοβερή σεζόν!

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885387 πως θα έχεις φοβερή σεζόν με τις Μακλάρεν τόσο δυνατές ;
κάνα δυο αγώνες θα πάρει η μερκ , κάνα δυο ο μαξ και δυο τρεις οι ferrari .
τους πρωταθλητές τους είδαμε από τώρα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#885388 :superman: :superman: :superman:

Πετάει πετάει η McLaren? :metalo:

Πολύ καλή αρχή αλλά φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να δούμε.
Μου την σπάει η βροχή στους πρώτους αγώνες, όχι μόνο γιατί δεν μας συμφέρει αλλά κυρίως γιατί δεν μπορούμε να δούμε την δυναμική των ομάδων.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μας δώσει ωραίο αγώνα αύριο.
Καλα αν ξυπνήσουμε 6 η ώρα και δεν τρέχουν... :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885390 Λογικά ο τσουτσουνόντας θα λιώσει τα λάστιχα στον αγώνα και θα κάνει 3 αλλαγές ελαστικώνε. πλακίτσα έκαμε στα quali με ρυθμίσεις αποκλειστικά για quali.

συγχαρητήρια στο διαστημόπλοιο της μακλάρεν . αναμένουμε τζιφάκια διαστημοπλοίων από g666 .

Nikos! έγραψε: οι ρουκιζ θέλουν δουλίτσα ακόμα.

εμ, ένας ήταν ο μαξ. κάθε μέρα δεν είναι κυριακή.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:πως θα έχεις φοβερή σεζόν με τις Μακλάρεν τόσο δυνατές ;
κάνα δυο αγώνες θα πάρει η μερκ , κάνα δυο ο μαξ και δυο τρεις οι ferrari .
τους πρωταθλητές τους είδαμε από τώρα.

Μουσάτε, με όλο το σεβασμό βλέπεις και δε παρακολουθείς νομίζω το άθλημα και μάλλον δε θυμάσαι τι έγινε πέρσι.

Η σεζόν είναι μεγάλη, είμαστε ακόμα στην αρχή και τέτοια γρήγορα συμπεράσματα τα βγάζουν μόνο οι Πουρναράκιδες του χώρου…

< >
Τελευταία επεξεργασία από Nikos! και 15 Μαρ 2025, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885396 ξέρω ξέρω , αν απομακρυνθούν οι μακλάρεν , θα φροντίσουν οι άραβες να ισορροπήσουν το τσίρκο. μπουά χα χα .
απλά οι μακλάρεν συνεχίζουν όπως πέρσι , δεν ήρθαν ουρανοκατέβατες.
πάω να τηγανίσω τα αυγά μου τώρα για το πρωινό. θα βάλω και μπέΙκον κυρ.Ανέστη μου , να το γιορτάσω. και 3 κουταλιές λάδι. και μια σοκολάτα με φουντούκια μετά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885398 τρομερή κίνηση στη φεράρι όμως, έδωσαν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν κάποιον στα ίδια επίπεδα με αυτόν που είχαν με το ένα κλάσμα των χρημάτων . Πόπη rulezzzz. :metalo:
ο φονέας τσουτσούνισε κι αυτός, good good. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:τρομερή κίνηση στη φεράρι όμως, έδωσαν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν κάποιον στα ίδια επίπεδα με αυτόν που είχαν με το ένα κλάσμα των χρημάτων . Πόπη rulezzzz. :metalo:

Μετα το μπασκετ κι εδω αυθεντια; Πως αντεχεις τοση γνωση;

ΥΓ. Για καποιον που δεν παρακολουθει, που θεωρει χαζους οσους πληρωνουν εξτρα για να δουν F1 σαν πολλα ποστακια εχεις. Δεν θελω να πιστεψω οτι τρολαρεις ή οτι πετας flame γιατι θα βαλω τα μελιτζανιά και θα φυσσαει :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885400 εννοείται δεν πληρώνω , για να με παίρνει ύπνος στον καναπέ στον αγώνα ή να βλέπω ηλίθιες στρατηγικές απ τη ferrari; μπουά χα χα . καλύτερα να βλέπω ποδήλατα να κουτρουβαλάνε τις πλαγιές των βουνώνε.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#885401 Να πει και ένας άσχετος τη γνώμη του γιατί πολύ γνώση μοίρασε ο satosmou και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι θαμώνες του τοπικού μπορούν να την επεξεργαστούν

https://www.fia.com/events/fia-formula- ... nformation

Το Q κρίθηκε στο 3ο σέκτορ. 1ο/2ο μικρές διαφορές μεταξύ McLaren/Verstappen (ακόμα και Ferrari) αλλά στο 3ο σέκτορ και ειδκά στο Q3 οι McLaren μοιράσανε πόνο. 5χλμ παραπάνω τελική ο Verstappen από Norris/Piastri, εάν θεωρήσουμε ότι οι πίσω αεροτομές προσφέρουν ίδιο DF, τότε μάλλον (όπως και τα προηγούμενα χρόνια εξάλλου) έχει καλύτερο drag η Red Bull. Αυτό το 32.2 του Hamilton στο 3ο σέκτορ πρέπει να ήταν τρομερή φωτοβολίδα, δεν ξέρω πως το κατάφερε, εάν μπορούσε να το επαναλάβει στο Q3 δεν θα ήταν 8ος. Οι Ferrari φάνηκε να μην μπορούν να βγάλουν τον απόλυτο χρόνο από τα ελαστικά στην πρώτη προσπάθεια, κάτι το οποίο νομίζω είχαν και πέρσι, μία αδυναμία στο 1-lap pace. Το καλύτερο 3ο σεκτορ του Leclerc ήταν οριακά καλύτερο από το αντίστοιχο του στο FP2.

Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν για αύριο λόγω βροχής
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Να πει και ένας άσχετος τη γνώμη του γιατί πολύ γνώση μοίρασε ο satosmou και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι θαμώνες του τοπικού μπορούν να την επεξεργαστούν

https://www.fia.com/events/fia-formula- ... nformation

Το Q κρίθηκε στο 3ο σέκτορ. 1ο/2ο μικρές διαφορές μεταξύ McLaren/Verstappen (ακόμα και Ferrari) αλλά στο 3ο σέκτορ και ειδκά στο Q3 οι McLaren μοιράσανε πόνο. 5χλμ παραπάνω τελική ο Verstappen από Norris/Piastri, εάν θεωρήσουμε ότι οι πίσω αεροτομές προσφέρουν ίδιο DF, τότε μάλλον (όπως και τα προηγούμενα χρόνια εξάλλου) έχει καλύτερο drag η Red Bull. Αυτό το 32.2 του Hamilton στο 3ο σέκτορ πρέπει να ήταν τρομερή φωτοβολίδα, δεν ξέρω πως το κατάφερε, εάν μπορούσε να το επαναλάβει στο Q3 δεν θα ήταν 8ος. Οι Ferrari φάνηκε να μην μπορούν να βγάλουν τον απόλυτο χρόνο από τα ελαστικά στην πρώτη προσπάθεια, κάτι το οποίο νομίζω είχαν και πέρσι, μία αδυναμία στο 1-lap pace. Το καλύτερο 3ο σεκτορ του Leclerc ήταν οριακά καλύτερο από το αντίστοιχο του στο FP2.

Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν για αύριο λόγω βροχής

Νομίζω ότι οι Ferrari δεν είχαν καθόλου φρέσκο σετ και έβαλαν used αναγκαστικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#885403 Η Αυστραλία παραδοσιακά βγάζει αποτελέσματα που ανατρέπονται στους επόμενους αγώνες.
Άλλο δοκιμαστικά και άλλο αγώνας.
Και όλοι τώρα αρχίζουν να τα στήνουν ανταγωνιστικά, βλέποντας που πλεονεκτούν ή υστερούν σε σχέση με τους άλλους.
Δυνατή η Williams, θα χαρώ να πάει καλά.

pik. έγραψε:Ο Λουης δεν έχει άγχος
Και αυτό είναι το μόνο που προβληματίζει
Ή τα έχει γράψει όλα στα …. Ή απλά :lol: απολαμβάνει
Νιώθει σαν έφηβος με καινούργιο παιχνίδι. Και ναι μέχρι ένα σημείο τα έχει πάρει όλα, έχει μια άνεση. Βέβαια μη νομίσουμε ούτε στιγμή ότι δεν θέλει το πρωτάθλημα ή ότι μόλις του δοθεί η δυνατότητα δεν θα τους πατήσει όλους κάτω.
Βροχούλα με Λούι και Μαξ ..... :twisted: