Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883187 Κοιτάτε εσείς αυτοκίνητα και μαντράχαλους. Για μένα η απογείωση ήρθε κάπου στα 59' όπου στο τραπέζι των κοριτσιών βρίσκεται η θεά με το μπλε φόρεμα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#883781 Τα κρανη ολων των οδηγωνε:

Εικόνα

Παντως στην προκειμενη το γουστο μου συμπιπτει με το αποτελεσμα της δημοσκοπησης. Το αγαπημενο μου "λιτο κι απεριττο" ειναι αυτο του Λουη και το αγαπημενο μου "καρναβαλι" ειναι του Νορρις.

POLL: Vote for your favourite driver helmet ahead of the 2025 season

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... SXQMvSYO4u
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#883784 Εμενα μου αρεσουν του Λεκλερκ που θυμιζει τον κατασκευαστη του μονοθεσιου και του Ντουχαν που μοιαζει με του μπαμπα του. Το βραβειο απλοτητας στον Χαμιλτον.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#883786 Λεκλέρ, Ράσελ και πάνω από όλους ο Αλόνσο έχουν το σεβασμό μου γιατί είναι το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο κάθε χρόνο, σε μια εποχή που έχουν γίνει καρναβάλια. Και φυσικά είναι ωραίο που θα δούμε το κράνος του Μπορτολέτο
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#885443 https://www.youtube.com/watch?v=aZwLaARzdJs

Άβαταρ μέλους
By sknipper
#886378 Έχω περιέργεια αν πάει ο Τσουτσούς με τον Μάξ πόσο χάλια θα μοιάζει. Αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να είναι τελείως μη οδηγήσιμο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#886464 |λογοκρισία| είναι ο Μπορτολέτο που αντί να είναι του χρόνου πρώτος εργοστασιακός οδηγός, θα πάει στο νεκροταφείο οδηγών
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:|λογοκρισία| είναι ο Μπορτολέτο που αντί να είναι του χρόνου πρώτος εργοστασιακός οδηγός, θα πάει στο νεκροταφείο οδηγών

Αν συνεχισει να βγαζει ματια οπως τωρα ο Βραζιλιανος και δε βρει τιμονι του χρονου, θα ειναι σκανδαλο :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#886467 Δεν τον έχει υπογράψει για του χρόνου η Αουντί (όπως τη λένε στη Δράμα);
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#886695 Λέγεται οτι η honda έσταζε στη RB 10εκ για τον Τσουνόντα και οτι θα δώκει τώρα λίγα παραπάνω για να τον έχει δίπλα στον Μαξ.