1.5 ωρα πριν το ξυπνητηρι σηκωθηκα απο το αγχος μου

Nikos! έγραψε: οι ρουκιζ θέλουν δουλίτσα ακόμα.
mousatos έγραψε:πως θα έχεις φοβερή σεζόν με τις Μακλάρεν τόσο δυνατές ;
κάνα δυο αγώνες θα πάρει η μερκ , κάνα δυο ο μαξ και δυο τρεις οι ferrari .
τους πρωταθλητές τους είδαμε από τώρα.

mousatos έγραψε:τρομερή κίνηση στη φεράρι όμως, έδωσαν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν κάποιον στα ίδια επίπεδα με αυτόν που είχαν με το ένα κλάσμα των χρημάτων . Πόπη rulezzzz.
BARHonda έγραψε:Να πει και ένας άσχετος τη γνώμη του γιατί πολύ γνώση μοίρασε ο satosmou και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι θαμώνες του τοπικού μπορούν να την επεξεργαστούν
https://www.fia.com/events/fia-formula- ... nformation
Το Q κρίθηκε στο 3ο σέκτορ. 1ο/2ο μικρές διαφορές μεταξύ McLaren/Verstappen (ακόμα και Ferrari) αλλά στο 3ο σέκτορ και ειδκά στο Q3 οι McLaren μοιράσανε πόνο. 5χλμ παραπάνω τελική ο Verstappen από Norris/Piastri, εάν θεωρήσουμε ότι οι πίσω αεροτομές προσφέρουν ίδιο DF, τότε μάλλον (όπως και τα προηγούμενα χρόνια εξάλλου) έχει καλύτερο drag η Red Bull. Αυτό το 32.2 του Hamilton στο 3ο σέκτορ πρέπει να ήταν τρομερή φωτοβολίδα, δεν ξέρω πως το κατάφερε, εάν μπορούσε να το επαναλάβει στο Q3 δεν θα ήταν 8ος. Οι Ferrari φάνηκε να μην μπορούν να βγάλουν τον απόλυτο χρόνο από τα ελαστικά στην πρώτη προσπάθεια, κάτι το οποίο νομίζω είχαν και πέρσι, μία αδυναμία στο 1-lap pace. Το καλύτερο 3ο σεκτορ του Leclerc ήταν οριακά καλύτερο από το αντίστοιχο του στο FP2.
Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν για αύριο λόγω βροχής
pik. έγραψε:Ο Λουης δεν έχει άγχοςΝιώθει σαν έφηβος με καινούργιο παιχνίδι. Και ναι μέχρι ένα σημείο τα έχει πάρει όλα, έχει μια άνεση. Βέβαια μη νομίσουμε ούτε στιγμή ότι δεν θέλει το πρωτάθλημα ή ότι μόλις του δοθεί η δυνατότητα δεν θα τους πατήσει όλους κάτω.
Και αυτό είναι το μόνο που προβληματίζει
Ή τα έχει γράψει όλα στα …. Ή απλάαπολαμβάνει
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]