----------------------------------------------------------
Άντρα θέλω , τώρα τον θέλω.
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Δεν είναι οπισθοχώρηση, ποτέ δεν είναι. Είναι στρατηγική αναδίπλωση.
Πως πάει αυτό Μάρκο μου; Όλα καλά; Πάντα κάλά!
Χθες οι Ρώσοι βομβάρδισαν ΟΛΗΝ την Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς. Κόμπος στο στομάχι για τους αμάχους. Δείχνει απλά την τεράστια στρατιωτική υπεροχή των Ρώσων απέναντι σε ό,τι έχει να στείλει η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ. Για αυτό πρέπει να λήξει γρήγορο όλο αυτό, ώστε να σωθούν οι άμαχοι.
Δεκτόν.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μπορείς να βάζεις πηγές ώστε να μπορεί να διαβάζει κανείς τι είναι αυτό που σχολιάζεις;
Same_old_story έγραψε:REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Δεν είναι οπισθοχώρηση, ποτέ δεν είναι. Είναι στρατηγική αναδίπλωση.
Πως πάει αυτό Μάρκο μου; Όλα καλά; Πάντα κάλά!
Χθες οι Ρώσοι βομβάρδισαν ΟΛΗΝ την Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς. Κόμπος στο στομάχι για τους αμάχους. Δείχνει απλά την τεράστια στρατιωτική υπεροχή των Ρώσων απέναντι σε ό,τι έχει να στείλει η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ. Για αυτό πρέπει να λήξει γρήγορο όλο αυτό, ώστε να σωθούν οι άμαχοι.
Ναι, γι αυτό ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία τώρα με τραπεζικές κυρώσεις και δασμούς (https://www.skai.gr/news/world/tramp-ap ... ytiki-symf), βέβαια πολλές φορές δεν βγάζουν και πολύ νόημα αυτά που δηλώνειΔεκτόν.
- Συν ότι το να βομβαρδίζεις αμάχους δεν σημαίνει απαραίτητα στρατιωτική υπεροχή, αλλά σίγουρα βάρβαρη και ναζιστικού τύπου κτηνωδία
mousatos έγραψε:Ο άλλος ο καημένος που πρέπει να υποχωρήσει και να δεχτεί την ήττα μαζί τις παραχωρήσεις δεξιά κι αριστερά , πώς να προχωρήσει στη διαπραγμάτευση αμέσως ;
mousatos έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Μπορείς να βάζεις πηγές ώστε να μπορεί να διαβάζει κανείς τι είναι αυτό που σχολιάζεις;
μπορείς να κάνεις κόπι-πάστε την πρόταση και να διαβάζεις τις πηγές που γουστάρεις εσύ μετά το γκούγκουλ σέρτς.
γι'αυτό τα ξεχωρίζω με ------------------------------- τα ξένα κείμενα με τα δικά μου .
REALZEUS έγραψε:"According to an analysis by consulting firm Bain & Company, reported by Sky News, Russia's armaments industry is expected to make or refurbish 4.5 million artillery shells this year.
By comparison, the US, the UK, and other European allies are expected to produce 1.3 million this year."
https://www.businessinsider.com/russia- ... ort-2024-5

markvag έγραψε:η ρωσική παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μίας περιορισμένης (σύμφωνα με την ρωσική ηγεσία) επιχείρησης
markvag έγραψε:Που, ε... όλο και λίγο βιομηχανία έχουν κάτι χώρες όπως η Γερμανία, η Τσεχία, η Γαλλία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και μερικοί άλλοι...
markvag έγραψε:3 χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου χαίρεται όταν καταλαμβάνει ένα κωλοχώρι στο Ντονμπάς
markvag έγραψε:Είτε λοιπόν ο ρωσικός στρατός ΔΕΝ είναι τόσο ισχυρός, είτε έχει ΓΤΠΚ ηγεσία, είτε τα δυτικά όπλα δεν είναι και τόσο κατώτερα και η ρωσική παραγωγή δεν είναι και τόσο ικανή...
Χρειαζόμαστε εκπαιδευτές στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
REALZEUS έγραψε:Όπως πάντα, αυτά τα βγάζεις από την κοιλιά σου. Εγώ βάζω πηγές από το δυτικό και έγκριτο Business Insider κι εσύ απλά πετάς κάτι από το μυαλό σου...![]()
mousatos έγραψε:REALZEUS έγραψε:Όπως πάντα, αυτά τα βγάζεις από την κοιλιά σου. Εγώ βάζω πηγές από το δυτικό και έγκριτο Business Insider κι εσύ απλά πετάς κάτι από το μυαλό σου...![]()
ε πως , αφού δεν τους φτάνουν και εισάγουν βορειοκορεάτικες .
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:η ρωσική παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μίας περιορισμένης (σύμφωνα με την ρωσική ηγεσία) επιχείρησης
Όπως πάντα, αυτά τα βγάζεις από την κοιλιά σου. Εγώ βάζω πηγές από το Δυτικό και έγκριτο Business Insider κι εσύ απλά πετάς κάτι από το μυαλό σου...![]()
Last month, the NIS said that North Korea had sent more than 13,000 containers of artillery, missiles and other conventional arms to Russia since August 2023 to replenish its dwindling weapons stockpiles.
Ukraine has captured two North Korean soldiers fighting for Russia and expects more
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:3 χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου χαίρεται όταν καταλαμβάνει ένα κωλοχώρι στο Ντονμπάς
Όταν θα κατανοήσεις ότι ο πόλεμος αυτός είναι ένας μεταξύ ενός τμήματος των Ρωσικών Ε.Δ. (περίπου 400.000 από το 1,3 εκατομμύρια συνολικά) και ότι είναι ότι εναντίων ΟΛΟΥ του δυναμικού που έχουν να στείλουν οι Δυτικοί, θα μπορέσουμε να κάνουμε συζήτηση. Αλλά δεν φαίνεται να το κατανοείς...
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Είτε λοιπόν ο ρωσικός στρατός ΔΕΝ είναι τόσο ισχυρός, είτε έχει ΓΤΠΚ ηγεσία, είτε τα δυτικά όπλα δεν είναι και τόσο κατώτερα και η ρωσική παραγωγή δεν είναι και τόσο ικανή...
Βλέποντας την πορεία των επιχειρήσεων αυτό κατάλαβες;Χρειαζόμαστε εκπαιδευτές στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
Γιατί δεν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι που του έθεσε η ηγεσία του (θυμίζω). Μετά από 3 χρόνια νίκες (ή και ήττες που βαφτίζουμε ως "στρατηγική αναδίπλωση"
) ο Ουκρανικός στρατός γιατί υπάρχει ακόμα και πολεμάει; Γιατί ο ρωσικός στρατός δεν έχει λήξει το θέμα; Πώς εξηγείται αυτός ο συνδυασμός γεγονότων; Γιατί εγώ βλέπω ανικανότητα (ιδίως στην αρχή του πολέμου) και αδυναμία, τόσο σε εφοδιασμό, όσο και σε τεχνολογία.Ukrainian forces have stalled the Russian offensive in the eastern Donetsk region in recent months and have started to win back small patches of land
“The Russian offensive effort in Donetsk has stalled in recent months due to poor weather, exhaustion among Russian forces, and effective Ukrainian adaptation to the way Russian troops have been fighting,”

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]