pik. έγραψε:Forza Ferrari
Forza Lewis
Lets the show begin
George_Prix έγραψε:Σκνιππερ αυτα τα ρουχα ειναι σουργελο να τα φορας εσυ, εγω και αλλα ανθρωπακια της σειρας σαν εμας. Οταν τα φοραει ο Λουης, εφοσον τα εχει επιλεξει ο στυλιστας του ο Eric Mcneal, δεν ειναι σουργελο. Ειναι ΜΟΔΑ![]()
Κι εμενα δεν ειναι του γουστου μου το συγκεκριμενο ντυσιμο, αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα
Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι.
George_Prix έγραψε:George_Prix έγραψε:Προτιμω ενα ακομα για το Ναντο γιατι ειναι ο πιο αδικημενος οδηγος στην ιστορια. ΤΟΣΟ χερι με μονο 2 κατσαρολικα και πανω απο 10 χρονια χωρις βαθρο ειναι ΑΙΣΧΟΣ
REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!
REALZEUS έγραψε:
Προτιμάμε τον 17ο Τίτλο Κατασκευαστών FERRARI!!! Στο topic της Ferrari είστε, όχι των υπαλλήλων της, αν δεν το πήρατε χαμπάρι...
REALZEUS έγραψε:Ο Βασιλάκη Καΐλας της F1. Άσε μας ρε με τον Ισπανό υπάλληλο.
) στη Μερκεντέ κάποιες χρονιές ήταν έτη φωτός από τη 2η ομάδα (2014) και άλλες ήταν κοντά.
George_Prix έγραψε:REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!
Προσωπικα θα με απογοητευσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο Λουης αν αλλαξει τις ενδυματολογικες του επιλογες, επειδη αλλαξε ομαδα.
Ειμαι σιγουρος οτι θα γραψει στα @@ του τη Φερραρι και τους οπαδους της και θα κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπως οφειλει να κανει ο καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του τη σημερον ημεραν. Αυτο μας ελειψε να αλλαξει τα γουστα του για να ευχαριστησει εσενα, εμενα ή τον καθε αλλον που εχει την απαιτηση να ντυνονται/φερονται οι υπολοιποι συμφωνα με τα δικα του βιτσια.
Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]