Πάμε Δία κοντά είσαι.

ripper έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αν γράψει ο Δίας για τρισεκατομμυριοστή φορά ποιο πρωτάθλημα είναι το καλό, τότε θα συμφωνήσει και ο υπόλοιπος πλανήτης.
Πάμε Δία κοντά είσαι.
sknipper έγραψε:Θέλετε να συζητήσουμε τις αλλαγές για το 2026;
Το 100% μη ορυκτής προέλευσης καύσιμο αφορά την πιο σημαντική εξέλιξη για την σωτηρία των ΚΕΚ των κοινών οχημάτων (η BMW μου θα ζήσει για πάντα!) αλλά δεν επηρεάζει το αγωνιστικό τμήμα της Φ1.
Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι ότι τα αυτοκίνητα στενεύουν και κονταίνουν, καλό για να χωράνε για προσπεράσεις.
Και 30 κιλά λιγότερα, πιο μανατζέβολα.
Μείωση πλάτους ελαστικών, μικρότερη μηχανική πρόσφυση αλλά και πιο ελαφριά.
Ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα σε δύο θέσεις λέει με μεταβαλλόμενα φτερά εμπρός και πίσω, αυτό μπορεί να έχει πολύ πλάκα στις λεπτομέρειες και στο πως θα ελέγχονται. Θα αντικαταστήσει το DRS;
50-50 θερμική-ηλεκτρική ισχύς, δηλαδή τριπλάσια ηλεκτρική θα οδηγήσεις σε ακόμα καλύτερες επιταχύνσεις από στροφές αλλά και γλυστρήματα, ειδικά με τα στενότερα ελαστικά.
Διπλασιασμός της ανάκτησης με κάνει να σκέφτομαι λιγότερη έννοια για να κρατιέσαι να μην ξεμείνεις. Αλλά αφού στηρίζεσαι περισσότερο στην ηλεκτρική μάλλον χαμένος βγαίνεις... θα δείξει
Boost αν είσαι εντός 1'' πίσω από κάποιον για να βοηθήσει στο προσπέρασμα.
Βέβαια το καθετί θα έχει και τα μειονεκτήματά του, μερικά θα τα δούμε στην πράξη. Πχ ίσως να έχουμε πιο πολλές συγκρούσεις όταν πατάς το boost για να προσπεράσεις γιατί ο πίσω θα ξεθαρρέψει πιο πολύ και ο εμπρός δεν θα περιμένει τον άλλον να γκαζώσει έτσι ξαφνικά.
Τι λέτε, πως τα βλέπετε τα πράματα;
Chris έγραψε:Τα 30 και 10 είναι ΠΟΛΛΑ. Ειναι η διαφορά μεταξύ Yaris cross και Corolla cross. Είναι πολύ θετικό μέτρο.
George_Prix έγραψε:2) Αλλαγες στα λαστιχα. Μιλαμε για κουτσουρα που πολλες φορες βγαζουν ολοκληρο αγωνα αν τα πανε προσεκτικα.
REALZEUS έγραψε:Καλά, εννοείται ότι τρολλαρω και λιγάκι, όπως τρολλάρει και ο φίλος μου ο Κόρτο με την εμμονή στο WDC. Όμως πιστεύω αυτό που λέω και έχω επιχειρήματα. Έχεις κάτι να πεις για αυτό που είπα; Ότι δηλαδή αν ένα μονοθέσιο είναι τόσο δυσκολοδήγητο, ώστε να μην μπορεί να το πάει ο 2ος οδηγός, δεν αξίζει να πάρει πρωτάθλημα η Ομάδα; Οι άλλοι χαζοί είναι δηλαδή που φτιάχνουν μονοθέσιο που είναι διαχειρίσιμο για όλους τους πιλότους, ακόμα και τους reserve? Δες για παράδειγμα πως μπήκε από το πουθενά ο Bearman και κατάφερε να φέρει βαθμούς, όταν αρρώστησε ο Sainz. Δεν ξέρουν αυτοί από F1? Μέχρι και ο Newey βγήκε και είπε ότι κάπου το έχασε η RBR.

REALZEUS έγραψε:Βγάζουν ολόκληρο αγώνα, γιατί τα προφυλάσσουν και γυρνάνε 5-7 δευτερόλεπτα πιο κάτω από την pole. Ήδη από φέτος είπαν ότι θα κανουν ακόμα πιο ανθεκτικές γόμες, με σκοπό να μπορούν να πιέζουν για όλο το stint.
mousatos έγραψε:Δε γίνεται από τη μια να το παίζουν οικολόγοι με την ηλεκτροκίνηση και από την άλλη να αλλάζουν λάστιχα σαν τα πουκάμισα. Να φτιάξουν γόμες που να αντέχουν περισσότερο κι ας μη πιάνουν 5g στις στροφές.
George_Prix έγραψε:Μην ξεχνάμε ότι έχουν πολλά πράματα να συνδυάσουν. Κορυφαία προτεραιότητα είναι το θέαμα και το να είναι ταχύτερα από όλα τα άλλα (από τις από κάτω κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού). Και προφανώς είναι ταχύτεροι με λάστιχα που πιάνουν 5g αλλά θέλουν συχνές αλλαγές. Η βελτίωσή τους θα κάνει τα δικά μας λάστιχα να μπορούν να κρατάνε περισσότερο ενώ προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση κοκ.mousatos έγραψε:Δε γίνεται από τη μια να το παίζουν οικολόγοι με την ηλεκτροκίνηση και από την άλλη να αλλάζουν λάστιχα σαν τα πουκάμισα. Να φτιάξουν γόμες που να αντέχουν περισσότερο κι ας μη πιάνουν 5g στις στροφές.Εγω κανω την ανακυκλωση μου, χρησιμοποιω μεταλλικα καλαμακια κι εχω τη συνειδηση μου καθαρη![]()
Στα @@ μου αν θα σωθει ο κοσμος (εμου και των παιδιων μου συμπεριλαμβανομενων) απο την οικονομια σε λαστιχα και βενζινες της Φ1![]()
Εδω τα αλλα τα ζωντοβολα τα Αμερικανακια βγαλανε για προεδρο το ψεκι τον Τρομπα που δεν πιστευει καν οτι υπαρχει κλιματικη αλλαγη και δεν τον απασχολει καν να παρει μετρα για τη διασωση της γης. Θα αισθανθω εγω τυψεις που σκεφτομαι "δε γαμεις" για τις 100 ωρες που κρατανε συνολο ολοι οι αγωνες της χρονιας?
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]