Βελτιωθήκαμε και κούτσα κούτσα μπορούμε να πάμε και με τις φτέρνες και με τις μύτες και να κάνουμε αλλαγή. Η κόρη καλύτερη έκανε κανονικό σλαλομάκι, εγώ πιο φοβισμένος αλλά είδα ότι γίνεται. Εγώ ομως κατάφερα να χρησιμοποιήσω το παλουκάκι που σε ανεβάζει (δεν ξέρω πως το λένε πάντως δεν είναι πιατάκι ούτε άγκυρα).
Ο δάσκαλος είπε ότι πλέον έχουμε την τεχνογνωσία (βασικά το να κρατάς το βάρος εμπρός και να μπορείς να φρενάρεις) να τσουλήσουμε στη Δανάη (που είναι η ίδια μπλε που λέει ο ΧΛ αλλά αρχίζοντας από πιο ψηλά, από την καμπίνα αντί το πιάτο. Δεν το τολμήσαμε. Αλλά ανεβήκαμε για λίγη ακόμα εξάσκηση στο πάνω σαλέ/καντίνα όπου η εκεί αρχαρίων ήταν σχεδόν άδεια και πιο πλατιά και ανέγγιχτη.
Ο αδελφός μου ήρθε μαζί μας. Είχε να κάνει χρόνια (όχι τακτικά και τελευταία φορά το 2018) οπότε έκανε ένα μάθημα για να τα θυμηθεί και μετά ήταν οκ και τράβαγε βίντεο 360° εν κινήσει. Όπως μου είπε είναι πολύ εύκολο αν χαλαρώσεις και δεν φοβάσαι και τελικά τον πιστεύω, το ίδιο είχα καταλάβει αυτό και με τα πατίνια. Αλλά για να χαλαρώσω πρέπει να μην φοβάμαι τα πεσίματα και χωρίς προστασία καρπών αγκώνων (τις ξέχασα στην ξενητειά, είχα μόνο γόνατα κόκκυγα) δεν μπορούσα. Τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κάνει και μια ωραία μελανιά στον πωπό.
Πάντως είναι κουραστική ιστορία από σωματικής πλευράς ειδικά σαν αρχάριος που ζορίζεσαι πιο πολύ.
Για μας όμως τέλος η σαιζόν των 2 ημερών. Αλλά η απόφαση πάρθηκε, μας άρεσε πολύ και θα το συνεχίσουμε. Η συνέχεια μάλλον σε τεχνητές πίστες.
Θα πάρουμε κράνη, γυαλιά (κάποια δανεικά ήταν μικρά ή θολώναν) και μας είπαν καλό είναι να έχεις δικές σου μπότες. Αυτές με μονό ΒΟΑ που νοικιάσαμε δεν με ικανοποίησαν, κάθε τόσο ήθελαν σφίξιμο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει άλλο όνομα ο αναβατήρας από την πίστα. Πχ οι δύο αρχαρίων που πήγαμε είναι η Λητώ με αναβατήρα τον Ερμή και η Αλκμήνη μα αναβατήρα Ηρακλή. Θέλουμε να τιμήσουμε πιο πολλά αρχαία ελληνικά ονόματα;; Θα έπρεπε ο κάθε αναβατήρας να έχει το ίδιο όνομα με την βασική (αν έχει πολλές) πίστα που εξυπηρετεί.

. Όοοοοοοταν τύχει και ξαναπάω θα το τσεκάρω να δω αν με παίρνει. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βελτιωθεί.