pik. έγραψε:Η gestione sportiva καταλαβαινει οτι με τον Λεκλερκ δεν θα εχει την εξελιξη που χρειαζεται.
Δεν εχει εμπειρια ,ο ενας εχει νικησει 8 αγωνες και ο αλλος εχει παλεψει για τουλαχιστον 9 πρωταθληματα,ειναι χαοτικη διαφορα.
τωρα αυτα περι φονεα ,καπρικαρεα,ημιθεου ,αγγελικης μορφης κλπ ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε...
επισης κατι άλλο αν μου επιτρεπετε...
Ο Νορις το κουλαδι που ελεγε οτι αν εχεις μονοθεσιο ειναι ευκολο το πρωταθλημα,εχασε με το καλυτερο μονοθεσιο.![]()
Ο Λεκλερκ με το παρολιγον καλυτερο μονοθεσιο,επισης εχασε!!!!!![]()
Ουτε πρωτος ουτε δευτερος.![]()
και νικησε ο Φερσταππεν με το τριτο καλυτερο!!!!!
ΑΞΙΟΣ. ΜΑΓΚΑΣ.![]()
Συγνωμη αλλα αν αυτο δεν ειναι ξεφτιλισμα,το τοτε τι ειναι ;
Ας σοβαρευτουμε επομενως...
ΑΝ του Τζον Τζον του βγει το στοιχημα, θα γραψει ιστορια σαν τον παππου του με τον Σουμι...
αυτο κυνηγαει ο Τζον .
Τα υπολοιπα ,πωλησεις μαρκετινγκ χρημα προωθηση διαφημιση και ανεβασμα της Φερραρι,τα εχει καταφερει ηδη
FORZA LEWIS
FORZA FERRARI.
Κάπως έτσι είναι. Η κίνηση του Λούης δεν ήταν απλά "φέρτε τον καλύτερο οδηγό του γκριντ". Η λογική είναι πιο μακροπρόθεσμη. Ο στόχος ήταν να έρθει ένας άνθρωπος όπως ο Λούης με την εμπειρία που έχει μαζέψει σε σύγχρονη F1 winning team να μεταμορφώσει την ομάδα.
Ήδη ο Βασέρ έχει φέρει τον αέρα "χαλαρότητας" που χρειαζόταν και αποδεδειγμένα η ομάδα δουλεύει καλύτερα.
Έχει ήδη δώσει κατευθύνσεις για τη ανάρτηση (αλλάζει τελείως το πλάνο και πάνε σε pull-rod από push-rod) και για το τιμόνι με δικό του σχεδιασμό.
Από κάτι τέτοια μαθαίνει η ομάδα και εξελίσσεται.
Παρ'αυτά, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά θέλω να διαψευστώ.
Ένα θέμα που πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει είναι η συνεργασία του με τον Adami ο οποίος ήταν ο μηχανικός του Κάρλος και του Σεμπ, αλλά νομίζω θα τα πάνε καλά.