BARHonda έγραψε:Θα πάρω την πάσα του Busso να καταθέσω και γω την απόψη μου (ως οπαδός του Lewis)
Για μένα αυτά τα 3 χρόνια με τον Russell ομόσταυλο δεν εξελίχθηκαν ωραία. Δεν θα έλεγα ήττα κατά κράτος (εκτός από αυτό το ανεξήγητο 24-6 στα δοκιμαστικά. Ναι μεν δεν ήταν ποτέ του 20-0 διότι δεν ευλογήθηκε να έχει ομόσταυλο τον Vandoorne, αλλά αυτό το 24-6 το 24 κάθισε άσχημα διότι τις Κυριακές φάνηκε ότι δεν του έλειπε κάτι, αλλά όταν ξεκινάς 5-10 θέσεις πίσω από εκεί που ξεκινάει ο ομόσταυλος σου, με μονοθέσιο που στην ευθεία δεν ήταν και το γρηγορότερο, όλος ο αγώνας πάει στράφι), αλλά ήταν ήττα. Δεν μου αρέσει επίσης να προσπαθώ να δικαιολογώ όλα τα κακώς κείμενα και γιατί δεν πήγε καλά. Οπαδοί καναπεδάτοι είμαστε, ο καθένας μας προσπαθεί να ερμηνεύσει το τι βλέπει στην τηλεόραση και να πει την γνώμη του. Το αν υπήρξε προτίμηση της ομάδας προς το πρόσωπο του Russell, αυτό το ξέρουν καλά μόνο οι εντός της ομάδας, ότι άλλο ακούγεται ή υποστηρίζεται είναι να χαμε να λέγαμε
Εξακολουθεί βέβαια να υφίσταται η προσπάθεια αποδόμησης του, αλλά οκ, ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος. Ίδιες καταστάσεις έχουν συμβεί στο παρελθόν και με τον Jordan, με τον Schumacher, με τον Rossi και όποιον άλλο πολυπρωταθλητή υπήρξε πολωτική προσωπικότητα. Προσωπικά ποτέ δεν έβαλα την λέξη GOAT δίπλα στο όνομα του και ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει. Για μένα, για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, παρόλο που δεν τον έζησα ποτέ διότι ήμουν 10 χρονών όταν έχασε την ζωή του, GOAT είναι ο Ayrton. Αλλά σε αυτήν την εποχή που ζούμε τώρα, θα αντιμετωπιζόταν τελείως διαφορετικά εάν ήταν εν ενεργεία οδηγός.
Sticky post και αυτό. Απλά εγώ θέλω να είμαι λίγο παραπάνω ερε(θι)στικός
@όλοι
Ο Λούης με έκανε Mercedista και εδώ και λίγο καιρό tifoso ξανά.