Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By pik.
#880776 Forza Ferrari

Forza Lewis
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:Σκνιππερ αυτα τα ρουχα ειναι σουργελο να τα φορας εσυ, εγω και αλλα ανθρωπακια της σειρας σαν εμας. Οταν τα φοραει ο Λουης, εφοσον τα εχει επιλεξει ο στυλιστας του ο Eric Mcneal, δεν ειναι σουργελο. Ειναι ΜΟΔΑ :rtfm:

Κι εμενα δεν ειναι του γουστου μου το συγκεκριμενο ντυσιμο, αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα :x

Θα απαντήσω κάπως χονδροειδώς, αλλά μου θύμησες το γνωστό, παλιό, κακό (και σεξιστικό) ανέκδοτο.

Πάει ο 17χρονος γιος στον πατέρα του και του λέει ότι έγινε gay.
Ρωτάει ο πατέρας: «Γιε μου έχεις Ferrari, ελικόπτερο, ή βίλα;»
Ο γιος απαντάει: «Όχι πατέρα, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα από αυτά.»
Και ο πατέρας του ανταπαντά: «Άρα δεν είσαι gay, πουσ*****α του κερατά είσα!!!»

Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι. :protest:

Προτιμάμε τον 17ο Τίτλο Κατασκευαστών FERRARI!!! Στο topic της Ferrari είστε, όχι των υπαλλήλων της, αν δεν το πήρατε χαμπάρι...
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 27 Ιαν 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:
George_Prix έγραψε:Προτιμω ενα ακομα για το Ναντο γιατι ειναι ο πιο αδικημενος οδηγος στην ιστορια. ΤΟΣΟ χερι με μονο 2 κατσαρολικα και πανω απο 10 χρονια χωρις βαθρο ειναι ΑΙΣΧΟΣ

Ο Βασιλάκη Καΐλας της F1. Άσε μας ρε με τον Ισπανό υπάλληλο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!

Προσωπικα θα με απογοητευσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο Λουης αν αλλαξει τις ενδυματολογικες του επιλογες, επειδη αλλαξε ομαδα.

Ειμαι σιγουρος οτι θα γραψει στα @@ του τη Φερραρι και τους οπαδους της και θα κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπως οφειλει να κανει ο καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του τη σημερον ημεραν. Αυτο μας ελειψε να αλλαξει τα γουστα του για να ευχαριστησει εσενα, εμενα ή τον καθε αλλον που εχει την απαιτηση να ντυνονται/φερονται οι υπολοιποι συμφωνα με τα δικα του βιτσια.

Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε :s_wink
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881407 Εξαρτάται και από το συμβόλαιο, το πακέτο που έχει πάρει. Μπορεί να προβλέπει Ιταλό στυλίστα με μοδιστρικές δημιουργίες από Ιταλούς μόδιστρους. Ή να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Ή κοστουμάκι γραβάτα, σαν υπάλληλος αν και ακόμα κι έτσι υπάρχει πολύ μεγάλο εύρος στο πως μπορείς να εμφανίζεσαι τηρώντας το τυπικό.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
REALZEUS έγραψε:
Προτιμάμε τον 17ο Τίτλο Κατασκευαστών FERRARI!!! Στο topic της Ferrari είστε, όχι των υπαλλήλων της, αν δεν το πήρατε χαμπάρι...

Και του οδηγού καλό είναι... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
REALZEUS έγραψε:Ο Βασιλάκη Καΐλας της F1. Άσε μας ρε με τον Ισπανό υπάλληλο.

Το φάντασμα Πετρόφ στοιχειώνει....Ο Λούης έκανε δύο επιλογές στην καριέρα του,να ξεκινήσει από παραδοσιακά μεγάλη ομάδα με τίτλο,να πάει Μερσεντές,να γίνει GOAT και να κλείσει καριέρα στη Φερράρι,με οποία επιτυχία προκύψει εκεί.

Ο Λολονσο,πέρασε από όλες τις μεγάλες ομάδες και..έμεινε φτωχός συγγενής με μηδέν στο πηλίκο,όχι ότι φταίει απαραίτητα,αλλά dominant μονοθέσιο δεν είχε για το 3ο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881487 Αυτή η πιπίλα για Αλονσο που πάντα είχε χρεπια πότε κιωνει;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881488 Ε δεν ειχε?
Μιναρντι-Ρενω 2003-2008-2009
Φερραρι 2011-2013
Μακλαρεν Χοχοχοχοχντα
Μακλαρεν Ρενω
Αλπιν?
Πως να το κανουμε. ΕΙΧΕ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881489 Το 10 ξέχασες.
Μην έχουμε τέτοιες απώλειες έτσι χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881490 Το 2010 δεν ηταν χρεπι. Ουτε το 2012.
Εσυ πως προσδιοριζεις το χρεπι?

Australia 2015
44 United Kingdom Lewis Hamilton Mercedes 1:28.586 1:26.894 1:26.327

22 United Kingdom Jenson Button McLaren-Honda 1:31.422
20 Denmark Kevin Magnussen McLaren-Honda 1:32.037

6 δευτερολεπτα? Οχι? Ελα ρε Εντι εγραφες και στο Φ1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881514 Δεν ξέρω για χρέπι - ξέρω αν ένα μονοθέσιο είναι ανταγωνιστικό ή όχι.
Το 10 και το 12 είχε ανταγωνιστικό μονοθέσιο (ειδικά το 10 πολύ + bonus μια Red Bull με δυο οδηγούς να τρώγονται).

Και ο Don Luigi (cringe level: death :lol: ) στη Μερκεντέ κάποιες χρονιές ήταν έτη φωτός από τη 2η ομάδα (2014) και άλλες ήταν κοντά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!

Προσωπικα θα με απογοητευσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο Λουης αν αλλαξει τις ενδυματολογικες του επιλογες, επειδη αλλαξε ομαδα.

Ειμαι σιγουρος οτι θα γραψει στα @@ του τη Φερραρι και τους οπαδους της και θα κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπως οφειλει να κανει ο καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του τη σημερον ημεραν. Αυτο μας ελειψε να αλλαξει τα γουστα του για να ευχαριστησει εσενα, εμενα ή τον καθε αλλον που εχει την απαιτηση να ντυνονται/φερονται οι υπολοιποι συμφωνα με τα δικα του βιτσια.

Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε :s_wink

Στα παπάκια μου βασικά για το τι φοράει ο υπάλληλος εκτός ωραρίου. Αρκεί να φέρνει τα αποτελέσματα όταν φοράει την Στολή!!! :rtfm: