Απλά προτιμώ να μην είμαι κολλημένος σε ένα καλώδιο.
glf έγραψε:Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).
Όλη η υπόλοιπη οικογένεια στο Android. Επόμενη πιθανή για μετάβαση πάντως είναι η γυναίκα μου. lol
glf έγραψε:Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).
Όλη η υπόλοιπη οικογένεια στο Android. Επόμενη πιθανή για μετάβαση πάντως είναι η γυναίκα μου. lol
glf έγραψε:Η μικρή κόρη πέρασε στην αντίπερα όχθη και πήρε ένα μτχ iphone 12. Ας τα βρει μόνη της (που τα βρήκε δηλαδή).Κι εμάς από την κόρη ξεκίνησαν όλα, αυτή έβαλε μέσα τον οχτρό (iphone 13mini). Μετά άρχισα να εκτιμάω τη μάρκα και πήρα το Macbook. Στις επόμενες ανανεώσεις κινητών θα πάρω κι εγώ και η σύζυγος iphone.
George_Prix έγραψε:Σαν ανταβοιβη για τους βαθμους που πηρανε τα παιδια στο πρωτο 4μηνο, ενεδωσα και τους πηρα απο ενα Αηφον 14. Ειδικα ο γιος μου εδω και πολλα χρονια μου εχει φαει τα αυτια με τα Αηφον και θεωρει καταντια οποιοδηποτε Αντροιντ. Εγω παντα προσπαθουσα να τον συνετισω μιλωντας του για βαλιου φορ μανεη κτλ κτλ κτλ αλλα δεν καταφερα ποτε να του αλλαξω μυαλα και συνεχισε να μου ζαλιζει τα παπαργια.
Εχουμε και λεμε... Ειναι πολυ πιθανο το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι Αηφον![]()
Σκεφτηκα να τους κανω τον αρχηγο της οικογενειας και τραβηξαμε σε ενα σχεδον εντελως σκοτινο δωματιο (ολα κλειστα κι ενα κερακι αναμενο) να τραβηξουμε την ιδια φωτο (προφανως χωρις φλας). Θεωρω οτι το 14αρι των παιδιων (απλο, οχι προ μαξ) τραβηξε καλυτερη φωτο απο το 24 Ουλτρα το δικο μου που κοστιζει σχεδον τα διπλα λεφτα. Αφου δεν το βροντηξα στον τοιχο το γαμηδι, σημαινει οτι γινομαι ολο και καλυτερος ανθρωπος οσο μεγαλωνω
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]