Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#877007 Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).
Όλη η υπόλοιπη οικογένεια στο Android. Επόμενη πιθανή για μετάβαση πάντως είναι η γυναίκα μου. lol
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
glf έγραψε:Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).
Όλη η υπόλοιπη οικογένεια στο Android. Επόμενη πιθανή για μετάβαση πάντως είναι η γυναίκα μου. lol

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
glf έγραψε:Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί!!!

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... F%84%CE%B1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Κι εμάς από την κόρη ξεκίνησαν όλα, αυτή έβαλε μέσα τον οχτρό (iphone 13mini). Μετά άρχισα να εκτιμάω τη μάρκα και πήρα το Macbook. Στις επόμενες ανανεώσεις κινητών θα πάρω κι εγώ και η σύζυγος iphone.
Το καλό με το να μην κάνουν εκπτώσεις είναι ότι δεν καίγομαι να το πάρω πχ στο black Friday κλπ. Όποτε τα παίξει το παλιό (4 χρόνια και κρατάει το καημένο το realme 7 pro).
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#877674 Τώρα που δεν υπήρχε το άγχος του να μείνω χωρίς υπολογιστή, πήγα το M1 για επισκευή στο irepair με την εντολή να πάρουν από μέσα ένα φάκελο που δεν είχα συγχρονίσει με το cloud. Με παίρνουν μετά από λίγες μέρες και μου λένε το κορυφαίο:

-Το laptop στέγνωσε και έφτιαξε από μόνο του. Ήσασταν τυχερός, γιατί χύθηκε καθαρό νερό. Ελάτε να το πάρετε, θα σας χρεώσουμε μόνο €10 για τεχνικό έλεγχο. :dizzy: :metalo:

Τώρα είμαστε με δυο, αλλά δεν μας χάλασε, είναι σαφώς πιο βολικό να έχει το ένα η σύζυγος, παρά να "τσακωνόμαστε" ποιος θα είναι στο λάπτοπ με το δικό του προφίλ.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#877677 το είχα πάθει κι εγω παλαιοτερα με τηλέφωνο (iPhone5).
Αναστήθηκε στο "συνεργείο" και δούλεψε για αρκετο καιρό ακόμα στα χέρια της μικρής κόρης...

Μάλλος εχουν και σύστημα αυτοίανσης :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#884246 Έχει βγάλει για σήμερα μόνο προσφορά 799€ τα macbook m2 το plaisio
https://www.plaisio.gr/collection?id=20 ... ook-air-m2

Ψήθηκα αρχικά γιατί θα ήθελα ένα mac να ξεκινήσω με iphone coding αλλά θέλει πολλές παραχωρήσεις απ'ότι βλέπω και δεν είμαι συνηθισμένος ακόμη. Επίσης είναι μοντέλο του 22.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884248 Σαν ανταβοιβη για τους βαθμους που πηρανε τα παιδια στο πρωτο 4μηνο, ενεδωσα και τους πηρα απο ενα Αηφον 14. Ειδικα ο γιος μου εδω και πολλα χρονια μου εχει φαει τα αυτια με τα Αηφον και θεωρει καταντια οποιοδηποτε Αντροιντ. Εγω παντα προσπαθουσα να τον συνετισω μιλωντας του για βαλιου φορ μανεη κτλ κτλ κτλ αλλα δεν καταφερα ποτε να του αλλαξω μυαλα και συνεχισε να μου ζαλιζει τα παπαργια.

Εχουμε και λεμε... Ειναι πολυ πιθανο το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι Αηφον :lipsealed:

Σκεφτηκα να τους κανω τον αρχηγο της οικογενειας και τραβηξαμε σε ενα σχεδον εντελως σκοτινο δωματιο (ολα κλειστα κι ενα κερακι αναμενο) να τραβηξουμε την ιδια φωτο (προφανως χωρις φλας). Θεωρω οτι το 14αρι των παιδιων (απλο, οχι προ μαξ) τραβηξε καλυτερη φωτο απο το 24 Ουλτρα το δικο μου που κοστιζει σχεδον τα διπλα λεφτα. Αφου δεν το βροντηξα στον τοιχο το γαμηδι, σημαινει οτι γινομαι ολο και καλυτερος ανθρωπος οσο μεγαλωνω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Σαν ανταβοιβη για τους βαθμους που πηρανε τα παιδια στο πρωτο 4μηνο, ενεδωσα και τους πηρα απο ενα Αηφον 14. Ειδικα ο γιος μου εδω και πολλα χρονια μου εχει φαει τα αυτια με τα Αηφον και θεωρει καταντια οποιοδηποτε Αντροιντ. Εγω παντα προσπαθουσα να τον συνετισω μιλωντας του για βαλιου φορ μανεη κτλ κτλ κτλ αλλα δεν καταφερα ποτε να του αλλαξω μυαλα και συνεχισε να μου ζαλιζει τα παπαργια.

Εχουμε και λεμε... Ειναι πολυ πιθανο το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι Αηφον :lipsealed:

Σκεφτηκα να τους κανω τον αρχηγο της οικογενειας και τραβηξαμε σε ενα σχεδον εντελως σκοτινο δωματιο (ολα κλειστα κι ενα κερακι αναμενο) να τραβηξουμε την ιδια φωτο (προφανως χωρις φλας). Θεωρω οτι το 14αρι των παιδιων (απλο, οχι προ μαξ) τραβηξε καλυτερη φωτο απο το 24 Ουλτρα το δικο μου που κοστιζει σχεδον τα διπλα λεφτα. Αφου δεν το βροντηξα στον τοιχο το γαμηδι, σημαινει οτι γινομαι ολο και καλυτερος ανθρωπος οσο μεγαλωνω :shifty:

ή απλά έμαθες να διαλέγεις τις μάχες σου.Και αυτό σημάδι ωριμότητας είναι .
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#884267 Σαν χρήστης iOS τόσο σε iPhone όσο και σε iPad εδώ και αρκετά χρόνια, η παρακάτω είδηση με προβληματίζει αφόδρα:
https://www.macworld.com/article/262496 ... -2027.html
Σε 2 χρόνια από τώρα η Google και η Samsung θα είναι πολύ μπροστά στην ΑΙ.
Η Apple καλά θα κάνει να αγοράσει κάποιον άμεσα γιατί 2 χρόνια είναι μια αιωνιότητα.