Μάλλον έφτασε η στιγμή που πρέπει να αποχωριστούμε το ford fiesta της Gianikαινας διότι 20ρισε πλέον στα χρόνια και αρχίζει και ζητάει ...
Τι ζητάω? ένα καθημερινό αμάξι πόλης , οικονομικό και αποβλημάτιστο /οικονομικό όσο γίνεται . επιδόσεις μου είναι ολίγον αδιάφορες.
θα ήθελα αυτόματο , ο μεγάλος μου έρωτας είναι το Toyota Yaris hybrid καθώς το αμάξι κατά 99% θα κινείται στην πόλη , το πηγαινε έλα στην δουλειά, , δραστηριότητες των παιδιών κλπ. Ετήσια χλμ περίπου 8 max 9 χιλιάδες...
Αυτή τη στιγμή το Yaris η έκδοση Active , με το κλειδί στο χέρι , χρώμα , πινακίδες κλπ κλπ φτάνει τα 23Κ.
το αδελφάκι Mazda 2 είχε μια προσφορά Γενάρη Φλεβάρη μείον 1000€...επομένως πάμε στα 22Κ..
(εεπ το έκανα test drive πριν κανα μήνα , με χάλασε πολύ ο θόρυβος του ecvt στις επιταχύνσεις...
)τις προάλλες λοιπόν κάνοντας μία βόλτα από την Opel , ο πωλητής μου πρότεινε ετοιμοπαράδοτο Opel Corsa , 1.200 με 75hp ,εκδοση edition σαν αυτό της φωτό , ίδιο χρώμα κλπ , ετοιμοπαράδοτο , στα 17.500 € με το κλειδί στο χέρι , παράδοση σε 1 εβδομάδα..

υ.γ
σημερα θα πάω για test drive.
γνώμες ?