Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:Θα πάρω την πάσα του Busso να καταθέσω και γω την απόψη μου (ως οπαδός του Lewis)

Για μένα αυτά τα 3 χρόνια με τον Russell ομόσταυλο δεν εξελίχθηκαν ωραία. Δεν θα έλεγα ήττα κατά κράτος (εκτός από αυτό το ανεξήγητο 24-6 στα δοκιμαστικά. Ναι μεν δεν ήταν ποτέ του 20-0 διότι δεν ευλογήθηκε να έχει ομόσταυλο τον Vandoorne, αλλά αυτό το 24-6 το 24 κάθισε άσχημα διότι τις Κυριακές φάνηκε ότι δεν του έλειπε κάτι, αλλά όταν ξεκινάς 5-10 θέσεις πίσω από εκεί που ξεκινάει ο ομόσταυλος σου, με μονοθέσιο που στην ευθεία δεν ήταν και το γρηγορότερο, όλος ο αγώνας πάει στράφι), αλλά ήταν ήττα. Δεν μου αρέσει επίσης να προσπαθώ να δικαιολογώ όλα τα κακώς κείμενα και γιατί δεν πήγε καλά. Οπαδοί καναπεδάτοι είμαστε, ο καθένας μας προσπαθεί να ερμηνεύσει το τι βλέπει στην τηλεόραση και να πει την γνώμη του. Το αν υπήρξε προτίμηση της ομάδας προς το πρόσωπο του Russell, αυτό το ξέρουν καλά μόνο οι εντός της ομάδας, ότι άλλο ακούγεται ή υποστηρίζεται είναι να χαμε να λέγαμε

Εξακολουθεί βέβαια να υφίσταται η προσπάθεια αποδόμησης του, αλλά οκ, ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος. Ίδιες καταστάσεις έχουν συμβεί στο παρελθόν και με τον Jordan, με τον Schumacher, με τον Rossi και όποιον άλλο πολυπρωταθλητή υπήρξε πολωτική προσωπικότητα. Προσωπικά ποτέ δεν έβαλα την λέξη GOAT δίπλα στο όνομα του και ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει. Για μένα, για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, παρόλο που δεν τον έζησα ποτέ διότι ήμουν 10 χρονών όταν έχασε την ζωή του, GOAT είναι ο Ayrton. Αλλά σε αυτήν την εποχή που ζούμε τώρα, θα αντιμετωπιζόταν τελείως διαφορετικά εάν ήταν εν ενεργεία οδηγός.

Sticky post και αυτό. Απλά εγώ θέλω να είμαι λίγο παραπάνω ερε(θι)στικός :shifty:

@όλοι
Ο Λούης με έκανε Mercedista και εδώ και λίγο καιρό tifoso ξανά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:@όλοι
Ο Λούης με έκανε Mercedista και εδώ και λίγο καιρό tifoso ξανά.

Μπουσσε εγω μαζι σου ειμαι, να ξερεις :s_roses

Μπαινεις εδω μεσα για να βγαλεις τη γκαβλα σου ειτε με το Λουη, ειτε με το γαυρο ειτε με το τουμπανο το αμαξι σου και οχι για να προσβαλεις κανεναν ουτε για να αρχισεις ιντερνετικες κοκορομαχιες :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#884795 Περιμενω καποια αντιδραση του Ρασσελ στην πιστα,μετα τα τσαμπουκαλικια του Μαξαρου,πρεπει να του το κραταει για φετος,α?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#884797 Καλός ο ayrton αλλά προ max . Ένας είναι ο θεός , προ max και μ.max .

Ο άλλος ήτανε 10 χρονώνε τότενες αλλά ψηφίζει ayrton γιατί έτσι του'πανε , έτσι διάβασε . :s_whiteflag

Ερώτηξης : έβγαλε καπέλο :s_howdy στον ayrton ο Lauda ? όχι . Λήξις .

και το ίδιο θαύμα το΄κανε και πέρσι. διότι θεός είναι , δεν την ξέχασε την τέχνη .

θεός - διάβολος , i don't care. είναι αλλού.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884801 Μουσατε δε μπορουμε να συγκρινουμε οδηγους που τρεξανε με 3 δεκαετιες διαφορα...

Προσωπικα ζοριζομαι να συγκρινω οδηγους που τρεχουν την ιδια περιοδο με διαφορετικα μονοθεσια!
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Ο άλλος ήτανε 10 χρονώνε τότενες αλλά ψηφίζει ayrton γιατί έτσι του'πανε , έτσι διάβασε . :s_whiteflag

Το ίντερνετ μουσάτε εγώ το χρησιμοποιώ για να ψάχνω την ιστορία της F1, παλιούς αγώνες και πολλά άλλα αναφορικά με την F1, και όχι για να stalkarω Πολωνές που θα ήθελα να γ@μήσω

Κατά τ'άλλα, μλκς ήσουν, μλκς παραμένεις, μλκς θα είσαι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#884808 Εικόνα

@ BarHounda
Εμενα θα ακους, οχι τα παρασανταλα :iconcool: . GOAT=o Τζιμ ο Κλαρκ
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
g8777 έγραψε:Εικόνα

@ BarHounda
Εμενα θα ακους, οχι τα παρασανταλα :iconcool: . GOAT=o Τζιμ ο Κλαρκ

g μου το 63 δεν είχε γνωρίσει καν ο πατέρας μου τη μάνα μου, οπότε σύμφωνα με τον προλαλήσαντα satomou, δεν έχω δικαίωμα άποψης. Δεν μου λες, το εξηντατρίο, ο Lauda που ήταν? Του έβγαλε το καπέλο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#884811 Ποιος σατομους και αρχιδιες Γιωργιτσαμ μωρμλκ; Αυτος που τον πιασανε να αυνανιζεται πανω απο ενα τελαρο με συναγριδες; :lol:

Ασε μας καημενε ασε μας στον πονο μας. :(
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#884816 καλός οδηγός είναι ο ζωντανός στο τέλος της ημέρας , με πέντε δεκάρες στη τσέπη για τα γεράματα.
Θρασύβουλας

Κατά τ'άλλα, άσχετοι ήσασταν, άσχετοι παραμένετε, άσχετοι θα είστε

tip: δες την ταινία 10 things i hate about you
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Μουσατε δε μπορουμε να συγκρινουμε οδηγους που τρεξανε με 3 δεκαετιες διαφορα...

Προσωπικα ζοριζομαι να συγκρινω οδηγους που τρεχουν την ιδια περιοδο με διαφορετικα μονοθεσια!

Έσύ ζορίζεσαι να συγκρινεις οδηγους που τρεξανε με 3 δεκαετιες διαφορα αλλά πολλοί δεν έχουν πρόβλημα να ανακηρύξουν goat τον senna . μπουά χα χα .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μουσατε δε μπορουμε να συγκρινουμε οδηγους που τρεξανε με 3 δεκαετιες διαφορα...

Έσύ ζορίζεσαι να συγκρινεις οδηγους που τρεξανε με 3 δεκαετιες διαφορα αλλά πολλοί δεν έχουν πρόβλημα να ανακηρύξουν goat τον senna . μπουά χα χα .

Ξεκολλα ρε Μουσατε :x

Ο Μπαροντα ειπε το εξης:
"Για μένα, για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, παρόλο που δεν τον έζησα ποτέ διότι ήμουν 10 χρονών όταν έχασε την ζωή του, GOAT είναι ο Ayrton."

Ποσο πιο γαματα να πει καποιος την αποψη του ωστε να μη σχολιαστει αρνητικα, ακομα κι αν διαφωνεις με αυτη? Ουτε ξερολιαση πουλησε, ουτε σε ξεζουμισματα αναφερθηκε, ουτε σε τιποτα αλλο που να χωραει απαντηση και ειρωνια :rtfm: